reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I my Ciebie Kate przytulamy najserdeczniej z okazji urodzinek :-):-):-)

I od nas również wielkie buziaki i wszystkiego naj naj naj :tak:
No i witam cioteczki w ten słoneczny dzień :tak:
Mamo Kuby mam nadzieję, że samopoczucie lepsze choć ten paskudny wiatr może nadal dokuczać:crazy:

MM wielkie buziaki :tak:

reklama
Chciałabym tylko napisać,że pamiętam i modlę się o spokój MM.
Majeczko(*) Aniołku pamiętam..

witam i ja...
u mnie też dzisiaj słonko...i wiatr :baffled: niestety...
MM...jesteście w moich myślach i modlitwie każdego dnia...ściskam Was mocno...

Kate spełnienia wszystkich marzeń!!!!

miłego dnia E-cioteczki...

Monika a ja czytam o tym Twoim śnie i zawaleniu bloku....echh.....myślałam ze to na serio, nieźle mnie wystraszyłaś:szok:.....ja taka zakręcona ostatnio jestem, że myślałam że tak było na serio....uffff....dobrze że nie!!!
Ja dzis byłam w Kaliszu(tam zdajemy nasze prawo jazdy-u nas nie ma ośrodka :sorry2:)...prosić o kolejny termin egzaminu....bo tamtego nie zdałam :-(.....a brakowało mi 10 minut do końca:no:....no cóż. Zobaczymy czy gdzies mnie wcisną.....w piątek się dowiem. Jak sie uda to jest szansa że 06 maja pojadę z meżem do Anglii....a jak nie to muszę zostać w PL...może wtedy Monika udało by Ci sie jednak do mnie zawitać co?!?!...fajnie by było.....

Majeczko.....masz miejsce w moim serduszku już na zawsze kruszynko....mam nadzieję ze czujesz te przytulanki,które wysyłam Ci przez Filipa.....
[*]
[*]
[*]

I ja się witam i miłego dnia życzę
mimo słoneczka wiatr okropny..........................Mamo Kuby w takie wietrzne dni mam cie zawsze w myślach ale wierzę ze już nie długo będzie lepiej !!!!!! :tak::tak::tak::tak:

MM modlę się o wasz spokój .......................

Wszystkiego najlepszego KATE LESS !!!!!
DUŻO ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ !!!!!

WITAM SIE I JA...MDZI NIE TY JEDNA TAK POMYSLALAS...:crazy:JA TEZ JUZ CHCIALAM NAPISAC POTA I DOPYTAC MONIE CO IE U NICH WYDARZYLO:szok::baffled: ALE GAPA JESTEM;-)A TO WSZYSTKO PRZEZ KLOPOTY ZE ZDROWIEM MŁODEGO...
MONIS CO U WAS??
KATE...WSZYSTKIEGO NAJ,NJ, CZEGO TYLKO SOBIE WYMARZYSZ...ZDROWIA, SZCZĘŚCIA,POMYŚLNOŚCI...
712621bnockccvv7.gif

KOCHANE U NAS POGODA CORAZ ŁADNIEJSZA, MALY NA ANTYBIOTYKU, WIEC MALO SPACERKOW....

MAJU...NA ZAWSZE W SERCU MYM.........

witam i ja, póki co nadrobiłam tylko kilka stron, więc nie bardzo wiem, co u was:zawstydzona/y:
ale wszystkim ślę pozdrowionka
kate_less WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO:tak:

reklama
kate_less spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia!

Pozdrawiam kochane e-cioteczki!

Samopoczucie kiepskie, niestety...

Majeczko
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry