reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jejkus,jaka tu cisza po 20! :-( Mam nadzieje,ze wrozy ona na lepsze jutro! :tak: :-)
Wiecie co,musze Wam powiedziec,co dzis zrobila Moja 15,5miesieczna Coreczka. :-D
Kupilam "Fakt",a Zuzia mowi "Dzidzia". Ja juz :szok: ! Otwieram na stronie z artykulem o Majulce,pytam sie Zuzi "Gdzie jest dzidzia?",a Moje Kochane malenstwo,pocalowalo,a pozniej poglaskalo Maje! Dziewczyny,uwierzcie,ale takie lzy mi ze wzruszenia polecialy,ze kosmos! Podejrzewam,ze Zuzia wyczula,iz jest to Nam bliska dziecinka i przeslala tym samym jej nieco swojej energii... Zeby wyzdrowiala... Wiec Majeczko chwytaj1 Chwytaj te energie,ktora przesyla Ci Zuzinka!
Ah jejus,Moja Mala Wielka Duma! :-D

MAJUNIU,SPIJ SPOKOJNIUTKO!
MAM OGROMNA NADZIEJE,ZE JUTRO OBUDZISZ SIE W O WIELE LEPSZEJ FORMIE!!! :tak: :tak: :tak:
BUZIA DLA MMM! :blink:

reklama
i ja siedze zasnac nie moge wogole martwie sie oby ta cisza byla zbawienna ....

O Mai dowiedziałam się na innym forum - wczoraj przeczytalam cały pamiętnik - i jestem od wczoraj w szoku jak to biedne maleństwo cierpi i ile musi znieść - Bożę żęby to chociaż przyniosło efekty- co ja piszę na pewno przyniesie - Bóg nie pozwoli odejść tak cudownej osóbce - Majusiu jesteśmy z tobą i cały czas o tobie myślimy

ciekawe jak sie Maja dzisiaj czuje:-) napewno lepiej :-) rany jakos wierzyc mi sie nie chce ze ona ma to cos z plucami :-( napewno to chwilowa slabosc ktora przejdzie :-) ja w to wierze :-)

Ja rowniez dolaczam do tych niecierpliwie czekajacych na dobre wiesci na temat zdroweczka naszej malej bohaterki!

Agutka, sama sie wzruszylam jak przeczytalam co zrobila Twoja Zuzia :-) Madra dziewczynka :tak:

reklama
Hej

Ja juz tez czekam na wiesci od naszej kruszynki ,..napewno jest lepiej .napewno .walcz Majeczko dasz rade,jestes dzielna dziecinką:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry