reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moniczko, ucaluj mocno Majeczke od nas! :tak: Na pewno szybko nabierze formy skoro ma tyle prezencikow :-) Ale milo ze strony Faktu, ze sie o to zatroszczyli :tak: Czekamy na wiesci po wizycie!

Chcialam zlozyc Wam wszystkim przy okazji zyczenia cieplych, spokojnych Swiat Bozego Narodzenia i zeby przyszly rok przyniosl same sloneczne dni, pelne radosci, milosci i optymizmu! Wesolych SWIAT i szczesliwego NOWEGO ROKU!

Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie oderwalas od tego wszystkiego na chwilke:tak:
Wiem jak to jest ciagle myslec i tkwic w tym samym tyle ze u ciebie szpital a u mnie dom i dzieci i zero pomocy od innych :zawstydzona/y:
Ale nie wazne ;-)
Mam nadzieje ze ten spontan pozwolil ci zebrac sily i dobre fluidki do walki o Majke :tak:
No i koniecznie przekaz te fluidki Majce:tak:
AGNIESZKA - DZIEKUJE :tak:JESTES WIELKA

no to czekmy na wiesci z wizyty:tak: beda napewno lepsze ...no i Majunia ma kolejmy powod do powrotu do zdrowka...prezenty ktore musi zobaczyc i cieszyc sie nimi ..:-D..

Mońcik,
to ja się cieszę, że zechciałyście się ze mną spotkać:-)
Tak czas szybko przeleciał... mogłabym tam siedzieć i rozmawiać z Wami jeszcze pół nocy :happy2:
Jestem pewna, że każda z dziewczyn z forum chętnie by Cię wyciągnęła na ciacho, gdybyś była akurat w ich mieście. Wszystkie wspieramy
Was tak jak możemy!

całusy

:-):-):-):-):-) cieszę się bardzo że się nam Mońcik zrelaksował:-):-):-):-);-)
To na pewno pomogło, trochę oddechu, było na pewno bardzo potrzebne:-):tak::tak:
I ja przesyłam mnóstwo buziaczków i uścisków dla Was i Majeczki oczywiście:tak::tak:
U nas w trójmieście słoneczna i piękna pogoda-może to znak ze wszystko się ułoży i Majeczka wkrótce bawić się będzie nowymi zabawkami:tak::tak::tak::tak:

Agnieszko, Madziu - cudowne z Was dziewczyny, super że macie możliwość bezpośredniego wspierania Moniki!

Bardzo czekam na wiadomości po dzisiejszych wizytach. Oby były jak najlepsze!

Dziękuję Ci Boże, za brak złych wiadomości i czekamy na zdecydowaną poprawę stanu Majuni.
Monika dziś też w lepszym nastroju, naładowana pozytywną energią więc teraz już tylko lepiej będzie. Mocno w to wierzę.

reklama
No to po wizycie:no:...10 minut, tylko 10 minut buuuuuuuuuuuuuuuuuuu... (taka zmiana).
Maja uśpiona. Jedyne co pocieszało, to saturacja, bo z ostatnich 70-77 wskoczyła na 86. Gazometria tak ładnie tego nie odzwierciedl, wyszła gorzej, ale lekarz skomentował, że jeszcze się trzyma i powoli zbiera. Potem jednak wrócił do mnie i poinformował mnie, że wychodowano u Majki kolejną niefajna bakterię - mnie niestety już znaną z pierwszych miesięcy jej życia "pneumocist carini", co wskazuje na pneumocystodozowe zapalenie płuc?! Dawniej leczono je u niej Biseptolem...i tysiącem innych antybiotyków, ale tutaj jak podali jej Biseptol, to wtedy miała jednocześnie ten kryzys i obawiają się, że to była reakcja alergiczna na ten lek. Jacyś specjaliści maja to jeszcze przekonsultować, ale i tak chca jeszcze na moment podac ten bisteptol, zeby sie przekonalć o alergii na ten lek na przyszłość.
No i komentarz do tej bakterii, że to iż ona jest to też nie jest dobra wiadomość.
Zakręcilam??? tak właśnie jest. Nie przestaję wierzyć. Zmykam do kościółka na spowiedz...
Dziewczyny....a za te zamówione msze za moje dziecko... hlip hlip...nie umiem podziękować...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry