- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Monia wlasnie przeczytalama smsa od Ciebie!!!!! normalnie myslalam ze zemdleje z wrazenia!!!! aler sie cieszy, jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu az normlanie mnei rozsadza!!!!
hura hura hura!!
hura hura hura!!
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
I bardzo dobrze :-):-):-):-):-):-):-):-) Nie ma co czekać jak z Majeczką jest lepiej. Jednak ktoś tam na górze nad Mają czuwa.
agnieszka81
Fan(ka)
super extra :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jezuuuuuuuuuuu jak ja się cieszę
Majeczko ogromne buziaczki od nas wszystkich:-)
Mońcik teraz to juz z górki najgorsze za Wami mozecie odetchnąć bo co to dla Was?????:-)teraz już będzie tylko lepiej!!!!!!!!!!!!!!!
Jezuuuuuuuuuuu jak ja się cieszę
Majeczko ogromne buziaczki od nas wszystkich:-)
Mońcik teraz to juz z górki najgorsze za Wami mozecie odetchnąć bo co to dla Was?????:-)teraz już będzie tylko lepiej!!!!!!!!!!!!!!!
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
JEJCIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taka wiadomość, to poprostu sama radość!!!!!
Teraz to już tylko czekać do wtorku, a to już niedaleko!!!!!!!! Monika tak bardzo się ucieszyłam, że aż łzy popłynęły!!!!!! Wszyscy od jakiegoś czasu czekamy na tę wiadomość, że gdy nadeszła, to pewna część nerwów się uspokoiła. Trzymamy kciuki aby ten czas jak najszybciej przeleciał i Maja mogła już być w Poznaniu - a najlepiej już po operacji!!!!!!!!!!
;-);-):-):-)
Taka wiadomość, to poprostu sama radość!!!!!
Teraz to już tylko czekać do wtorku, a to już niedaleko!!!!!!!! Monika tak bardzo się ucieszyłam, że aż łzy popłynęły!!!!!! Wszyscy od jakiegoś czasu czekamy na tę wiadomość, że gdy nadeszła, to pewna część nerwów się uspokoiła. Trzymamy kciuki aby ten czas jak najszybciej przeleciał i Maja mogła już być w Poznaniu - a najlepiej już po operacji!!!!!!!!!!
;-);-):-):-)
KubyMama
Kubomanka
Jestem nowa, ale od dłuższego czasu śledzę w internecie wydarzenia związane ze śliczniutką Mają. Bardzo to wszystko przeżywam i dzisiejsze dobre wieści wywołały samoczynnie łzy radości. Życzę Maju zdrówka, trzymam kciuki, a przede wszystkim modlę się za Ciebie! Jesteś silna - to nie podlega dyskusji. Czekam dobrych wieści. Pozdrawiam Rodziców (jesteście dla siebie nawzajem ogromnym szczęściem), mam nadzieję, że szybko uściskają Ciebie w moim imieniu!!!
Załączniki
KubyMama
Kubomanka
Dzisiejszy dzień jest dla mnie szczególnie trudny, bo to Dzień Dziecka Utraconego... Kubuś jest moim drugim Aniołkiem. Pierwszy odszedł 18.12.2004 r., w 6-tym tygodniu ciąży. Myślami jestem z nim... Dlatego informacja o rychłej operacji Waszej Kruszynki jest dla mnie wielką radością. Wszystko się uda - wiem to!!!
reklama
Mońcik CUDOWNE wieści!!!!!! SUPER SUPER SUPER!!! Niedługo będziecie tulić Majeczkę i bawić się z nią bez tego ogromnego strachu o jej zdrowie! Tzn. zawsze będziecie sie bali o Majulkę i jej zdrówko ale już tak normalnie jak każdy rodzic!!! ;-) :-) Tego Wam z całego serca życzę! :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.