reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
buzia mi się cieszy ciut ciut :-):tak:

Majeczko walcz dalej tak dzielnie
a wszystko będzie dobrze :tak:

reklama
Moniko, Twoja siła i determinacja sprawiła, że pokochaliśmy Majeczkę jak swoją. Chyba nigdy tyle nie płakałam co ostatnio. Raz w rozpaczy, ale innym razem ze szczęścia. Teraz też to "ciut, ciut" wycisnęło łzy. Ściskamy Was mocno i nie ustajemy w prośbach do Pana o następne "ciut".

Hehe Madziu nie jestem ale jak twierdzi moja bratowa to powinienem być co nie Hanieniu ;-)

Wracając do tego powiem jeszcze że utwierdzam sie ostatnio i nawet potwierdzenie miałem na modlitwach wstawienniczych że chyba moim powołaniem jest ewangelizacja :tak: tylko w 1 kolejności musze poduczyć się z tej dziedziny. A wszystko to dzięki spotkaniom o uzdrowienie na których sprawą priorytetową jest Majeczka oczywiśce. Dzięki tym spotkaniom i otwarciu się na działanie Boga dostrzegam zmiany - zresztą nie tylko ja :-) oh długo by opowiadać o tym.

Pozdrawiam

ciut ciut cieszy nieziemsko a Twój post ,Mońcik łzy wycisnął kolejne:tak::tak::tak::-):-) ale z radości i ze wzruszenia a to dobre łzy-oby tylko takie sie lały to zycie byłoby piekne.....
Zdrowiej nam Majeczko:tak::tak::tak::tak: a co do modlitw-czy też pozdrowień dla Mai to jestem za-chyba o tym już wcześniej wspomniałam ale przeszło nie zauważone:sorry2::sorry2:;-)

Wiem o tym dość sporo (Haker)...stąd moja wiara i zawierzenie Bogu. Wielu chciało nam pomóc finansowo do operacji, a Ty zaproponowaleś pomoc duchową...Jak się okazuje nic bardziej trafionego :)
Ale nie tylko my o tym słyszeliśmy, Madzia też dostała dziś wiadomość na temat modlitw wstawienniczych w sprawie Mai. POrozmawiamy o tym z dostepnymi księzmi.

brawo dla Majeczki...... Dzielna Dziewczynka..... Jutro mam nadzieje że będzie nastepne ciut ciut lepiej......

Agnieszko...w sprawie tych modlitw i pozdrowień...Wasza dobra wola...podaję adres
KLINIKA KARDIOCHIRURGI DZIECIECEJ
UL. SZPITALNA 27/33
60-572 POZNAŃ
Pozdrawiam

Witam!
Ja już u teściów...;-)

Cieszę się Mońcik, że poszłaś na ciacho. Tobie jak nikomu potrzeba takiego oderwania się od tego wszystkiego, chociaż na pół godzinki.
Czytałam z zapartym tchem posty z całego dnia, i tak się cieszę, że Maja sobie radzi!!! To ciut ciut u lekarzy to bardzo dużo, bo nie robiliby płonnych nadziei!:tak:

Majeczka jest wyjątkowo waleczna!

Pozdrawiam wszystkich na forum!!!

Moniko, Marcinie trzymajcie się tak dzielnie jak do tej pory!

Agnieszko i Madziu - jesteście WIELKIE!!!

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry