- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moniko, Twoja siła i determinacja sprawiła, że pokochaliśmy Majeczkę jak swoją. Chyba nigdy tyle nie płakałam co ostatnio. Raz w rozpaczy, ale innym razem ze szczęścia. Teraz też to "ciut, ciut" wycisnęło łzy. Ściskamy Was mocno i nie ustajemy w prośbach do Pana o następne "ciut".
Haker
Początkująca w BB
Hehe Madziu nie jestem ale jak twierdzi moja bratowa to powinienem być co nie Hanieniu ;-)
Wracając do tego powiem jeszcze że utwierdzam sie ostatnio i nawet potwierdzenie miałem na modlitwach wstawienniczych że chyba moim powołaniem jest ewangelizacja tylko w 1 kolejności musze poduczyć się z tej dziedziny. A wszystko to dzięki spotkaniom o uzdrowienie na których sprawą priorytetową jest Majeczka oczywiśce. Dzięki tym spotkaniom i otwarciu się na działanie Boga dostrzegam zmiany - zresztą nie tylko ja :-) oh długo by opowiadać o tym.
Pozdrawiam
Wracając do tego powiem jeszcze że utwierdzam sie ostatnio i nawet potwierdzenie miałem na modlitwach wstawienniczych że chyba moim powołaniem jest ewangelizacja tylko w 1 kolejności musze poduczyć się z tej dziedziny. A wszystko to dzięki spotkaniom o uzdrowienie na których sprawą priorytetową jest Majeczka oczywiśce. Dzięki tym spotkaniom i otwarciu się na działanie Boga dostrzegam zmiany - zresztą nie tylko ja :-) oh długo by opowiadać o tym.
Pozdrawiam
agnieszka81
Fan(ka)
ciut ciut cieszy nieziemsko a Twój post ,Mońcik łzy wycisnął kolejne:-):-) ale z radości i ze wzruszenia a to dobre łzy-oby tylko takie sie lały to zycie byłoby piekne.....
Zdrowiej nam Majeczko a co do modlitw-czy też pozdrowień dla Mai to jestem za-chyba o tym już wcześniej wspomniałam ale przeszło nie zauważone;-)
Zdrowiej nam Majeczko a co do modlitw-czy też pozdrowień dla Mai to jestem za-chyba o tym już wcześniej wspomniałam ale przeszło nie zauważone;-)
Mońcik
Entuzjast(k)a
Wiem o tym dość sporo (Haker)...stąd moja wiara i zawierzenie Bogu. Wielu chciało nam pomóc finansowo do operacji, a Ty zaproponowaleś pomoc duchową...Jak się okazuje nic bardziej trafionego
Ale nie tylko my o tym słyszeliśmy, Madzia też dostała dziś wiadomość na temat modlitw wstawienniczych w sprawie Mai. POrozmawiamy o tym z dostepnymi księzmi.
Ale nie tylko my o tym słyszeliśmy, Madzia też dostała dziś wiadomość na temat modlitw wstawienniczych w sprawie Mai. POrozmawiamy o tym z dostepnymi księzmi.
madzia8310
Fanka BB :)
Będziemy Moniko wysyłać...zobaczysz jaką pamiątkę będzie miał Majcik jak dorośnie...
Ja już czuję że ten Cud się dzieje...naprawdę!
Ja już czuję że ten Cud się dzieje...naprawdę!
KubyMama
Kubomanka
Witam!
Ja już u teściów...;-)
Cieszę się Mońcik, że poszłaś na ciacho. Tobie jak nikomu potrzeba takiego oderwania się od tego wszystkiego, chociaż na pół godzinki.
Czytałam z zapartym tchem posty z całego dnia, i tak się cieszę, że Maja sobie radzi!!! To ciut ciut u lekarzy to bardzo dużo, bo nie robiliby płonnych nadziei!
Majeczka jest wyjątkowo waleczna!
Pozdrawiam wszystkich na forum!!!
Moniko, Marcinie trzymajcie się tak dzielnie jak do tej pory!
Agnieszko i Madziu - jesteście WIELKIE!!!
Ja już u teściów...;-)
Cieszę się Mońcik, że poszłaś na ciacho. Tobie jak nikomu potrzeba takiego oderwania się od tego wszystkiego, chociaż na pół godzinki.
Czytałam z zapartym tchem posty z całego dnia, i tak się cieszę, że Maja sobie radzi!!! To ciut ciut u lekarzy to bardzo dużo, bo nie robiliby płonnych nadziei!
Majeczka jest wyjątkowo waleczna!
Pozdrawiam wszystkich na forum!!!
Moniko, Marcinie trzymajcie się tak dzielnie jak do tej pory!
Agnieszko i Madziu - jesteście WIELKIE!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.