reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wystarczy popatrzec na ilosc postow w tym watku,na ilosc odwiedzin.Cala Polska modli sie za Maje!Nie znajduje slow,by wyrazic co czuje...
Maju skradlas nasze serca,nie poddawaj sie!!!!

reklama
nie mogę myśleć o niczym innym moje myśli są wciąż przy Monice i Mai ....
Boże dlaczego pozwalasz na tyle łez i cierpienia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused::confused::confused::confused:
Majeczko nie poddawaj się kochanie na finiszu....jesteś tak blisko....daj z siebie wszystko
Kochamy Cię wszyscy bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majusiu Kochana trzymaj sie ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! modlimy sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!walcz...:( :( :(

Czytam i nie wierzę... Czemu niosą taki krzyż. Boże, miej nad nimi litość! Będę się modlić, żeby parametry Mai się ustabilizowały... Jezu, ufam Tobie... Zbyt wiele ludzi Ci zaufało... Wysłuchaj naszych próśb, błagam Cię... I Ty Aniele Boży - dopomóż!!!

Moniko i Marcinie - jestem z Wami myślami. Bardzo bym chciała, żeby to brzemię z Was spadło. Miej zmiłowanie Panie Boże, dopomóż!!!

Maju wakcz- tak bardzo chciałabym przejąć to cierpienie na siebie, Boże Ty wiesz...

Boze,dla Ciebie wszystko dorasta,a gdy juz dorosnie,od Ciebie otrzymuje moc;wyciagnij swoja prawice nad nasza Majeczka,ktora choruje.Niech odzyska zdrowie i sily,niech dojdzie do pelni lask,by z wdziecznoscia sluzyc Ci mogla przez wszystkie dni swojego zycia.
Boze,Ty w przedziwny sposob wyznaczasz obowiazki Aniolom i ludziom:spraw laskawie,aby na ziemi strzegli zycia Majeczki ci,ktorzy sluza Tobie w niebie.Przez Chrystusa,Pana naszego.Amen.

O Sw.Tadeuszu,spokrewniony z Jezusem Chrystusem,naszym zbawicielem i Jego Matka Najswietsza,Maryja Panna,a zarazem wybrany do godnosci apostolskiej,blagam Cie,przez te przywileje i przez chwale,jaka otrzymales za trudy apostolskie i meczenstwo,wstaw sie za nasza Majeczka do Boga,Ojca zmilowania i wszelkiej pociechy,aby ja ratowal w jej ciezkim polozeniu.
Sw.Tadeuszu,opiekunie ludzi w beznadziejnym polozeniu upros dla Majki zdrowie u Boga.

Modlmy sie za naszego Skarbeczka i za jej rodzicow...
Bog wyslucha naszych modlitw...

Nie wiem co napisac...:-:)-:)-:)-:)-(... modlę się za was z całych sił. Majuniu słoneczko nasze nie poddawaj się!!! Walcz!!!
Aniele Boże Stróżu Mój Ty Zawsze przy Majeczce stój..........

Brak mi słów żeby wyrazić co czuję jak to czytam, nie umiem tego ubrać w słowa, chce mi się płakać, ale i nie dociera to do mnie, ile jeszcze będzie pod górkę no ile? Za co? Boże, spraw żeby ten koszmar już się skończył, pozwól już im cieszyć się sobą, błagam.
Moniczko, jesteś dzielną i twardą kobietą, nawet nie wiesz jak bardzo Cię podziwiam, nikt nie wie.

reklama
Czy już coś wiadomo jak minęła noc?

Nie mogłam wczoraj tu wejśc bo sama byłam z maleństwem w szpitalu, a po przeczytaniu wczorajszych wieści nie wiedziałam co napisać, do tego nie spałam w nocy nie mogłam myslami byłam z Mają i mój mały całą noc płakał był jakiś nie spokojny.

Trzymam kciuki za lepsze wiadomości.

Trzymaj się pszczółko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry