reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas od rana a wlasciwie od nocy leje :-( gdy pogoda kiepska to dzieci sie nudza i dokazuja :-( ja sama jakas taka nieswoja jestem :-(

Monia, Haniu w przyszlym tygodniu spotkanko? :-)

reklama
witam i ja...
u mnie dzisiaj słonecznie ale wietrznie...nie przeszkodziło nam to jednak i byłyśmy na dłuuugim spacerku...
pozdrawiam Was drogie E-cioteczki...miłego popołudnia...

WITAM SIE I JA...U NAS PIKNIE ŚWIECI SŁONKO... A MI COŚ HANDRĄ POWIAŁO...MOŻE TO PRZEZ TE WIECZNE CHORUBSKA DOMISIA...
WSZYSTKIM ZYCZE MILEGO DZIONKA:tak:KUBYMAMO, MNIE TEZ WIATR PRZERAZA..ZARAZ ŁEPETYNA ZACZYNA MNIE BOLEĆ...
MONIA JAK TAM U WAS???MAM NADZIEJE ŻE DALEJ NASTROJ JAK OSTATNIO, POZYTYWNE NASTAWIENIE I MYŚLENIE?:tak:
DORIS COŚ SIE OPUSZCZASZ I NA FORUM NIE PISUJESZ;-):tak:

BUZIAKI DLA WSZYE-CIOTECZEK

MAJU..MAXIU..ANIOŁKI...(*)(*)(*)

Jak Karlam wspomniala, pogoda na śląsku do bani, pada i strasznie wieje. W nocy tak świszczało wietrzysko, że wplotło się w mój sen - wydaje mi sie, że nie spałam, ale skoro przeżyłam zawalenie swojego bloku(ja na 8 piętrze) oraz pakowanie w panice najpotrzebniejszych rzeczy i szukanie wytraszonej Sary....ech....męka!
Dzień też jakiś senny - przedrzemana cala Moda na Sukces he he.
Jak tak wialo, tez zaraz myślę o mamie kubusiowej którą pozdrawiam.

Karlam, Haniu i może Aniu...jestem za kolejnym spotkaniem, jeszcze przed majówką.

Pozdrawiam wszystkich :)

Witam Was Dziewczyny!!!

Monia, Karolcia - spotkanie w przyszłym tygodniu jak najbardziej!!! Pomyślimy co i jak. :) Ja jestem w przyszłym tygodniu samotna, bo Rafał poza domem cały tydzień. :(( Nie wiem jak to przeżyję. :((

Co do pogody, to wkurza mnie na maksa!!! Od jakiegoś czasu czuję się jak meteopata, bo przy takiej pogodzie nasilają się migreny!!! :(( Jak słońce świeci, to wszystko ok, a jak tylko zacznie padać, to głowa pęka w szwach. :(( Masakra!!!

Całuję Was Wszystkie!!!

dziewczynki ja juz do was na gg pisalam o grillu 4 maja w niedziele :-) najcie znac co o tym sadzicie a jelsi chodzi o spotkanie wczesniej to ja moge w nastepnym tygodniu bo narazie Pawel ma popoludnia zajete (w pracy jest hehe )

I ja Was witam po długiej nieobecności:sorry2:
czytam Was, ale nie mam kiedy pisać
wybaczcie...

Moniś mooooocno przytulam:tak:

i wszystkie Was przytulam:-)

Hej!

Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna!!!

Maju, Max - pamiętam... i żal duszę ściska... (*)(*)(*)

li-6403.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry