- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Dziękuję Wam Kochane!!! Nie chciałam się ujawniać i nadal robię to z dozą nieśmiałości, ale w końcu to radosna nowina, więc dlaczego ją chować!!! Teraz codziennie się modlę, aby wszystko się udało, a moim największym powiernikiem jest Św. Dominik. Wierzę, że będzie czuwał.
Co do majówki, to spędzam ją samotnie. Mój Mąż jest ratownikiem górniczym i od poniedziałku do niedzieli spędza czas w pogotowiu górniczym, bez możliwości przyjazdu do domu. Mam tylko nadzieję, że choć będę mogła Go odwiedzić na parę chwil. Nie wiem jak to wyjdzie, bo ostatnio prawie wcale nie jeżdżę samochodem (jakaś rozkojarzona jestem i boję się o moje reakcje na drodze). Pozostanie mi tylko poprosić rodziców, aby mnie do Niego zawieźli... Zobaczymy jak będzie - w każdym razie, jeśli mnie nikt przez ten czas nie odwiedzi, to będę siedziała z rodzicami przez cały tydzień.
Całuję Was Wszystkie E-Cioteczki i jeszcze raz dziękuję!!!
Co do majówki, to spędzam ją samotnie. Mój Mąż jest ratownikiem górniczym i od poniedziałku do niedzieli spędza czas w pogotowiu górniczym, bez możliwości przyjazdu do domu. Mam tylko nadzieję, że choć będę mogła Go odwiedzić na parę chwil. Nie wiem jak to wyjdzie, bo ostatnio prawie wcale nie jeżdżę samochodem (jakaś rozkojarzona jestem i boję się o moje reakcje na drodze). Pozostanie mi tylko poprosić rodziców, aby mnie do Niego zawieźli... Zobaczymy jak będzie - w każdym razie, jeśli mnie nikt przez ten czas nie odwiedzi, to będę siedziała z rodzicami przez cały tydzień.
Całuję Was Wszystkie E-Cioteczki i jeszcze raz dziękuję!!!
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Hania cos czuje ze sie prosisz o odwiedzinki hehe :-) u mnie masz jak w banku:-)
madzia8310
Fanka BB :)
Jejku.,.........co za nowina Haniu gratuluję z całego serca......cudownie ....aż mi sie cieplutko na sercu zrobiło....będę sie modlić o same dobre wyniki, o szczęśliwe rozwiązanie i o to żeby dzidzia była zdrowiutka jak rybka.......trzymaj się kochana, dbaj o siebie i ciesz tym błogosławionym stanem-jeszcze raz GRATULUJE!!!!!!!
Moniś kochana zdrowiej......żebyś miała udaną majówkę.....
Fifi dzis znowu był u lekarza....narazie nic sie nie pogorszyło..ale antybiotyk ma. Dzis wreszcie wziął całą dawkę....bo u niego jest problem z lekami...
oby wyzdrowiał do majówki...
W poniedziałek przyjedzie mój mąż.....:-).dziś udalo mi sie ustalić kolejny termin egzaminu (przyspieszony)...i w środę 30 kwietnia mam kolejne podejście, jak zdm to 06 maja lecimy do Anglii
Pozdrawiam was cieplutko.....buźki dla nowego członka rodzinki BB.....dzidzi Hani ;-)
Majeczko.....jak nam Ciebie tu brak dziecinko.....(*)
Moniś kochana zdrowiej......żebyś miała udaną majówkę.....
Fifi dzis znowu był u lekarza....narazie nic sie nie pogorszyło..ale antybiotyk ma. Dzis wreszcie wziął całą dawkę....bo u niego jest problem z lekami...
oby wyzdrowiał do majówki...
W poniedziałek przyjedzie mój mąż.....:-).dziś udalo mi sie ustalić kolejny termin egzaminu (przyspieszony)...i w środę 30 kwietnia mam kolejne podejście, jak zdm to 06 maja lecimy do Anglii
Pozdrawiam was cieplutko.....buźki dla nowego członka rodzinki BB.....dzidzi Hani ;-)
Majeczko.....jak nam Ciebie tu brak dziecinko.....(*)
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Pozdrawiam moją kochaną ulubienicę Weronisię ! Jesteś dzielna perełko ! Tak dalej !!!!
a to dla Ciebie w nagrodę za twoje postępy !!!!
Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki i miłej i spokojnej nocki życzę wam !
Doris Calineczka jest śliczna...i jak świetnie sobie radzi...super...
buziaczki dla Weronisi...i dla Gosiaczka...a dla Ciebie uściski..
dobrej nocy wszystkim życzę...
HANUŚ! Gratuluję! Teraz jeszcze mocniej trzymam kciuki - za szczęśliwe rozwiązanie!:-)
Doris - Weronika jest niesamowita Tak dzielnie sobie radzi. Uściskaj ją ode mnie!
Kuby Mamo - coraz więcej słonecznych dni przed nami. Oby było lepiej!
Moniś - duuużo zdrówka!
Żeby ta wiosna przyniosła każdemu coś dobrego
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
(*) dla Aniołków
Doris - Weronika jest niesamowita Tak dzielnie sobie radzi. Uściskaj ją ode mnie!
Kuby Mamo - coraz więcej słonecznych dni przed nami. Oby było lepiej!
Moniś - duuużo zdrówka!
Żeby ta wiosna przyniosła każdemu coś dobrego
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
(*) dla Aniołków
S
szalona mama
Gość
Hanuś, GRATULUJĘ!!!
Doris, cudnie raczkuje Calineczka, jest niesamowita!
MM, miłego weekendu życzę
Doris, cudnie raczkuje Calineczka, jest niesamowita!
MM, miłego weekendu życzę
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Karolciu zapraszam i czekam w przyszłym tygodniu!!! ) Musicie pocieszyć biedną samotną Hanię...
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie dobre słowa!!!
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie dobre słowa!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.