reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA, BARDZO PIĘKNIE TO NAPISAŁAŚ..:tak:.I PEWNIE W DUŻEJ MIERZE MASZ RACJE...:tak:ALE SĄ W ŻYCIU CHWILE, KIEDY CZŁOWIEK SIE ZAPOMINA, ALBO INACZEJ KIEDY O TYM ZAPOMINA...:-(LECZ JESTEŚMY TYLKO LUDŹMI, I MAMY UCZUCIA...RÓŻNE;-)
KRUPKA BARDZO SIĘ SIESZE ŻE OPERCJA SONKE ZAKOŃCZONA SUKCESEM:tak::-):-)
TYNKA Z TOBĄ TEŻ SIĘ ZGODZĘ...POCZĄTKI NAJTRUDNIEJSZE...I TO ŻEBY ZNALEŚĆ W SOBIE SIŁĘ, WIARĘ, NADZIEJĘ...W ŻYCIU CZŁOWIEKA SĄ ETAPY..NIESTETY GORSZE, LUB DOBRE NA SZCZĘŚCIE...
DESEREK I KAWCIA Z DORIS UDANY:tak: SZKODA TYLKO ŻE ILONKA NIE DAŁA RADY Z NAMI SIĘ POTKAĆ:-( ALE MOŻE NASTĘPNYM RAZEM..I JULIE TEŻ PORWIEMY?;-)I MONIA DO NAS ZAJEDZIE NA DZIONEKJ CHOĆ..;-):tak::-DCZAS ZLECIAŁ NIEWIADOMO KIEDY:tak:
:-(SZKODA ŻE POGODA SPACEROM NIE SŁUŻY....:-(
MY WALCZYMY Z PASKUDNYM WIRUSEM DOMISIA:-(ZAMIAST LEPIEJ JEST TAK SAMO LUB GORZEJ..JUTRO ZNOW LEKARZ:-(ON SIE BIDUL MĘCZY I MY SIĘ MĘCZYMY...
SŁODKICH SNOW KOBITKI KOCHANE BUZIAKI DLA E-CIOTECZEK:tak:
AA KATE_LESS JEŚLI MIAŁABYM DO CIEBIE PYTANKO, MOGE NA GG NAPISAĆ??

MAJECZKO..PSZCZÓŁECZKO...NA ZAWSZE W SERCU MYM...
ANIOŁKI MALUTKIE, KOCHANE...PAMIETAMY....

reklama
U mnie deprecha, więc nie piszę... Ta pogoda mnie wykończy... Rano wyżyłam się na mężu, klnę jak szewc - nie nawidzę siebie takiej...

Śmierc dzieci - nigdy tego nie zrozumiem i nie zaakceptuję...

Maju...

li-6403.png

Witajcie kochani.....
Nie było mnie na BB, ale pamiętałam cały czas o Majciku.....
Mała kochaniutka.....napewno tam Ci dobrze......ale tęsknimy!!!:-(
[*]
[*]
[*]

Monisiu......cudowna jesteś......:tak:

witam po weekendzie...
zgadzam się z Tynką że najważniejsze to odnaleźć w sobie wiarę...ale wiem też że nierzadko jest to bardzo trudne...

Moniu ściskam i pozdrawiam...
Kuby Mamo już niedługo nastanie ciepła i piękna wiosna więc skończą się Twoje udręki...tymczasem życzę dużo sił i cierpliwości w zmaganiu się z niekorzystną aurą...

pozdrawiam wszystkie E-cioteczki...

I ja się witam u mnie pogoda ładna !
Także spacerek po długim czasie się należy..............
Moniko cieszę sie że już lepiej z twoim samopoczuciem....................

Miłego dnia dziewczyny !!!
Mamo Kuby już wiosna z nami głowa do góry będzie lepiej musi być !!!!!!

(*) Majeczko aniołku..............Maxiu.......fasolko...........................:-:)-:)-(

Ja też do tego wracam... ale znowu jestem pozytywnie natchniona

Moniś...od razu da się to wyczuć w Twoim poście :-)....Cieszę się niezmiernie !!! A wiesz dlaczego? Bo będę się starała 'wziąć' z Twojej wiary coś dla siebie...

MamoKuby...bardzo współczuję złego samopoczucia...ale nie wiem jak Ci pomóc :-:)-:)-(

Majciku (*)....pamiętam Maleńka...

Moniu...Twoje posty sa "jak lekki wiaterek w upalny dzien" juz po przeczytaniu daja ulge a po przemysleniach to juz wogole jest lepiej...dziekuje Ci za to Kochana:):):)

Strasznie sie ciesze ze operacja Sonke sie udala...teraz tylko maluszek musi dojsc do siebie:)

Majeczko (*) Max(*) i wszystkie Aniolki(*)

Pozdrawiam wszystkie e cioteczki...

BOG DOSWIADCZA TYLKO TYCH
KTORYCH KOCHA...

WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p

witamy w piękny słoneczny poranek :tak: tylko ten paskudny wiatr
kuby mamo mam nadzieje , że dziś samopoczucie jest lepsze :tak:;-)
MM buziaki :rofl2:

ja juz wstałam a reszta ?? :sorry2::-D:-D

Witam się słonecznie u mnie pogoda pikna normalnie i zaraz zaliczam spacerek !!! :))

Dziewczyny jak samopoczucie !!
Moniś Pozdrawiam i buziakuję mocno !!!

Hanuś a co tam u Ciebie !!!???;-);-)

Doris jak samopoczucie pewnie lepsze ze względu na lepszą pogodę ?!!

POZDRAWIAM I I MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ZYCZE !!!!!!

reklama
kuby mamo mam nadzieje , że dziś samopoczucie jest lepsze

Dzisiaj faktycznie lepsze :tak:, ale zaczyna wiac i to mnie martwi...:-(

Moniś, Hanuś, Doris pozdrawiamy, odezwijcie sie czasem, bo brak nam Was!

Pozdrawiam e-cioteczki i dziękuję za pamięc!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry