reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Narazie nic nie wiem..boję się zadzwonić....a może Monika śpi..odpoczywa...nie wiem sama. Zaraz wyjadę do Poznania.
Tak bardzo bym chciała żeby było już lepiej.
W nocy prawie nie spałam, budziłam się co chwilkę i modliłam....już tyle łez wylałam.
Dziewczyny jeśli zobaczę się z Moniką to trzymajcie też kciuki za moją siłę.....obawiam się że mogę pęknąć....i żeby ta wizyta nie wyglądała tak że to Monia mnie będzie pocieszać....ahhhhhh

Boże tak bardzo boję się zadzwonić...najpierw chyba napiszę smsa czy mogę.
Kończę ....wieczorem się odezwę....pa

reklama
I ja już jestem i się boję :-:)-:)-:)-(Boże czy może już coś wiadomo????
strasznie długo się wczoraj modliłam całą noc trzymałam kciuki i nie mogę o niczym innnym myśleć......
czekamy.........

Juz od jakiegoś czasu śledze losy niesamowitej Majeczki i jej dzielnych rodziców...ale jakoś nigdy nie odważyłam sie napisac...nie wiedziałam co???

a teraz czuje ze musze napisać ! Moniko Marcinie Majeczko -modlimy sie z całych sił za Waszą kruszynke...i za Was!

Madziu dasz radę. Wesprzyj Monikę... powiedz jej,że wszystkie tu myślimy o nich i modlimy się.

dalej cisza ......... :-(

czuję się taka mała i bezsilna ........ a tyle bym chciała ...

tyle wiary i modlitw musi przynieść skutek, wierzę w to, wierzę, że Majka sobie poradzi, nie może być inaczej.

......... wysłuchaj nas Panie !

Nie wiem co napisac...Tak strasznie mi smutno...:-:)-:)-(
Majeczko kochanie, WALCZ! Badz SILNA i WALCZ! Prosimy....!!!!!

Madziu, dasz rade! Usciskaj od nas Monike i dodaj im sil!

Madziu ....widzę, że jesteś .............. proszę cię odezwij się, napisz czy masz wieśći ?

wstałam i od razu do komputera sprawdzić co jest z Majeczką.
Majeczko otaczamy Cię modlitwą kruszynko najdzielniejsza na świecie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry