Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Monia jakie piekne zdjecie :-) a na jaka piekna pogode trafiliscie :-) bosko!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monika, ogromnie się cieszę, że napisałaś.
Głęboko wierzę w to, że i Ty kiedyś bedziesz mogła pokazać świat swoim dzieciom.
Mocno w to wierzę. Modlę się o to.
Pozdrawiam Cię serdecznie!!!!!
(*) Maju...
KOCHANA NIE MA SPRAWYJAK COS BEDZIESZ WIEDZIALA DAJ ZNAC.BUZIACZKI DLA SYNKAKasiu, wiem, ze obiecałam Ci dziś namiar na lekarzy, ale dopiero jutro będę rozmawiała z koleżanką. U nas niestety infekcja. Mały się rozchorował, chyba z wrażenia po wizycie o kardiologa. A jak infekcja to zaraz 40 stopni : (
Pozdrawiam Wszystkich
I słońca jutro życzę!: )
Ilona
WŁAŚNIE 1 POST I .........SUPER, TYLE REAKCJI DO ŻYCZEŃ TYNKI SIE DOŁĄCZAM...Jeden post Moniki i jaki ruch sie zrobił ;-)
Dzień dobry w ten deszczowy poranek
Moniko ja wierzę, że po czasie smutku przychodzi czas radości i życzę Wam tej
" podwójnej " radości , o której pisała Twoja mama
Trzymajcie się cieplutko cały czas pamiętamy o Was
DOKŁADNIE...OBY TAK BYŁO, BY KAŻDY NASTĘPNY DZIEŃ BYŁ ŁATWIEJSZY OD POPRZEDNIEGO...Z POMOCĄ WASZYCH ANIOŁKÓW NA PEWNO SIĘ UDA...NA PEWNO! MONIŚ BUZIKI I MIŁEGO DZIONKA WAM ŻYCZE I ŁADNEJ POGODY...BO U NAS Z TYM LIPA....Jejku.....zobaczyłam Monisiu wasze zdjecie...i łzy w oczach mam.....ślicznie wyglądacie razem...ślicznie!!!...jak ja się za Tobą stęskniłam...echhh
Cieszę sie ze jest choć troszkę lepiej....ufam że dni będą coraz łatwiejsze dla was. Wasze córeczki napewno się uśmiechają kiedy widzą was takich silnych i dzielnych...napewno!
Odpoczywajcie sobie kochani razem ile tylko się da......ja codziennie proszę Pana żeby wam dał siłe....
Całuje mocno, mocno i ściskam z całych sił!!!!!
Dziękuję że się odezwałaś....dziekuję
Majeczko.......ochhh maleńka....
[*]
[*]
[*]