reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM KOCHANE W TEN PIĘKNY, SŁONECZNY DZIONEK:tak:
KUBYMAMO...KURCZE, ŻEBYM MOGŁA JAKOS POMÓĆ...:-(POZDRAWIAM GORĄCO I MAM NADZIEJE ŻE NIEDŁUGO POCZUJESZ SIE LEPIEJ.

MNIE ZMOGŁO..NIE DOŚĆ ŻE DZIECIAK NA ANTYBIOTYKU, TO JA CHYBA MAM ZAWALONE ZATOKI...:szok:

MONIŚ CO U WAS? JAK SIĘ CZUJECIE??JESTEM Z WAMI JAK ZAWSZE, WIRTUALNIE, W MYŚLACH I MODLITWIE...POZDRAWIAM CIEPLUTKO...

MAJECZKO....ANIELE....

reklama
Witajcie...mój Filip też na antybiotyku....i jak już piękna pogoda sie zrobiła to musimy w domu siedzieć:crazy:...no nic, najważniejsze żeby mały wyzdrowiał.....
Jak u was Moniko? Myśle o was kochani....tak bardzo chciałabym cię zobaczyć:tak:
Buziaki dla wszystkich e-cioteczek

Dzisiaj ja pierwsza witam się na Majeczkowym wątku :-)...

Monia...wirtualny buziak dla Ciebie...

Maju (*)....dziękuję za te piękne promyczki słońca....to napewno od Ciebie i innych kochanych Aniołków...

Słonecznego i spokojnego dnia Wam życzę e-ciocie :tak::tak::tak:

Witamy w słoneczny poranek :tak:
Madziu moje dziewczyny jak ostatnio brały antybiotyk na zapalenia gardła to nam lekarka powiedziała, ze jeśli nie będzie temperaturki to można wychodzić na spacerek.
Miałam lekkie obawy ale się z nimi wypuściłam :-p...................gorzej było z powrotem do domu :dry::baffled::angry:.........jakby im się tu krzywda działa :sorry2:

Ściskamy mocno wszytskie e- cioteczki.
MM wielkie buziaki dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Was Dziewczyny!!!

Cały czas z Wami jestem, ale mało się udzielam.
Pogoda piękna i nie mam nawet chęci siedzieć przed ekranem... Będę się dziś opalała na ogródku!!! :))

Pozdrawiam Was E-cioteczki!!!

reklama
Ja też gratuluję:tak:
wytropiłam juz kilka dni temu:laugh2:

ale czekałam, aż sama napiszesz, kochana!!!
Cieszę się bardzo...:-D:-):laugh2:

No ja też jestem codziennie, ale nia mam czasu pisać:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry