reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko, Zosiu! Jestescie WIELKIE i bardzo, bardzo DZIELNE! :-):-):-)Zuch dziewczynki :tak:

Eve, mozesz liczyc na wsparcie dziewczyn z BB :tak: Ja juz nieraz sie przekonywalam, ze sa niezastapione :-)

milego wieczorku!
no i jutro licze na swiezutkie, mile wiadomosci od Moniki :tak:

reklama
U Majeczki bez zmian...czyli całkiem dobrze. Poza tą niestabilną temperaturka. Kiedy Monika była u niej o 16 to przespała całą wizytę...bo wcześniej walczyła z respratorem w buzi....heheh...:)
Mała z niej twardzielka no nie?!
Już się nie mogę doczekać kiedy ta temperaturka się ustabilizuje...oby szybko...bo to napewno też ją męczy.
Modlimy się nadal gorąco.
Jak coś się jeszcze dziś dowiem to napisze...

P.S. Pisze tak późno bo byłam na zakupach...ale już jestem :)
Buziaki dla e-Cioteczek

Ufff,w koncu jakies wiadomosci! :-D
Najwazniejsze,ze Majunia nabiera coraz wiecej sil! :tak: No i ta goraczka,chyba,jej tak bardzo nie przeszkadza,skoro ostro wlaczy z respiratorem? :-p
Swoja droga tez by mnie draznily te kabelki i maski i inne,wiec wcale jej sie nie dziwie. :-p ;-) :-)

MAJUNIU!
ZBIERZ SIE MOCNO W SOBIE,
ZEBY JUZ CI ZADNE WSPOMAGACZE ODDECHU I INNE NIE BYLY POTRZEBNE!
BUZIAKI NA SPOKOJNA NOCKE! :blink:

No Maja jeszcze troche i rozbierzesz na czescie pierwsze caly sprzet , ktory ci towarzyszy:tak:;-):-)
Oby ten czas przyszedl jak najszybciej;-)

no to super,z takimi wiadomosciami mozna isc spac:-D:-D:-D

a jutro bedzie jeszcze lepiej-trzymajcie sie dzielne dzieciatka:tak:

Brawo, brawo nasze kochane dzielne dziewczynki :-):-).
Walczcie dalej o swoje zdrówko!!!
My walczymy z Wami modląc się i trzymając mocno za Was kciuki :tak::tak:

Bog jest WIELKI...A Majeczka jeszcze wieksza:-)...Taki maly babelek a tyle ma sily...strasznie sie ciesze...bedzie dobrze:)))...

reklama
Dobrze otrzymywac takie wiadomości:)
Żeby tylko ta temperatura już ustabilizowała się.

Dobranoc Wszystkim

Majeczko, spokojnej nocy:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry