reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej, hej jestem:-D
cały dzień w nerwach:baffled:
ale dziękuję Tynce i Fredzikowi za SMS-ki:tak::tak::tak:
kochane jesteście:-)

Majeczko cieszę się, że nie jest gorzej:tak: a musi być lepiej:tak::-):-D
MM - trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boże... Ty wiesz co:)))

reklama
No witam i ja!
dopiero teraz mam czas...byłam u mamy...ze łzami w oczach słuchała o naszej dzielnej Mai. Mam nadzieję że Majeczkowe parametry są choć odrobinę lepsze....oby! Może Monika coś napisze...było by fajnie.
Buziaki i przytulaski Monika dla was....

Z niecierpliwością wyczekuję nowych wieści o Majeczce, jak kruszynka się czuje?

Ale nie zapominam o modlitwach za powrót do zdrowia.

Życzę spokojnej nocy!
Żeby Maja nabrała sił i jutro mogła się obudzić uśmiechnięta!!!
Uściski dla Moniki i Marcina!!!
Słodkich snów także dla Zosi!!!

Znikam na prawie cały tydzień ale dzięki jednej niezmiernie sympatycznej wrześniówce 2006 (pozdrawiam ;-):tak:) będę otrzymywała sms-kowe wieści o Mai.

Majuniu kochana śpij dziecinko i walcz z tym okropnym zapalaniem płuc, badź dzielna maleńka :tak: Ciocia Nika trzyma mocno kciuki za Ciebie i prosi o Twoje zdrowie u Boga. Trzymaj się kochana:tak: myślami będę cały czas z Tobą.

Boże ufam Tobie i wierzę, że Maja wyzdrowieje.

Monisiu i Marcinie nie traćcie nadziei, bądźcie silni, wierzę że będzie dobrze. Z okazji Świąt życzę Wam z całego serca, abyście wkrótce cieszyli się zdrową Majunią i jej kolejnymi postępami, jej uśmiechem, jej jestestwem. Ufam, że tak właśnie będzie, a nadchodzący nowy rok będzie dla Was niewyobrażalnie lepszy od tego 2007 roku.

Życzę wszystkim spokojnych Świąt!

reklama
Co się dzieje? Siedze i na niczym skupić się nie mogę. Ciągle myślę o Mai, opowiadam o niej ludziom. Mam nadzieje, ze kruszynka ma się dobrze.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry