reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mikołajkowe dzień dobry!;-)
Cieszę się, że wszystkie e-cioteczki się cieszą, bo jest się z czego cieszyc!!!:-):-D:-)
Super to wszystko zaczęło się układac!:happy2:

li-6403.png

reklama
Witam w Mikołajkowy poranek!!!
Myślę, że to będą wspaniałe mikołajki!!! Dziewczyny nam wracają do zdrowia - czegóż bardziej chcieć w tym dniu!!! :)))
Eve - napewno możesz liczyć na nasze wsparcie!!! Ucałuj Córeczkę!!! Życzymy jej dużo zdrówka!!! :)

I ja mówię mikołajkowo Dzień dobry :-)

Prosimy o info o Majuni i Zosi :sorry2:...ale mam takie wewnętrzne przeczucie że z nimi wszystko ok :tak:

Wczoraj nie miałam jak zajrzec na BB, bo mój synek szaleje i kaprysi (idą mu ostatnie trzoniaczki i jest podminowany), zasnął po 23-ej (zresztą jak codzień), a ja padłam razem z nim. Cały czas myślałam o dziewczynkach, opowiadam wszystkim o ich walce, jakie są dzielne, i że jest coraz lepiej!!!:-D

Eve, możesz na nas liczyc. Zbiorowe modlitwy i trzymanie kciuków dają niesamowite efekty - UDOWODNIONE!!!:happy2:
Pozdrawiam Ciebie i Twoją córeczkę!!!

Czekam na wiadomości od Mońcik!!!:tak:

Cioteczki nie zapominajmy też o Malwince - jej też potrzebna jest nasza modlitwa, a do tego pomoc finansowa...:-(

li-6403.png

No ja tez sie witam w ten mikolajkowy poranek:tak::-D
Mam nadzieje ze ten dzien bedzie jeszcze wspanialszy od poprzednich :-)
Eve na nas rowniez mozesz liczyc;-) zawsze na posterunku i gotowe do "walki ";-):tak::-D

Dzień dobry:tak:
Dużo słoneczka życzę naszym pocieszkom w ten mikołajkowy poranek:-).
Maju, Zosieńko... zdrowiejemy szybciutko i wracamy do domku na święta;-)

i ja się witam Mikołajowo :-D:-D:-D:-D:-D
Wszystkim e-cioteczkom i naszym "podopiecznym" :-Dwszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:
A maluszkom zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka:-)
Miłego dnia z samymi dobrymi wiadomościami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam i ja:-D
Wczoraj nie mogłam tu być, bo moja Natalusia kończyła roczek... i same rozumiecie:-)
ale w nocy poczytałam i bardzo się cieszę, że powoli wszystko jest OK:tak:
nadal się modlimy, trzymamy kciuki, wspieramy...
Buźka wielka!

Mikołaju Święty
przynieś nam prezenty
i worek pełen zdrówka dla walczących dziewczynek :-D

Cieszę się niesamowicie, że wszystko się tak dobrze układa

Wiara czyni cuda

Eve ....... jakżebysmy mogły inaczej, oczywiście wsparcie masz jak w banku :tak:

reklama
A moje mikołajki dzisiaj jakieś takie smutnawe. Myślałam, że będzie piękny dzień, ale póki co zbyt dużo nerwów...
Ostatnio dużo emocji we mnie. Wyobraźcie sobie, że wczoraj będąc na koncercie Celine Dion w Multikinie się popłakałam!!! Sama siebie nie rozumiem!!!
Ale co tam.
NAJWAŻNIEJSZA MAJA, ZOSIA, MALWINKA
I WASZE PIĘKNE DZIECIACZKI!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry