reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Drogie Panie :)

moc jaka w Was drzemie i wytrwałość są wielkie :)

spotkałem się wczoraj z kilkoma osobami z "branży" hihi i chciałem Wam przekazać co już poczyniłem:

Plakaty będą to już wiecie.
Kolega DJ wczoraj był w Łodzi na jakimś spotkaniu i miał rozmawiać z DJ'em Adamusem (ten koleś co gra w programie Kuby Wojewódzkiego) - Adamus jest znany na polskiej scenie muzycznej (wydał jakiś czas temu kawałek Hi Fi Superstar w nowej wersji, który stał się przebojem klubów) tak więc Jego nazwisko powinno już przyciągnąć ludzi.
Z innych, których chcemy zaprosić (myślę, że bezproblemowo przyjadą bo cel jest szczytny) to C-Bool, DJ Cinmar (członek grupy Casteam), DJ NEROS, dwie piękne Panie Marshya oraz Grasova i myślimy kogo jeszcze - dojścia są, kontakty są tak więc tylko działać a to czynimy wraz z kilkoma osobami, które się już w to zaangażowały.

Wam może te pseuda mogą nic nie mówić jednaże na polskiej scenie muzyki klubowej są to osoby znane chociażby z list przebojów, z radii, TV - a to przyciąga ludzi szczególnie jak jednocześnie się spotkają.

MONIŚ - w tym tygodniu chcielibyśmy się z Wami (Tobą i Marcinem) spotkać celem ustalenia pewnych rzeczy jeśli to możliwe.

Dalej - czynimy wszystko aby zrobić jak najatrakcyjniejsze show - kolega zajmuje się profesjonalnymi pokazami laserowymi (między innymi robił pokaz na tegorocznym Soundtropolis tak więc chcę się z nim spotkać w tym tygodniu aby o tym pogadać (telefonicznie już rozmawiałem) i dodatkowo uatrakcyjnić tą imprezę (te imprezy o czym za chwilę)

Kumpel, który zajmuje się oprawą wizualno-nagłośnieniową imprez od klubowych po masówki zaoferował każdy potrzebny sprzęt jakby trzeba było :D a to już dużo i ma mi pomóc dojść do ludzi, którzy mogą pomóc zrobienie imprezy w terenie... ale to narazie mrzonki lecz kto wie :)

Dalej:
Mam już załatwiona reklamę naszej imprezy w dwóch stacjach radiowych (radio Planeta i radio Katowice) oraz najprawdopodobniej w Internetowej Stacji Telewizyjnej ale to też nie chcę póki co mówić aby nie zapeszyć lecz wszystko zmierza ku dobremu :)

no i najważniejsze wydaje mi się: Jeden klub mam już załatwiony, który pozwoli u siebie zorganizować tą imprezę (zabrzański VIP) a drugi (który pierwszy miał być załatwiany to jeszcze wybieramy - jak kolega z Łodzi wróci (i spotkamy sie z Wami Moniś) będziemy dalej walczyć.

to chyba na tyle... na chwilę obecną - ale wydaje mi się, że dość sporo

Powodzenia i wytrwałości w walce - Majeczka jest warta wszystkiego i każdego poświęcenia :)

Jestem z Wami

p.s. przepraszam za chaotyczny styl tego posta ale wczoraj spotkanie było "odrobinę" zakrapiane tak więc dziś walczę ze skutkami tego...

reklama
Super Adaśko !
Koniecznie musimy się spotkać, aby nie było, że wlepią nam jakieś kary.
Jutro prawdopodobnie wyjdę z Mają do domu, to się zgadamy i spotkamy.

kurcze....ja też nie jestem pocieszona, że strona Mai wciąż nieuzupełniona. Jesteśmy zapewniani, że wszystko będzie....ale nie wiem kiedy. Będę naciskać grafika. Cierpliwosci!
Całuję wszystkich gorąco - wracam do Mai.

Hej,
Na forum na gazecie odpowiedziala p.Justyna Dąbrowska (red. naczelna Dziecka):

"Przekazałam tę sprawę naszemu dzialowi fundacyjnemu. DZiękuję za informację.
JD"

Tak sie zastanawialam. Czy ten dr, operuje tylko i wylacznie w Stanach?

