reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W gardle aż mnie ściska z tej radości a łzy wzruszenia ciekną jak szalone. Nie potrafie tego opisać. Tak bardzo się cieszę:tak:.

reklama
Super wieści!! Majeczka jest poprostu niesamowita! Nie daj się Dziecino - operacja zbliża się wielkimi krokami, a po niej będziesz już tylko zdrowa!!!
Monika a my modlimy się nadal o zdrowie dla Mai oraz o siły dla Ciebie i Marcina! Zobaczysz, ani się obejrzysz, a już będziecie z Mają w domu i będziecie się szykowali na Wasze wspólne pierwsze święta!!!
Przesyłam gorące całuski!!!!!!!!

Wspaniałe wiadomości, Moniu super tak długo na to wszyscy czekaliśmy. Juz niedługo.....;-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::-D:-D:-D:-D.

Maja wie że nadchodzi Jej czas :tak::tak::tak: Czas na zdrowe i beztroskie dzieciństwo :-):-):-)

Witajcie cioteczki :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)
Jak sie czuje dzisiaj nasza bohaterka?????Czekamy na kolejne dobre wiadomości :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No to się pobeczałam z radości i ze wzruszenia ... i ledwo widzę klawiaturę ...:tak:

Tak się cieszę Mońcik :-):-):-D:-D :happy2::happy2:

Modlitwy są teraz potrzebne jeszcze bardziej ....więc do dzieła cioteczki!

Cieszę się, że Majeczka zwalczyła osłabienie i jest skora do zabawy. Wciąż jestem z nią myślami, wkradła się w moje serce na dobre. :tak: Wspaniałe wieści wciąż ściskają za gardło i wywołują łzy wzruszenia. Majeczko modlę się żarliwie! W Mikołajki będziesz miała to wszystko za sobą. ;-) Buziaki! Pozdrawiam wspaniałych rodziców! :happy::tak::happy::tak::happy::tak::happy::tak::happy::tak:

No to teraz już będzie z górki, wtorek już blisko,Majeczka pewnie czuje że już niedługo będzie zdrowa, opuści szpital, i będzie tulić się do Mamusi i Tatusia.
Super.

reklama
Hip hip Hurraaaa...

No to teraz już całkowicie z górki! Jak się Majcik rozpędzi, to tylko patrzeć jak pod choinką będzie buszować, ściągać i zajadać bombki! :rofl2::eek:

I górki... na sankach, bo w końcu już zima!

Cudowny świąteczny prezent!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry