reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiecie co e-ciotki?????????ja mam jakies przeczucia:szok::szok::szok: jak z Mają się pogorszyło, nie mogłam spać wieczorem i śniły mi się jakieś koszmary, czułam ze dzieje się z nią coś nie dobrego :-(a dzisiaj wstałam pełna dobrych przeczuć w dobrym humorze i co???i jest dobrze :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):cool:

reklama
Bardzo się cieszę, że u Majci jest poprawa :tak:
Tryzmam kciuki też za Zosię :tak:
W modlitwach nie ustaję :tak::-):-D

Agutko ucałują naszą Zuziulkę i napisz na wrześniówkach co i jak ...

Jejku, ale sie ciesze :-D:-D:-D Wiedzialam, ze bedzie dobrze! Trzymam mocno kciuki, zeby udalo sie jak najszybciej zamknac Majeczce mostek i zeby szybciutko nabrala sil!
I duzoooo zdroweczka dla malej Zosi!
A dla Was cudowne Mamusie sily i wytrwalosci!

A dla Zuzi od Agutki tez zdroweczka i zeby po przebudzeniu bylo juz ok! :tak:

Mam nadzieję, że teraz będą same dobre przeczucia.;-)
Ale miło czytac takie wieści od Mońcik, co?!:-D
Czuje się tą radośc i dobre fluidy.
Moniko, czekamy na twój post, jak to Maja się wybudziła i spojrzeliście sobie wszyscy w oczy. Może to już jutro?! Fajnie by było!!!:tak:
WIDZISZ JEST DOBRZE, A BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ!!!:-)
Pozdrawiam!!!

li-6403.png

Widzę, że spokój zapanowal na forum, wszystkie odetchnęłyśmy. Teraz czekamy na wieczorne wieści od Moni.
Zosiu i Majeczko jesteśmy z Wami, Wy nasze Małe-Wielkie wojowniczki!!!
Kciuki wciąż zaciśnięte!!!

li-6403.png

Uffff :-)
Od razu dzień wydaje się piękniejszy!
Majeczko trzymaj się kochana!
Mam nadzieję, że z Zosią też wszystko będzie dobrze.

Agutko, myślę, że jak mała do tej pory chodziła normalnie to nie masz powodów do obaw. Czasem tak jest, że przy szybkim wzroscie bolą stawy. Mam nadzieję, że po drzemce wszystko wróci do normy.

Pozdrawiam gorąco!

Ależ wspaniale się poczułam po tych nowinach:-)

Ile ja już łez wylałam przez tą naszą kruszynkę, dobrze, że tym razem łzawię ze szczęścia:tak::-):tak::-). Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej.
Majeczko kochana, serduszkiem jestem z Tobą, śliczności nasze:happy2::tak:.

reklama
Witam!
Podczytuje Was moje drogie od paru dni i stwierdzam jedno jesteście cudowne!
Można tutaj poczuc Waszą nadzieję, Wasze przejęcie.
Ufam, że wszystko dobrze się ułoży.
Moja córcia miała operację na serduszko miesiąc temu. Miała niegroźną wadę, ale jednak trzeba było ją operowac. Gdy zobaczyłam zdjecie Majusi, przypomniała mi się moja Melka w tych wszystkich rurkach, podłączona do aparatur...popłakałam się. Wiem jak boli bezradnośc i co to jest wyczekiwanie...
Dużo siły życzę rodzicom Mai a najwięcej samej Mai.
Walcz Maleńka!
Pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry