reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dla Zosi też dużo sił i samozaparcia w powrocie do zdrowia. Modlitwa obowiązkowa!
Trzymamy kciuki, żeby u niej było już tylko lepiej!!!

li-6403.png

reklama
Boże nasz ukochany!!! Wpieraj te nasze Małe Dziewczynki!!!
Ja tu w pracy - szybciutko sprawdzam, czytam i łzy płyną... Lepsze wieści i serce mocniej bije z emocji!!!:tak::tak::tak::tak: Majeczko tylko tak dalej walcz - wychodzi Ci to niesamowicie!!! Dalej trzymamy kciuki!!! :tak::tak::tak:
Monika pozdrów od nas Mamę Zosi i powiedz, że pomodlimy się za Maleńką!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wszystkie chore dzieci będą pod opieką modlitewną!!! Nigdy nie przeżywałam czegoś takiego jak teraz...
TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNY!!!

Jejku ale ta Majeczka jest silna i dzielna!!!! Wspaniałe wieści Mońcik przyniosłaś - dzięki ogromne.... Ona sobie poradzi, zobaczycie! Jest niesamowita naprawdę!!

Oczywiście modlitwy i myśli o Mai bezustanne!!!!

Za malutką Zosieńkę też trzymam kciuki i za Malwinkę - za wszystkie chore biedne niewinne dzieciaczki, które cierpią i walczą!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper czułam czułam czułam dzielna mała kruszynka:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
za Zosię też trzymam kciuki moooooocnoooooooooooooo
agutka ZG
a co jest Twojej małej :-:)-:)-:)-(

Huuuraaaaaaaaaaaaaaaaaa ................
Majeczka idzie wytrwale ku lepszemu, małymi kroczkami i dobrze,
bo pośpiech tu nie jest wskazany, choć wszystkie bysmy chciały,
żeby Maja była z rodzicami w domku, chocby JUŻ.
Mońcik ... przytulam cię wirtualnie, będzie dobrze ....

Mi już brak słów do naszej służby zdrowia. Ostatnio mam z nimi dużo do czynienia.
Intensywna rehabilitacja to ćwiczenia raz w miesiącu. Rehabilitant zamawiany prywatnie jest słodki jak miód. Ten sam państwowo ma "focha", ze musi ćwiczyć z dzieckiem. Echhh...

pieniądz żądzi światem i nie chce być inaczej :wściekła/y:

Aga,Zuzia nie moze cos dzis chodzic! :-( :-( :-(
Przejdzie kawalek i siada,bo,chyba,Ja nozki bola. :-( Ani na boso nie moze isc,ani w skarpetkach,ani w paputkach... Kustyka. :-( Nie wiadomo,od czego. :-( Moze rosnie i Ja kostki bola? :baffled:
Dostala syropek przeciwbolowy i poszla spac... Jak wstanie i dalej bedzie Ja meczyc ten bol,to idziemy do lekarza,ale i tu pojawia sie problem,bo ani w przychodni ogolnej ani w dzieciecej nie odbieraja telefonow. :-( Jakis strajk,czy co? :wściekła/y: :-( :-( :-(

Jestem kompletnie zalamana... :-( :-( :-(

agutka jak nie przejdzie do wieczora a nie dopukacie się do przychodni radzę podjechać na pogotowie...zrobią jej pewnie rentgen a będziesz spokojniejsza :tak::tak::tak:
nie zamartwiaj się to pewnie nic poważnego...może się uderzyła albo nóżkę skręciła:confused:
trzymam kciuki i daj znać co i jak:tak::tak::tak::tak::tak:

Agutka, oby małej przeszło po przebudzeniu!! Trzymam kciuki!

Wiecie co, cieszę się, że nie pracuję w biurze, bo tak ryczę przed tym komputerem od czasu historii z Mają, że chyba by mnie już zwolnili ;-);-)

A może Zuzię jakiś skurcz złapał, może ta pogoda - dzieci też przecież mogą odczuwac te wiatry, mi dzisiaj mięśnie dokuczają bardziej niż zwykle.

li-6403.png

reklama
Dzieki Kochane za slowa otuchy! Narazie Zuzia spi od 10:15,czyli bol Jej nie budzi,wiec,chyba jest lepiej... Oby to nie bylo nic powaznego. :-( Naciskalam Jej nozki od bioderek i w zadnym miejscu Jej nie bolalo,bo pewnie by albo odskoczyla nozka albo zakwekala,a Ona byla cichusio... Jeszcze pozniej sprobuje z ta przychodnia,jak sie Zuziowy stan nie poprawi...

Ehhh,takie Malenstwa,a tyle przynosza zmartwien... :-(

Buziaki dla wszystkich e-cioteczek,Zosi i MMM! :-) :-) :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry