reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Podczytuję całą historie Majusi i chciałabym żebyście wiedziały że my również się modlimy.
Majusiu jesteś dzielną dziewczynką, tyle osób sie modli za Ciebie, musi być tylko lepiej, zdrowiej kruszynko!!!!!!!!!

Modlę się i ryczę....tak bardzo się boję...
tak ciężko jest mi uwierzyć w to że tak się dzieje..tak trudno się pogodzić z tym że to malutkie serduszko tyle musi się nacierpieć...oby to wszystko nie było na marne......oby kruszynka dała sobie radę...i pan Bóg swoją siłą pomógł jej!!!!!!!!

Idę do łóżka...od łez nie widzę już prawie monitora....czuję że nie zasnę prędko...o ile w ogóle. Jutro rano wyruszam do Poznania...umówiłam się że po 15 będę u Moniki...czy w tej sytuacji nadal to aktualne...nie wiem....:((((

Tak bardzo mnie serce boli....:(((((((
Boże błagam Cię, skoro tam jesteś i na to patrzysz to zrób coś żeby Maja sobie dała radę....żeby żyła i była zdrowa........BŁAGAM Z CAŁYCH SIŁ!!!!!!!!

Modlę się i ryczę....tak bardzo się boję...
tak ciężko jest mi uwierzyć w to że tak się dzieje..tak trudno się pogodzić z tym że to malutkie serduszko tyle musi się nacierpieć...oby to wszystko nie było na marne......oby kruszynka dała sobie radę...i pan Bóg swoją siłą pomógł jej!!!!!!!!

Tak bardzo mnie serce boli....:(((((((
Boże błagam Cię, skoro tam jesteś i na to patrzysz to zrób coś żeby Maja sobie dała radę....żeby żyła i była zdrowa........BŁAGAM Z CAŁYCH SIŁ!!!!!!!!
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Boze błagam nie pozwól na to!!!!!!!!!!!!!!!

Maju kochana walcz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Modle się..................

Panie Jezu, podczas Twego ziemskiego życia okazywałeś miłość cierpiącym, wzruszałeś się widokiem bólu i wiele razy przywracałeś zdrowie chorym, a radość i nadzieję ich rodzinom.
Nasza kochana Maja jest poważnie chora.Czynimy wszystko to, co tylko ludzie mogą uczynić, ale czujemy się bezsilni, bo życie Majki nie jest w naszych rękach. Ofiarujemy Ci nasze i jego cierpienia dołączając je do Twojej Męki.
Spraw, by ta choroba pomogła nam lepiej zrozumieć sens życia i ześlij na naszą Majkę dar zdrowia, byśmy mogli dziękować Ci i wielbić Ciebie. Niech będzie Twoja wola.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry