reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super ten ciut ciut:-) Buziaki wielkie !!!
Czekamy na następne ciuty;-)
Trzymajcie się.

reklama
Ciut, ciut a tak bardzo cieszy :tak:

No wlasnie ---- Czekamy na nastepne :-):tak::tak::tak:

To dobrze, że już lepiej, mimo, że tylko lub AŻ "ciut". No i chyba u Ciebie Mońcik, uśmiech na twarzy widzę?;-)
Ucałowania dla naszej dzielnej Mai!

wpadlam miedzy jednym pierogiem a drugim ;-)
Moncik super wiesci przed swietami:tak: byle tak dalej :-)
tak bardzo sie ciesze ze jest "CIUT CIUT";-) lepiej
Zupelnie inaczej sie ciebie czyta :tak: widac w tobie radosc , nadzieje i wiare ze ebdzie dobrze i to mnie rownie mocno cieszy jak slowa lekarza i samopoczucie Majki:-)

"...Hehe Madziu nie jestem ale jak twierdzi moja bratowa to powinienem być co nie Hanieniu ;-)"

Pasujesz na księdza Hakerku, ale ja to chciałabym się jeszcze pobawić na Twoim weselu i zostać ciocią Twoich dzieci!!! ;)

Cieszę się, że u Mai ciut lepiej. Jak codziennie będzie jakaś poprawa, to niedługo Majeczka wyjdzie do domu!!! Tak trzymać!!! Maju walcz Kruszynko!!!

O 20.00 najfajniejsza zmiana jaka może być.
Siostra już na starcie powiedziała, że mogę robić z Mają wszystko hi hi. Wzięłam się za balsamowanie Śpiącej Królewny, masaż od stóp do gów, pełna pielęgnacja oraz babskie plotkowanie o tym jak wszycy na nią czekamy itd itp...
Lekarz siedział za moimi plecami i tylko się uśmiechał, jakie to tematy poruszam z uśpionym dzieckiem.
Zosia powoli się zbiera, jest o 2 kroki dalej niż my...lekarze są ostrożniejsi, będzie dobrze, jeszcze ze 2, 3 m-ce i do domu???

Reszta bez zmian.
Do jutra...jesli przypadkiem nie spędzicie polowy dnia w kuchni pichcąc :)

Jak dobrze ze jest ciut lepiej, niby malo ale to zawsze lepiej:-).
I jak sie zbierze tych pare "ciutów" do siebie to Majeczka wyjdzie do domu:-)
A z tymi bakteriami to juz ona sie rozprawi :tak:

Mońcik, cieszę sie, bo czjuę, że TY lepiej sie czujesz :D Majusia wyzdrowieje, jestem tego pewna. Jutro będzie już o niebo lepiej .

To fajnie ze miło spędziłyście czas....rozumiem że nic sie nie zmieniło w parametrach za bardzo skoro o tym nie piszesz...
Jutro będzie lepszy dzień. :) Będę zaglądać na forum napewno...inaczej chyba uschne...hehe
Dziś mam pewnie nieprzespaną noc....Filip gorączkuje..ma po 38.6 buuuu....to chyba po szczepieniu-mam nadzieję bo nie ma innych objawów. Ale jak widzę gorączkę...to zaraz myślę o Zapaleniu wsierdzia...buuuu...ale pewnie będzie dobrze! :)

reklama
Ach jak dobrze poczytac o tym ciut ciut ,małymi kroczkami powolutku wszystko sie ułozy ,wierze w to bardzo :tak:
Super ze siostry pozwalaja tak masować Majeczke ,napewno czuje twój dotyk,czuje ze mamusia jest obok niej :tak:

Walcz Majeczko i do jutra

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry