- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka81
Fan(ka)
nie mogę myśleć o niczym innym moje myśli są wciąż przy Monice i Mai ....
Boże dlaczego pozwalasz na tyle łez i cierpienia
Majeczko nie poddawaj się kochanie na finiszu....jesteś tak blisko....daj z siebie wszystko
Kochamy Cię wszyscy bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże dlaczego pozwalasz na tyle łez i cierpienia
Majeczko nie poddawaj się kochanie na finiszu....jesteś tak blisko....daj z siebie wszystko
Kochamy Cię wszyscy bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KubyMama
Kubomanka
Czytam i nie wierzę... Czemu niosą taki krzyż. Boże, miej nad nimi litość! Będę się modlić, żeby parametry Mai się ustabilizowały... Jezu, ufam Tobie... Zbyt wiele ludzi Ci zaufało... Wysłuchaj naszych próśb, błagam Cię... I Ty Aniele Boży - dopomóż!!!
Moniko i Marcinie - jestem z Wami myślami. Bardzo bym chciała, żeby to brzemię z Was spadło. Miej zmiłowanie Panie Boże, dopomóż!!!
Maju wakcz- tak bardzo chciałabym przejąć to cierpienie na siebie, Boże Ty wiesz...
Moniko i Marcinie - jestem z Wami myślami. Bardzo bym chciała, żeby to brzemię z Was spadło. Miej zmiłowanie Panie Boże, dopomóż!!!
Maju wakcz- tak bardzo chciałabym przejąć to cierpienie na siebie, Boże Ty wiesz...
catherine73
Początkująca w BB
Modlimy się za Was, wypełniłyście nasze serca całkowicie.
Maju, Moniko -trzymajcie się.
Maju, Moniko -trzymajcie się.
Eve28
Zaangażowana w BB
Boze,dla Ciebie wszystko dorasta,a gdy juz dorosnie,od Ciebie otrzymuje moc;wyciagnij swoja prawice nad nasza Majeczka,ktora choruje.Niech odzyska zdrowie i sily,niech dojdzie do pelni lask,by z wdziecznoscia sluzyc Ci mogla przez wszystkie dni swojego zycia.
Boze,Ty w przedziwny sposob wyznaczasz obowiazki Aniolom i ludziom:spraw laskawie,aby na ziemi strzegli zycia Majeczki ci,ktorzy sluza Tobie w niebie.Przez Chrystusa,Pana naszego.Amen.
Boze,Ty w przedziwny sposob wyznaczasz obowiazki Aniolom i ludziom:spraw laskawie,aby na ziemi strzegli zycia Majeczki ci,ktorzy sluza Tobie w niebie.Przez Chrystusa,Pana naszego.Amen.
Eve28
Zaangażowana w BB
O Sw.Tadeuszu,spokrewniony z Jezusem Chrystusem,naszym zbawicielem i Jego Matka Najswietsza,Maryja Panna,a zarazem wybrany do godnosci apostolskiej,blagam Cie,przez te przywileje i przez chwale,jaka otrzymales za trudy apostolskie i meczenstwo,wstaw sie za nasza Majeczka do Boga,Ojca zmilowania i wszelkiej pociechy,aby ja ratowal w jej ciezkim polozeniu.
Sw.Tadeuszu,opiekunie ludzi w beznadziejnym polozeniu upros dla Majki zdrowie u Boga.
Modlmy sie za naszego Skarbeczka i za jej rodzicow...
Bog wyslucha naszych modlitw...
Sw.Tadeuszu,opiekunie ludzi w beznadziejnym polozeniu upros dla Majki zdrowie u Boga.
Modlmy sie za naszego Skarbeczka i za jej rodzicow...
Bog wyslucha naszych modlitw...
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Brak mi słów żeby wyrazić co czuję jak to czytam, nie umiem tego ubrać w słowa, chce mi się płakać, ale i nie dociera to do mnie, ile jeszcze będzie pod górkę no ile? Za co? Boże, spraw żeby ten koszmar już się skończył, pozwól już im cieszyć się sobą, błagam.
Moniczko, jesteś dzielną i twardą kobietą, nawet nie wiesz jak bardzo Cię podziwiam, nikt nie wie.
Moniczko, jesteś dzielną i twardą kobietą, nawet nie wiesz jak bardzo Cię podziwiam, nikt nie wie.
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Czy już coś wiadomo jak minęła noc?
Nie mogłam wczoraj tu wejśc bo sama byłam z maleństwem w szpitalu, a po przeczytaniu wczorajszych wieści nie wiedziałam co napisać, do tego nie spałam w nocy nie mogłam myslami byłam z Mają i mój mały całą noc płakał był jakiś nie spokojny.
Trzymam kciuki za lepsze wiadomości.
Nie mogłam wczoraj tu wejśc bo sama byłam z maleństwem w szpitalu, a po przeczytaniu wczorajszych wieści nie wiedziałam co napisać, do tego nie spałam w nocy nie mogłam myslami byłam z Mają i mój mały całą noc płakał był jakiś nie spokojny.
Trzymam kciuki za lepsze wiadomości.
Trzymaj się pszczółko.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.