reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Może nie uwierzycie, ale...
Dzięki temu, że spędzam tu czas baardzo wyczerpująco, nie myślę o datach. Nawet przegapiłam, że dziś mamy 19-tego. Całą noc śniła mi się Majeczka, że ona jednak żyje i jest w szpitalu, lekarze się pomylili ze śmiercią. Tak bardzo chciałam do niej pojść, ale cały czas coś stawało mi na drodze. Albo kwarantanna na oddziale, albo moj M miał sporo spraw po drodze do załatwienia...a ja nie mogłam przeżyć, że wciąż muszę czekać by zobaczyć własne dziecko. Byłam szczęśliwa, że zaraz będziemy znowu razem, a z drugiej strony cięzko było mi przeżyć że na tyle czasu nas rozłączono przez czyjś błąd. Niestety nie udało nam się spotkać...ostatecznie, kiedy dotarłam do szpitala, usłyszałam, że to nie chodziło o moje dziecko, to nie była Maja :(((
Jak ja tęsknię:-(

reklama
Mońcik, Zielono_mi :-(...
[*]
[*] to dla Waszych Aniołków ...

Moniś..tak mi przykro...jesteśmy z Wami...może ten sen świadczy o tym że Wasza rozłąka z Majunią jest tylko tymczasowa??? że teraz na razie nie możesz Skarba zobaczyć..a największą przeszkodą jest życie..że spotkacie się TAM????Wierze w to....

zielono_mi..piękne napisałaś..i ja jestem przekonana że tak jest...

Monia korzystaj z urokow Walii:tak:a to że nie patrzysz na daty jest całkiem zrozumiłe;-):tak::-DBuziolki:tak:

Maju..Aniołku.. jak zawsze..pamiętamy..
Maksiu..o Tobie słońce również...

Mońcik, zielono mi ja też was ściskam i modlę się za wasze małe aniołki.

Nie piszę tu zbyt często, ale myślę codziennie.

pozdrawiam

Majeczko (*)
Maxiu (*)

Moniś kochana.....tak bardzo chciałabym Cię przytulić i zabrać trochę, chociaż trochę tego bólu i tęsknoty...:-(

Zielono_mi.....baaardzo mi przykro z powodu Twojego Maksa:-(
echhh....jakie to zycie okrutne....:-(

Słowa to mało by wyrazić jak bardzo mi przykro.....Dla Waszej Majeczki(******)-Pamiętam
Moniko to dobrze,że wyjechałaś-życzę Ci wiele słońca!!

Mońcik, Zielono_mi, myślę o Was i Aniołkach, a łezki same lecą.... cóż więcej mogę dodać :-(

Ja nadal w całości, obraziłam się, nie rodzę!

Maju....pamiętam aniołku..
[*]
[*]
[*]..

Moniś przytulam...

reklama
MONIŚ...
@""""@
( *o*,)
(@)-"-(@)
(@) (@)
...niech Cie przytuli
...niech Cie obejmie
...niech Cie usciska
bo to od nas...
I JA WCIĄŻ TU JESTEM..I MYŚLĘ..I MODLĘ SIĘ I ŚCISKAM..I POZDRAWIAM...I CZEKAM NA KOLEJNEGO POSTA OD CIEBIE MOŃCIK...

MAJECZKO..PSZCZÓŁECZKO..NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry