reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAJU KOCHANIE WALCZ !!!!!! NIE PODDAWAJ SIE ..WSZYSCY CZKAJA NA tWOJ USMIECH I PLĄSY...wALCZ KOCHANA WALCZ !!!!

Zdrowaś Maryjo
Łaskiś pełna
Pan z Tobą
Błogosławionaś Ty między niewiastami
i błogosławiony owoc żywota Twojego
Jezus.
Święta Maryjo Matko Boża
Módl się za nami grzesznymi
teraz i w godzinie śmierci naszej
Amen

Nie wiem co mam powiedzieć, bo na dramat tak malutkiego dziecka nie znajduję odpowiednich słow. W każdym razie zaraz wykopię swój różaniec i odmówię za zdrowie Majeczki. Nie daj się mała!!!

Mońcik, świeci się przy Tobie zielone światełko, mam cichą nadzieję, że przekażesz jakieś lepsze wieści. Kochana, tulę Cię w myślach do serca i chciałabym Ci przekazać wszystkie swoje siły, aby Cię choć odrobinę wspomóc....

Dobre wieści będą jutro po porannej wizycie.
Ech ...ja też mam dziś problem ze snem...

Majeczko kochana trzymaj się ! Całym sercem jesteśmy z Tobą!

Mońcik

"Niech Cię Pan błogosławi i strzeże. Niech Pan rozpromieni swe oblicze nad tobą. niech cię obdarzy swą łaską. Niech zwróci ku tobie oblicze swoje i niech cię obdarzy pokojem." (Lb 16, 24-26)

Modlę się za Was.

reklama
Maju modlimy się za Ciebie!!!!!!!!!!!!
weszłam tu i nie wierzę w to co czytam :-:)-:)-:)-:)-:)-(
MMM trzymajcie się kochani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maju Walcz słoneczko!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry