reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
TO SUPER!!!
MAJU JESTEŚ STRASZNIE SILNĄ DZIEWCZYNKĄ. TRZYMAJ TAK DALEJ. OPERACJA TO DLA CIEBIE PIKUŚ.
POWODZENIA!!!

reklama
Monia wlasnie przeczytalama smsa od Ciebie!!!!! normalnie myslalam ze zemdleje z wrazenia!!!! aler sie cieszy, jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu az normlanie mnei rozsadza!!!!

hura hura hura!!

I bardzo dobrze :-):-):-):-):-):-):-):-) Nie ma co czekać jak z Majeczką jest lepiej. Jednak ktoś tam na górze nad Mają czuwa:tak::tak::tak:.

super extra :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jezuuuuuuuuuuu jak ja się cieszę :-D:-D:-D:-D
Majeczko ogromne buziaczki od nas wszystkich
:-)

Mońcik teraz to juz z górki najgorsze za Wami mozecie odetchnąć bo co to dla Was?????:-):tak::tak::tak::tak:teraz już będzie tylko lepiej!!!!!!!!!!!!!!!

Jejku,aż się popłakałam.To teraz trzymamy kciuki tak super mocno !!! Oby do czwartku:-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Trzymamy nadal kciuki i modlimy się o Majeczkę, ale teraz juz napewno wszystko się uda :tak::tak::tak::tak::tak:

JEJCIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Taka wiadomość, to poprostu sama radość!!!!!
Teraz to już tylko czekać do wtorku, a to już niedaleko!!!!!!!! Monika tak bardzo się ucieszyłam, że aż łzy popłynęły!!!!!! Wszyscy od jakiegoś czasu czekamy na tę wiadomość, że gdy nadeszła, to pewna część nerwów się uspokoiła. Trzymamy kciuki aby ten czas jak najszybciej przeleciał i Maja mogła już być w Poznaniu - a najlepiej już po operacji!!!!!!!!!!
;-);-):tak::tak::-):-):cool2::cool2::happy2::happy2:

Jestem nowa, ale od dłuższego czasu śledzę w internecie wydarzenia związane ze śliczniutką Mają. Bardzo to wszystko przeżywam i dzisiejsze dobre wieści wywołały samoczynnie łzy radości. Życzę Maju zdrówka, trzymam kciuki, a przede wszystkim modlę się za Ciebie! Jesteś silna - to nie podlega dyskusji. Czekam dobrych wieści. Pozdrawiam Rodziców (jesteście dla siebie nawzajem ogromnym szczęściem), mam nadzieję, że szybko uściskają Ciebie w moim imieniu!!!:-D

Załączniki

• Kukuś.JPG
    Kukuś.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 29
Dzisiejszy dzień jest dla mnie szczególnie trudny, bo to Dzień Dziecka Utraconego... Kubuś jest moim drugim Aniołkiem. Pierwszy odszedł 18.12.2004 r., w 6-tym tygodniu ciąży. Myślami jestem z nim... Dlatego informacja o rychłej operacji Waszej Kruszynki jest dla mnie wielką radością. Wszystko się uda - wiem to!!!

reklama
Mońcik CUDOWNE wieści!!!!!! SUPER SUPER SUPER!!! Niedługo będziecie tulić Majeczkę i bawić się z nią bez tego ogromnego strachu o jej zdrowie! Tzn. zawsze będziecie sie bali o Majulkę i jej zdrówko ale już tak normalnie jak każdy rodzic!!! ;-) :-) Tego Wam z całego serca życzę! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry