reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
..jesli przypadkiem nie spędzicie polowy dnia w kuchni pichcąc :)
Mońcik, fajnie że sobie porozmawiałyście po babsku:tak::tak: a co do jutra to kuchnia kuchnią ale do Mai zaglądam chyba ze sto razy dziennie sprawdzić postępy:-) tak więc i jutro będę czekała na wiadomości od Ciebie.

reklama
:)) Będzie coraz lepiej, zobaczysz!! Maja jest niesamowitym dzieckiem!!! Wspaniała Dziewczynka!!!

A Zosia jaka dzielna. Niesamowite są te Dziewczyny w Poznaniu!!!
Tak trzymać!!!
A jutro Monika napewno tu zajrzymy - nie wyobrażam sobie tego aby tu nie zaglądnąć!!!

[FONT=&quot]Moniko, Maju, Marcinie,[/FONT]
[FONT=&quot]Drogie E-cioteczki z Dzieciaczkami, Hakerku i Ty Ada[/FONT]ś[FONT=&quot]ku !!![/FONT]

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia składamy najserdeczniejsze życzenia! Dużo zdrowia, spokoju,
obfitych łask Bożych. Odpoczynku, radości i miłości!
[FONT=&quot]Aby nowo narodzony Chrystus obdarzył Was swoim błogosławieństwem i pomógł spełnić najskrytsze marzenia!!!

[/FONT]
Radosnych i spokojnych Świąt
oraz szczęśliwego Nowego Roku!!!

[FONT=&quot]Hania i Rafał
[/FONT]​

Załączniki

• choinka.jpg
    choinka.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 26
:-):-):-):-) jak tu się optymistycznie zrobiło:tak::tak::tak: aż się uśmiecham sama do siebie:tak::tak::tak::tak:
Będzie dobrze czuję to!!!!!!Niesamowite te nasze dziewczynki:tak::tak::tak::tak:
Mońcik dziękuję za adres, wyslemy karteczki a Majeczka bedzie miała pamiatkę:tak:
Wpadnę tu jutro i pojutrze i w swieta:-D:-D:-D:-D uzależniłam się od naszej małej wojowniczki;-)
dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!

Chyba wszytskie sie uzaleznilysmy od naszej "Spiacej krolewny ":-D:-D:-D:-D:-D:-D
jestem padnieta a tu dopiero polowa roboty:dry:...............jakies 50 pierogow jeszcze na mnie czeka:sorry2: ale na bb zawsze mam czas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja to juz nie moge normalnie funkcjonowac jak nie mam wiesci o Majce:-D:-D:-D:-D
Słodkich snow dziewczyny.............ja pedze do kuchni..............:zawstydzona/y::baffled:

Dobrej nocy wszystkim,spokojnej Majeczce i Zosi:tak:
Madziu,zdrówka dla Fifiego,żeby gorączka szybko ustąpiła:tak:

faktycznie jak tutaj miło się zrobiło :-):-):-)
Dzięki Ci Boże....:tak::tak::tak:
dobrej nocki i oby jutrzejsze wiadomości były jeszcze ciut ciut lepsze :tak:

Ja również życzę szybkiego spadku temperatury u Filipka!!! :) Modły idą za wszystkie Dzieciaczki, więc wszystkie będą zdrowiutkie!!!
Chyba jeszcze nigdy o tej porze mnie tu nie było. Maja i to forum stały się ważną częścią mojego życia!!!

... również się przeogromnie cieszę :tak: i czekam na "ciut ... ciut" lepsze wiadomosći jutro :)!!!
... i oczywiście modlę się za wszystkie chore dzieciaczki, oby jak najszybciej wróciły do zdrówka :)

Życzę dobrej i spokojnej nocki naszym kochanym MMM i wszystkim e-cioteczkom :)

reklama
a ja znowu po calym dniu w pracy :-( narzekam tylko na zmeczenie, bo prace lubie :-)

Monia z Maja lepiej i to jest najwazniejsze :-)

Haker jestem pod wrazeniem Twojego uduchowienia :-) wiesz no po tych wspolnych imprezach niegdy bym nie pomyslala ze moglbys byc ksiedzem :-) Monika juz mi troszke opowiadala o mszach wstawienniczych..... i nadal jestem pod ogromnym wrazeniem....!!! szkoda ze pracuje w soboty bo moze tez bym sie wybrala :-) w pewnym momencie swojego zycia wiele razy seigalam po Pismo Swiete i tez czulam ze "to dziala" ale przestalam... :-( jakos ciezko do tego wrocic ale nie wiedziec dlaczego widzac Twoj "wywod" poczulam pewien doping....

tak wogole tyle osob i pewnei ja tez w takiej sytuacji w jakiej znalezli sie Monika i Marcin, odwrociloby sie od Boga... a Wy... to naprawde robi wrazenie!!! wszyscy powinni brac z Was przyklad!!! i moze dlatego dzieje sie to co sie dzieje zebyscie mogli zostac wzorem postepowania w chwilach gdy kazdy by zwatpil w Boga.... MOZE TO TAKA WASZA MISJA??? tak mi tylko przyszlo do glowy... (a to w gruncie zreczy dzieki Mai tylu ludzi zaczelo sie modlic!!!)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry