reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Noooo, ja też Monice nie przepuszczę tego ciasta... Swoim opowiadaniem zrobiła niezłego smaka... Monia, szykuj się, bo my z Karolcią, Ci tego nie podarujemy!!! Pewnego - niezapowiedzianego dzionka, z rana Ci damy znać, że przyjedziemy popołudniu, więc będziesz miała całe dopołudnia czas na upieczenie tego ciasta!!! No!!! :))

reklama
Witam się i ja !!

Mamo Kuby trzymaj się kochana jeszcze troche i bedzie cieplutko !!!

Tynka zdrówka dla was kochani !!! Buziaczki dla dziewczynek !!!

Moniko jak samopoczucie ! ?

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki !

(*) Majeczko .......................

Tynka zdrówka życzę dla całej Rodzinki!

Dzięki za pocieszenie. Jest ciężko, ale jak zwykle muszę to przetrwac...

Trzymajcie się ciepło dziewczyny!

A zdjęcie ciasta - dzieła Moniki obowiązkowo proszę wkleic na forum!

Majeczko
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

witam sie i ja:tak: u nas tez kijowo...ni dosc ze chyba dopada mnie właśnie PMS(co u mnie raczej jest rzadkością), to wczoraj na usg tarczycy stwierdzono guzka:-( niby mały, ale jednak....zgadzać się na biopje?czy nie/ zdurnieje...:crazy:
Witam!

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki!

U mnie znów gorsze dni - ta pogoda mnie wykończy...

MM uściski!

Maju
[*]
[*]
[*]

kochana z całego serducha życze Ci lepszych, pogodnych dni bez bólu..:tak:

li-6403.png

Kuby mamo trzymaj sie tam dzielnie .................mnie tez pogoda wykańcza bo znów chorzy jesteśmy. Emilka w przeciągu 2 miesiecy ma teraz 3 antybiotyk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co tydzień jestem u lekarza .....za każdym razem inne leki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kasa leci a stan zdrowia dzieci sie nie poprawia :dry:

Noooo, ja też Monice nie przepuszczę tego ciasta... Swoim opowiadaniem zrobiła niezłego smaka... Monia, szykuj się, bo my z Karolcią, Ci tego nie podarujemy!!! Pewnego - niezapowiedzianego dzionka, z rana Ci damy znać, że przyjedziemy popołudniu, więc będziesz miała całe dopołudnia czas na upieczenie tego ciasta!!! No!!! :))
podobnie jest u nas... Dominik od stycznia średnio raz w m-cu wirusowka, po podaniu słabszych leków kończy sie na antybiotyku...ale jest ciut lepiej, bo od września do grudnia..mił ciągle to oskrzela to krtań....:crazy:
Tynka zdrówka życzę dla całej Rodzinki!

Dzięki za pocieszenie. Jest ciężko, ale jak zwykle muszę to przetrwac...

Trzymajcie się ciepło dziewczyny!

A zdjęcie ciasta - dzieła Moniki obowiązkowo proszę wkleic na forum!

Majeczko
[*]
[*]
[*]

li-6403.png
właśnie..kochana super pomysł...smaka se tylko narobimy;-):tak:
Moniś jak u Was??? Czy dni choć troszku znośniejsze??? Wierze że tak...a ja jak zawsze myśle o Was, modle sie za Was i Wasze ANIOŁECZKI...
Buziaczki i pozdrowinka Kochana:tak:

MAJU(*) na zawsze w naszych sercch, na zawsze w naszej pamięci....

Witam i pozdrawiam serdecznie!

KubyMamo, trzymaj się kochana, ojj biedna jesteś, że tak cierpisz :-:)-:)-(

Kasiu, ja bym się zgodziła na biopsję.... bo inaczej będziesz się zamartwiała nie wiedząc, co to jest....

witam wieczorową porą...
Moniu...myślę..modlę się...jestem...

Tynka dużo zdrówka dla Was wszystkich...

Kasiu i ja jestem za tym aby wykonać biopsję...bo wiedząc z czym ma się do czynienia można od razu rozpocząć leczenie....a tak potem mogłabyś sobie wyrzucać że tego nie zrobiłaś i gdybać co by było gdyby....ja wierzę że wszystko będzie w porządku....trzymaj się Kochana...

Kuby Mamo....mogę się tylko domyślać jak bardzo Ci źle kiedy za oknem pada i wieje....już niedługo wiosna zagości na dobre więc napawa to optymizmem że już niedługo będzie lepiej...tak więc życzę sił aby przetrwać tę niekorzystną aurę....myślę też że Twoi wspaniali Mężczyźni na pewno Ci w tym pomogą...

kasia819, pewnie, że się zgadzać na biopsję, a chcesz się zadręczać? Tak będziesz wiedziała co i jak. Mam nadzieję, ze to nic poważnego, nie każdy guzek w tarczycy jest niebezpieczny ale trzeba to zbadać kochana. Nie czekaj!

MM, jestem z Wami myślami ...

KubyMamo, za chwilę lato i będzie lepiej

Tynka, zdrówka Wam życzę!!!

DZIĘKUJE, KOCHANE JESTECIE..JA JESZCZE POMYŚLE..W SUMIE LEKARZ DAŁ WYBÓR...ZA 3 MIESIĄCE USG PONOWNE W CELU SPRAWDZENIA CZY GUZ ROŚNIE ITP I WTEDY DECYZJA O BIOPSJI...CZY ZARAZ, JAKOŚ NA CZASIE BIOPSJA...SAMA NIE WIEM CO ROBIĆ, NIE ZNAM NIKOGO Z PODOBNĄ SYTUACJĄ:-(MÓGŁ KAZAĆ MI ZROBIC TO BYM ZROBIŁA A TAK...PĘKAM:zawstydzona/y:

DZIĘKUJE, KOCHANE JESTECIE..JA JESZCZE POMYŚLE..W SUMIE LEKARZ DAŁ WYBÓR...ZA 3 MIESIĄCE USG PONOWNE W CELU SPRAWDZENIA CZY GUZ ROŚNIE ITP I WTEDY DECYZJA O BIOPSJI...CZY ZARAZ, JAKOŚ NA CZASIE BIOPSJA...SAMA NIE WIEM CO ROBIĆ, NIE ZNAM NIKOGO Z PODOBNĄ SYTUACJĄ:-(MÓGŁ KAZAĆ MI ZROBIC TO BYM ZROBIŁA A TAK...PĘKAM:zawstydzona/y:

nie pękaj kochana, nie pękaj. Kasiu 3 miesiące to zbyt długo- różnie bywa, żadnych guzków nie należy lekceważyć. Zrób tą biopsję zaraz- miałam podobną sytuację- zrobiłam biopsję- okazało się, że wszystko jest ok. Biopsja nie boli jest tylko trochę nieprzyjemna. Głowa do góry i umawiaj się na badanie.

Pozdrawiam wszystkich, uciekam spać.

reklama
nie pękaj kochana, nie pękaj. Kasiu 3 miesiące to zbyt długo- różnie bywa, żadnych guzków nie należy lekceważyć. Zrób tą biopsję zaraz- miałam podobną sytuację- zrobiłam biopsję- okazało się, że wszystko jest ok. Biopsja nie boli jest tylko trochę nieprzyjemna. Głowa do góry i umawiaj się na badanie.

Pozdrawiam wszystkich, uciekam spać.
WŁASNIE POPIERAM CIĘ AGATKO !!!
KAŚKA UMAWIAJ SIĘ NA TERMIN I DO LEKARZA!!!!!

POZDRAWIAM CIE MOŃCIK !!!

JESTEM I CZEKAM TU NA CIEBIE KOCHANA !!!

(*) MAJECZKO...........................

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry