reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej!

Moniś, dzięki za pościka. Ślicznie wyszliście z Marcinem, a widok gór - po prostu super!!!

Trzymajcie się cieplutko!

Wszystkim e-cioteczkom miłego dzionka życzę!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Monia...witaj nasza zagubiona ale już odnaleziona owieczko ;-):-)...pieknie wyglądacie z Marcinem...no i te widoki za Wami....mmmmm :happy:....Kochana cieszę się że jest lepiej...to Wasze dziewczynki troszczą się o Wasz spokój....jestem tego pewna....

Pozdrawiam Was serdecznie...no i wszystkie e-ciocie i dzieciaczki !!!

Monika, ogromnie się cieszę, że napisałaś.
Głęboko wierzę w to, że i Ty kiedyś bedziesz mogła pokazać świat swoim dzieciom.
Mocno w to wierzę. Modlę się o to.

Pozdrawiam Cię serdecznie!!!!!

(*) Maju...

Ja się podpisuję pod słowami Indii i ogromnie sie cieszę Monisiu że do nas wróciłaś.:tak::-D

Jejku.....zobaczyłam Monisiu wasze zdjecie...i łzy w oczach mam.....ślicznie wyglądacie razem...ślicznie!!!:tak:...jak ja się za Tobą stęskniłam...echhh:zawstydzona/y:

Cieszę sie ze jest choć troszkę lepiej....ufam że dni będą coraz łatwiejsze dla was. Wasze córeczki napewno się uśmiechają kiedy widzą was takich silnych i dzielnych...napewno!
Odpoczywajcie sobie kochani razem ile tylko się da......ja codziennie proszę Pana żeby wam dał siłe....
Całuje mocno, mocno i ściskam z całych sił!!!!!
Dziękuję że się odezwałaś....dziekuję :happy:

Majeczko.......ochhh maleńka....
[*]
[*]
[*]

Mońcik, cudownie, że jesteś. Przepiękne zdjęcie....
Zawsze o Was myślę i będę myślała.
Całuję.

Moniu ogromnie sie ciesze z tego ze jestes ,ze jest Ci troche lepiej...Trzymaj sie kochana...a zdjecie bomba:):):)

Pozdrowionka dla wszystkich cioteczek:)

Kasiu, wiem, ze obiecałam Ci dziś namiar na lekarzy, ale dopiero jutro będę rozmawiała z koleżanką. U nas niestety infekcja. Mały się rozchorował, chyba z wrażenia po wizycie o kardiologa. A jak infekcja to zaraz 40 stopni : (
Pozdrawiam Wszystkich
I słońca jutro życzę!: )
Ilona
KOCHANA NIE MA SPRAWY:tak:JAK COS BEDZIESZ WIEDZIALA DAJ ZNAC.BUZIACZKI DLA SYNKA:tak:
Jeden post Moniki i jaki ruch sie zrobił :szok::szok::szok::szok::szok:;-):-p:laugh2:
Dzień dobry w ten deszczowy poranek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moniko ja wierzę, że po czasie smutku przychodzi czas radości i życzę Wam tej
" podwójnej ":laugh2: radości , o której pisała Twoja mama:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Trzymajcie się cieplutko cały czas pamiętamy o Was:tak:
WŁAŚNIE 1 POST I .........SUPER, TYLE REAKCJI:) DO ŻYCZEŃ TYNKI SIE DOŁĄCZAM...:)
Jejku.....zobaczyłam Monisiu wasze zdjecie...i łzy w oczach mam.....ślicznie wyglądacie razem...ślicznie!!!:tak:...jak ja się za Tobą stęskniłam...echhh
Cieszę sie ze jest choć troszkę lepiej....ufam że dni będą coraz łatwiejsze dla was. Wasze córeczki napewno się uśmiechają kiedy widzą was takich silnych i dzielnych...napewno!
Odpoczywajcie sobie kochani razem ile tylko się da......ja codziennie proszę Pana żeby wam dał siłe....
Całuje mocno, mocno i ściskam z całych sił!!!!!
Dziękuję że się odezwałaś....dziekuję :happy:

Majeczko.......ochhh maleńka....
[*]
[*]
[*]
DOKŁADNIE...OBY TAK BYŁO, BY KAŻDY NASTĘPNY DZIEŃ BYŁ ŁATWIEJSZY OD POPRZEDNIEGO...Z POMOCĄ WASZYCH ANIOŁKÓW NA PEWNO SIĘ UDA...NA PEWNO! MONIŚ BUZIKI I MIŁEGO DZIONKA WAM ŻYCZE I ŁADNEJ POGODY...BO U NAS Z TYM LIPA....

(*)MAJU...ANIOŁKU KOCHANY NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH.....

reklama
Super Moniu, że czujesz się troszke lepiej:tak: no i takie wypady napewno dobrze robią, zdjęcie prześliczne.

Pozdrawiam gorąco wszystkie E-cioteczki.:laugh2:

Maju
[*]...pamiętam....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry