reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hanuś ja też bardzo się cieszę, powodzenia i wytrwałości na całe 9 miesięcy życzę.... no w sumie już nie 9;-), odpoczywaj jak najwięcej ....:tak:
Doris buziaki dla Nisi, oby tak dalej , ......a tak w ogóle to zauważyłyście jak Weroniczka wydoroślała ostatnimi czasy:tak:, panienka z niej ze hoho

Kubymamo będzie dobrze , złe myśli precz...!!!!!
a co do drugiego bejbika, po co rozpamiętywać.....a gdyby ....??? a jak by ....????? macie ukochanego Kubusia i skup się na nim on potrzebuje Cibie bardzo i wszystkie niepotrzebne myśli niech omijają Cię dużum łukiem...Buziaki i cieplutkie uściski:tak:

reklama
To filmowała Małgosia więc nie najlepiej wyszło

YouTube - Weronika

Kubymamo zobaczysz wszystko będzie dobrze wiem że zawsze są na początku nerwy i zmartwienia ale musi być dobrze i nie bierzcie innej opcji ze będzie inaczej. Wiem też coś o tym tyle tylko że z Weroniką.

Kubymamo...wiem że teraz Ci ciężko, ale musisz myśleć optymistycznie!tak jak pisały dziewczyny, będzie wszystko w porządku, nawet jeśli trzeba będzie usunąć chorą nerkę(z guzkiem), to lekarze zrobią to dla dobra Twojego Taty.Dużo ludzi żyje z 1ą nerką, na szczęście teraz żyjemy w takich czasach że operacje tego typu prawie zawsze kończą sie sukcesem, wiem że z Twoim Tatą bedzie dobrze.Trzymaj sie kochana!:tak:

Doris obejrzałam fotki w Twoim blogu-przesliczne, a ten filmik.....cuuuuuuuuuudo. Wercia jak księżniczka pięknie sobie stąpa:tak:i ja wierze że bedzie sama chodzić!:tak:Udanej majówki Wam życzę!!!:tak::tak::tak:

Monia jak zdrówko??? znów rzadziej piszesz:-(ale pewnie "winowajcą" jest super pogoda??Oby tak! Tobie takjże udanej majówki:tak:prosiłam Doris by Cie uściskała:tak:od nas.

Majeczko...na zawsze w sercach naszych...

Kuby Mamo ...............współczuję tych stresów i nerwów ale wierze , że będzie wszystko dobrze :tak:
Słuchaj się dziewczyn i głowa do góry

Doris Calineczka jest po prostu słodka urocza czarująca i w ogóle brak mi słów by opisać Twoją małą dzielną dziewczynkę:tak::blink: Jest po prostu Super !

Moncik tule mocno i ciągle o Was myślę:tak:

Przez kilka dni mnie nie będzie bo lecimy do znajomych do Londynu .............boję się jak cholera bo to mój pierwszy lot :sorry2:..............oby tylko samolot nie spadł :-p;-)................no i pierwszy wypad od ślubu bez dzieci :baffled:..........na początku się cieszyłam z "wolności"..........a tu okazuje się, że moje panny mają odciętą pępowinę ale ta moja sie ich mocno trzyma............:sorry2: ech.................... same wiecie .......:-p

Hanuś jak samopoczucie i jak fasolka ?

Witam dziewczyny !!!
Ale jestem dumna z Weroniki ona jest po prostu śliczna mądralka mała !! Co tu dużo pisać nie ma słów by opisać jak się cieszę z jej postępów !!!!

Mamo Kuby głowa do góry !!!! Będzie dobrze !!!!!

Tynka wiem że pierwszy raz najgorszy z lotem ale dasz radę kochana gorzej z pępowiną !!!!!:baffled::baffled::-D:-D:-D Ale dobre to że sobie odpoczniesz !!!

Monia właśnie długo coś nie zaglądasz do nas też mam nadzieje że to przez ładna pogodę !! Pozdrawiam Cię serdecznie !!!

Hanuś jak samopoczucie ! Buziaczki dla Ciebie !!!

Wszystkim e-cioteczkom życze udanego dłuuuugiego weekendu !!!!!
Miłęgo dnia dziewczyny całuję każdą z was z osobna !! :))

Jestem jeszcze, jestem.
Tak się wczoraj czy przedwczoraj tutaj rozpisałam, że ho ho - niestety wszystko zniknęło razem z internetem. Drugi raz już nie miałam cierpliwości siedzieć i się powtarzać.:wściekła/y:

U mnie wporządku. Faktycznie pogoda sprawia, że nie chce się siedzieć w domu. Dziś wyjazd na majówkę, pakuję się właśnie. Wczoraj odbyłyśmy z dziewczynami kolejne spotkanie, jak zawsze miło, wesoło i wogóle tak babsko;-)...

Doris, spotkamy się pewnie u rodzinki na kawusi!

Kuby mamo, myślę, że to my sami bardziej się przejmujemy tym, co dzieje się z naszymi bliskimi - tata da sobie radę. Tak jak dziewczyny piszą, po takiej operacji da się normalnie żyć. Wiadomo, z wiekiem są wieksze obawy...ale na to mają już sposoby leczenia i asekuracji. Siły wam wszystkim życzę.

No kochane cioteczki - do usłyszenia po majówce, spędzajcie miło czas.
Buuużka.

Witam i ja z chandrą.... Echhhhh....

Pogoda niczego sobie, a ja nie mam chęci na nic. Nie myślałam, że tak będę tęskniła z Mężem. :( W sumie tylko 5 go nie ma, dziś dopiero 3 dzień, a ja już sobie ze sobą nie radzę. Echhhhhhh.... Ja chcę aby ten tydzień już się skończył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monia, Ania, Karolcia - bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie, było mi bardzo potrzebne!!! Jesteście najlepsze!!! Wspaniałe!!!!

Monia, baw się dobrze u rodzinki!!!

Doris super.... aż się wzruszyłam..... piękne to tuptanie Weroniczki, na pewno będzie chodziła samodzielnie:tak:, buziaczki dla Was 3+1

Wyjazdy Wyjazdy...a my chyba w domku będziemy.....córcia chora:-(

oj Mońcik jak ja Wam zazdropszcze wyjazdu majowego;-) Oczywiście muusi być udany, tego z całego serducha Wam życze:tak:
Hanus dasz rade...2 dni i po bólu:tak:pozatym teraz Twoim nastrojem może sterować fasolka;-), a raczej hormony:tak:
Doris Wam rowniez udanego wyjazdu:tak:ucałuj Monie od nas jak obiecałaś;-):tak:buziaki takze dla Twoich księżniczek:tak:
wszystkim e-cioteczkom milego weekendu!:tak:

reklama
Wczoraj odbyłyśmy z dziewczynami kolejne spotkanie, jak zawsze miło, wesoło i wogóle tak babsko;-)...

Doris, spotkamy się pewnie u rodzinki na kawusi!

No kochane cioteczki - do usłyszenia po majówce, spędzajcie miło czas.
Buuużka.

no babsko babsko i to bardzo heheh :-) ech czy tym naszym mezom jakies pypcie na jezykach wychodza? albo maja uszy czerwone hehe :-) poza tym Monia pamietaj....TRAWA, ŁĄKA, LAS, ZACHÓD SŁOŃCA.... no a tam gdzie jedziecie tego nie brakuje heheh :-) mogłam Wam dać poczytać conieco buhehhe ;-)

Witam i ja z chandrą.... Echhhhh....

Pogoda niczego sobie, a ja nie mam chęci na nic. Nie myślałam, że tak będę tęskniła z Mężem. :( W sumie tylko 5 go nie ma, dziś dopiero 3 dzień, a ja już sobie ze sobą nie radzę. Echhhhhhh.... Ja chcę aby ten tydzień już się skończył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monia, Ania, Karolcia - bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie, było mi bardzo potrzebne!!! Jesteście najlepsze!!! Wspaniałe!!!!

Monia, baw się dobrze u rodzinki!!!

Haniu sloneczko wyobrazam sobie jak tesknisz.. Rafcio pewnie tez caly czas mysli o Tobie tobie tzn Was :-) a za spotkanie ja także dziękuję i chce jeszcze !!! :-) ps. zawsze mozesz na nas liczyc bejbe :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry