- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eve28
Zaangażowana w BB
Cudne wiesci...Majeczko tak trzymaj...
Zosiu dobra robota)))...oby tak dalej...
Dlaczego takie maluszki musza walczyc o zycie:-(to takie niesprawiedliwe...dopadly mnie wspomnienia...w zeszlym roku to my walczylismy o nasza malutka...wyszlismy ze szpitala tydzien przed swietami...
Veronica ma 13mies. za kilka mies.kolejna operacja:-(...Dziewczyny bede Was potrzebowala...jestescie niesamowite:-)
Dlaczego takie maluszki musza walczyc o zycie:-(to takie niesprawiedliwe...dopadly mnie wspomnienia...w zeszlym roku to my walczylismy o nasza malutka...wyszlismy ze szpitala tydzien przed swietami...
Veronica ma 13mies. za kilka mies.kolejna operacja:-(...Dziewczyny bede Was potrzebowala...jestescie niesamowite:-)
monika3
Mama Amelki i Filipka
dopadly mnie wspomnienia...w zeszlym roku to my walczylismy o nasza malutka...wyszlismy ze szpitala tydzien przed swietami...
Veronica ma 13mies. za kilka mies.kolejna operacja:-(...Dziewczyny bede Was potrzebowala...
Możesz liczyć na nas ...trzymanie kciuków i modlitwy za swóją córeczke masz jak w banku...moja Amelka jest rówieśnicą Twojej Veroniki... też ma 13 m-cy :-)
Noukie
Majowa mama 2007
Cudne wiesci...Majeczko tak trzymaj...
Pewnie, że pomożemy:-).
Eve28
Zaangażowana w BB
Możesz liczyć na nas ...trzymanie kciuków i modlitwy za swóją córeczke masz jak w banku...moja Amelka jest rówieśnicą Twojej Veroniki... też ma 13 m-cy :-)
Dziekuje z gory...Takie wsparcie jest na miare zlota...
Buziaki dla Amelki...Cium Cium:-):-):-)
Bedzie dobrze, zobaczysz, a wsparcie od nas dostaniesz napewno
Czekam na kolejne wieści do Mońcik Pewnie teraz jest już z Mają
A co tu tak cicho?Mam nadzieje,ze u Majuni wszystko w porzadku.Wchodze na ten watek srednio co pol godziny,choc rzadko sie wypowiadam,ale caly czas kibicuje Majeczce i z wypiekami na twarzy obserwuje co sie u niej dzieje.Ostatnio byly lepsze wiesci,mam nadzieje,ze nadal jest ok.Caluski dla Mai i jej rodzicow.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wlasnie,wlasnie!
Ja tez czekam na jakies swiezutkie wiadomosci,co u Majuni i jej kolezanki - Zosi! :-) :-) :-)
Eve,Ty nas nie musisz prosic - masz,jak w banku,ze za Was tez bedziemy trzymac kciuki!
Ja tez czekam na jakies swiezutkie wiadomosci,co u Majuni i jej kolezanki - Zosi! :-) :-) :-)
Eve,Ty nas nie musisz prosic - masz,jak w banku,ze za Was tez bedziemy trzymac kciuki!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.