Monika - co do stronki. Napisalam do znajomego grafika. Jak bedzie mogl pomoc to odezwie sie do Ciebie.

Pozdrawiam was bardzo, bardzo serdecznie!

Hej,
Na forum na gazecie odpowiedziala p.Justyna Dąbrowska (red. naczelna Dziecka):

"Przekazałam tę sprawę naszemu dzialowi fundacyjnemu. DZiękuję za informację.
JD"

Tak sie zastanawialam. Czy ten dr, operuje tylko i wylacznie w Stanach?

(czy to ten Hanley: Faculty & Researcher Profiles - Stanford University Medical Center ? )

Monika - co do stronki. Napisalam do znajomego grafika. Jak bedzie mogl pomoc to odezwie sie do Ciebie.

Pozdrawiam was bardzo, bardzo serdecznie!

Przepraszam, za tą podwojną odpowiedz. Od razu widac, ze jestem "początkująca". Ale skoro mnie wylogowalo to myslalam, ze nic nie poszlo:)
Pozdrawiam

Swietnie z tą gazetą, mam nadzieję, że nikomu nie bedzie przeszkadzało, ze historia Mai moze byc opisana w lokalnej gazecie i ogólnokrajowej.

A jeśli chodzi o Dr Hanleya, to tak, to ten dr z tego linku. Nigdy dotąd nie zastanawiałam się czy on mógłby przyjechać do Polski na operację bo juz na samym początku zaznaczył w mailu, że bedzie chciał nas ściągnąć do Californii.
Zresztą, oni pewnie maja bardziej rozwinięte zaplecze medyczne, a na samej operacji się to wszystko nie kończy. Są te rózne badania, może nawet poprawki w operacji. W tak trudnych wypadkach nigdy nie wiadomo ile czasu zajmie choremu powrót do używalności, a on ma u siebie sporo pracy.

Z blogiem można tez zrobić cos innego. Napisać do administratora forum Nivea, z prośbą o wyświetlenie linka do bloga na stronie głównej i o to, żeby jego czytanie nie wymagało rejestracji. W takim przypadku na stronie Majeczki wystarczyłby link do bloga.
Stwierdziałm India78 ze to dobry pomysł i napisałam do nich zobaczymy co odpiszą....

Chyba trafiłaś na to forum :tak::tak::tak: z mojego posta na forum gazety, rozsyłam tą historię gdzie się da ...
Dziś też powklejałam w kilka miejsc :tak:.

A do tych fundacji, które odpowiedziały mi odmownie napiszę raz jeszcze ... i do tych które nie odpowiedziały wcale też napiszę .... Do Dymnej nie pisałam jeszcze to napiszę. Do prezydentowej któras dziewczyna juz pisała ale dostała odmowa odpowiedź ... więc napiszę raz jeszcze. Twój wzór e-maila mi się bardzo podoba! A do fundacji Macdonalda (z informacją, ze jezeli nie mogą pomoc to niech przekazą sprawę do fundacji w Stanach, bo tam bedzie operacja), chyba nikt nie pisał więc podaj linka to moze któras dziewczyna, która wysyłała juz po angielsku e-maile napisze (a jak napisze to niech da znać)

u mnie na razie cisza...niestety :-( Jeszcze nie dostałam żadnej odpowiedzi, nawet odmownej,więc jeszcze mam nadzieję....ale gdyby się nie udało to wyślę jeszcze raz do tych samych instytucji, tylko do innych działów i na sam" szczyt":-) Do Prezydentowej właśnie poszło....może jak więcej osób napisze, to coś ruszy :tak:

reklama
u mnie na razie cisza...niestety :-( Jeszcze nie dostałam żadnej odpowiedzi, nawet odmownej,więc jeszcze mam nadzieję....ale gdyby się nie udało to wyślę jeszcze raz do tych samych instytucji, tylko do innych działów i na sam" szczyt":-) Do Prezydentowej właśnie poszło....może jak więcej osób napisze, to coś ruszy :tak:

A ja dostałam list od kolegi z USA. Prosił o więcej informacji na temat Mai i jej Rodziców. Może coś się wreszcie z tej strony ruszy!!! Trzymajcie dziewczyny kciuki!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry