- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Boże nasz ukochany!!! Wpieraj te nasze Małe Dziewczynki!!!
Ja tu w pracy - szybciutko sprawdzam, czytam i łzy płyną... Lepsze wieści i serce mocniej bije z emocji!!! Majeczko tylko tak dalej walcz - wychodzi Ci to niesamowicie!!! Dalej trzymamy kciuki!!!
Monika pozdrów od nas Mamę Zosi i powiedz, że pomodlimy się za Maleńką!!!
Wszystkie chore dzieci będą pod opieką modlitewną!!! Nigdy nie przeżywałam czegoś takiego jak teraz...
Ja tu w pracy - szybciutko sprawdzam, czytam i łzy płyną... Lepsze wieści i serce mocniej bije z emocji!!! Majeczko tylko tak dalej walcz - wychodzi Ci to niesamowicie!!! Dalej trzymamy kciuki!!!
Monika pozdrów od nas Mamę Zosi i powiedz, że pomodlimy się za Maleńką!!!
Wszystkie chore dzieci będą pod opieką modlitewną!!! Nigdy nie przeżywałam czegoś takiego jak teraz...
TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNY!!!
Jejku ale ta Majeczka jest silna i dzielna!!!! Wspaniałe wieści Mońcik przyniosłaś - dzięki ogromne.... Ona sobie poradzi, zobaczycie! Jest niesamowita naprawdę!!
Oczywiście modlitwy i myśli o Mai bezustanne!!!!
Za malutką Zosieńkę też trzymam kciuki i za Malwinkę - za wszystkie chore biedne niewinne dzieciaczki, które cierpią i walczą!
Oczywiście modlitwy i myśli o Mai bezustanne!!!!
Za malutką Zosieńkę też trzymam kciuki i za Malwinkę - za wszystkie chore biedne niewinne dzieciaczki, które cierpią i walczą!
agnieszka81
Fan(ka)
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper czułam czułam czułam dzielna mała kruszynka
za Zosię też trzymam kciuki moooooocnoooooooooooooo
agutka ZG a co jest Twojej małej :----(
M
MariaOla
Gość
Huuuraaaaaaaaaaaaaaaaaa ................
Majeczka idzie wytrwale ku lepszemu, małymi kroczkami i dobrze,
bo pośpiech tu nie jest wskazany, choć wszystkie bysmy chciały,
żeby Maja była z rodzicami w domku, chocby JUŻ.
Mońcik ... przytulam cię wirtualnie, będzie dobrze ....
Majeczka idzie wytrwale ku lepszemu, małymi kroczkami i dobrze,
bo pośpiech tu nie jest wskazany, choć wszystkie bysmy chciały,
żeby Maja była z rodzicami w domku, chocby JUŻ.
Mońcik ... przytulam cię wirtualnie, będzie dobrze ....
Mi już brak słów do naszej służby zdrowia. Ostatnio mam z nimi dużo do czynienia.
Intensywna rehabilitacja to ćwiczenia raz w miesiącu. Rehabilitant zamawiany prywatnie jest słodki jak miód. Ten sam państwowo ma "focha", ze musi ćwiczyć z dzieckiem. Echhh...
pieniądz żądzi światem i nie chce być inaczej
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aga,Zuzia nie moze cos dzis chodzic! :-( :-( :-(
Przejdzie kawalek i siada,bo,chyba,Ja nozki bola. :-( Ani na boso nie moze isc,ani w skarpetkach,ani w paputkach... Kustyka. :-( Nie wiadomo,od czego. :-( Moze rosnie i Ja kostki bola?
Dostala syropek przeciwbolowy i poszla spac... Jak wstanie i dalej bedzie Ja meczyc ten bol,to idziemy do lekarza,ale i tu pojawia sie problem,bo ani w przychodni ogolnej ani w dzieciecej nie odbieraja telefonow. :-( Jakis strajk,czy co? :-( :-( :-(
Jestem kompletnie zalamana... :-( :-( :-(
Przejdzie kawalek i siada,bo,chyba,Ja nozki bola. :-( Ani na boso nie moze isc,ani w skarpetkach,ani w paputkach... Kustyka. :-( Nie wiadomo,od czego. :-( Moze rosnie i Ja kostki bola?
Dostala syropek przeciwbolowy i poszla spac... Jak wstanie i dalej bedzie Ja meczyc ten bol,to idziemy do lekarza,ale i tu pojawia sie problem,bo ani w przychodni ogolnej ani w dzieciecej nie odbieraja telefonow. :-( Jakis strajk,czy co? :-( :-( :-(
Jestem kompletnie zalamana... :-( :-( :-(
agnieszka81
Fan(ka)
agutka jak nie przejdzie do wieczora a nie dopukacie się do przychodni radzę podjechać na pogotowie...zrobią jej pewnie rentgen a będziesz spokojniejsza
nie zamartwiaj się to pewnie nic poważnego...może się uderzyła albo nóżkę skręciła
trzymam kciuki i daj znać co i jak
nie zamartwiaj się to pewnie nic poważnego...może się uderzyła albo nóżkę skręciła
trzymam kciuki i daj znać co i jak
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzieki Kochane za slowa otuchy! Narazie Zuzia spi od 10:15,czyli bol Jej nie budzi,wiec,chyba jest lepiej... Oby to nie bylo nic powaznego. :-( Naciskalam Jej nozki od bioderek i w zadnym miejscu Jej nie bolalo,bo pewnie by albo odskoczyla nozka albo zakwekala,a Ona byla cichusio... Jeszcze pozniej sprobuje z ta przychodnia,jak sie Zuziowy stan nie poprawi...
Ehhh,takie Malenstwa,a tyle przynosza zmartwien... :-(
Buziaki dla wszystkich e-cioteczek,Zosi i MMM! :-) :-) :-)
Ehhh,takie Malenstwa,a tyle przynosza zmartwien... :-(
Buziaki dla wszystkich e-cioteczek,Zosi i MMM! :-) :-) :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.