reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIŚ JUŻ KONIEC TYGODNIA...A CIEBIE NIE MA DALEJ...:-( ALE NIE POGANIAM, PO PROSTU CHCIAŁABYM BY DO NAS WRÓCIŁA....JESTEM Z WAMI JAK ZAWSZE...W MODLITWIE, W PAMIĘCI, WSZYSTKIM TYLKO NIE CIAŁEM..NIESTETY...
ŚCISKAM I PRZYTULAM...
POZDRAWIAM WSZYSTKIE E-CIOTECZKI I WAS MONIU OCZYWIŚCIE NAJGORĘCEJ....

(*) MAJU, ANIOŁKU NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH...

reklama
Ja też jak tylko włącze kompter to zaraz jestem na Majeczkowym wątku....żeby zobaczyć czy Monika pisze...echhh
Ale nie poganiam absolutnie...napisała że sie odezwie więc spokojnie czekam.
Jestem z wami kochani...cały czas pamiętam i przytulam mocno.

Maju
[*].......małe śliczności....dziękuje że mogłam cię poznać....bardzo Ci dziekuję!

Witajcie,

Kasiu, moja kolezanka miała podobny problem. Pojutrze zapytam o dobrych specjalistów w Szczecinie.

Monia, kochana jak zwykle duzo ciepłych myśli płynie do Ciebie.

Doris, a co u Ciebie?

Pozdrawiam Wszystkich!

(*) Maju...

Hej!

Dzięki za troskę dzieczyny! U mnie w weekend deprecha, ból i ogólne zniechęcenie do jakichkolwiek czynności. Praktycznie cały czas w pozycji leżąco - siedzącej. Nerwy mi puszczają, trudności w poruszaniu się dołują... Ech... Dzisiaj boli, ale już mniej. Ten ból tak u mnie zagościł, że nawet, gdy pogoda jest ok, to i tak nie mija tak jak dawniej...

Kasiu ja wierzę, że biopsja nic niepokojącego nie wykaże, ale lepiej jej nie odkładac. Nie będziesz się zamartwiac...

Moniko, myślę o Tobie... o Was...

Życzę wszystkim miłego dzionka!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Cześć e-ciocie !!!

Mam nadzieję że u Was wszystkich świeci tak piękne słoneczko jak u mnie :-)

Życzę Wam wszystkim miłego i udanego poniedziałku :-):-):-)

MMM...pamietam o Was...

I ja mam słoneczko w moim miasteczku ale zza chmur nieraz wystaje !!
Ale ogólnie jest ok ! :)
Wypije kawusie i na spacer lecę trzeba korzystać po zeszło tygodniowej brzydkiej aurze !
Moniko i jak samopoczucie ?
jestem z Tobą cały czas ...myślę i wspieram Cię modlitwą !!!!!!

Doris kochana a jak u Ciebie z humorem lepszy juz ..????? Mam nadzieję że tak !! Buziolki dla Calineczki i Gosiaczka !!!!!

Mamo Kuby będzie lepiej myślami też z Tobą jestem ciągle..... Pozdrawiam i buziolki dla Kubusia!!!

Wszystkim e-ciociom dużo słońca w serducha leje !!!!!

MIŁEGO DNIA !!!!!!!

witam i ja...
i u mnie dzisiaj jest bardzo słonecznie...pogoda wymarzona na spacer...zaraz właśnie wyruszamy...
pozdrawiam Was wszystkie E-cioteczki...

Moniu....jestem i czekam....ściskam mocno...

Witajcie,

Kasiu, moja kolezanka miała podobny problem. Pojutrze zapytam o dobrych specjalistów w Szczecinie.

Monia, kochana jak zwykle duzo ciepłych myśli płynie do Ciebie.

Doris, a co u Ciebie?

Pozdrawiam Wszystkich!

(*) Maju...
dziekuje Ilonko z chęcią dowiem się od Ciebie o tych specjlistach, bo ja w sumie nie znam nikogo...:-( i pozdrawim i buziaczki dla synka:tak:
Hej!

Dzięki za troskę dzieczyny! U mnie w weekend deprecha, ból i ogólne zniechęcenie do jakichkolwiek czynności. Praktycznie cały czas w pozycji leżąco - siedzącej. Nerwy mi puszczają, trudności w poruszaniu się dołują... Ech... Dzisiaj boli, ale już mniej. Ten ból tak u mnie zagościł, że nawet, gdy pogoda jest ok, to i tak nie mija tak jak dawniej...

Kasiu ja wierzę, że biopsja nic niepokojącego nie wykaże, ale lepiej jej nie odkładac. Nie będziesz się zamartwiac...

Moniko, myślę o Tobie... o Was...

Życzę wszystkim miłego dzionka!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png
KubyMamo... dziekuje za wsparcie:tak: i życzę Ci z całego serducha abyś nie cierpiała juz tyle..kurcze strasznie dokuczliwa Twoja choroba:-( buziaki dlka Was:tak:

Doris co u Was? mam nadzieje ze lepiej:tak: ucałuj córcie :tak:

Monis jestem jak codzień:tak: ..........

MAJU, SŁONECZKO PAMIĘTAMY....

u Nas Pogoda Do Kitu:( I Ponoc Troche Tk Zostanie... My Niestety Na Spacerek Nie Pojdziemy, Domiś Znów Cosik Załapał:( Nochalek Zawalony, Oczka Zamglone...i Kaszelek Sie Zaczyna:(
milego Dnoia Wszystkim E-cioteczkom:) Dajcie Mi Troszke Waszego Slonca Na Lepsze Samopoczucie..............

reklama
Spokojnej nocki chciałam wszystkim życzyć !

Monisiu jestem z Tobą cały czas....................

(*) Majeczko............................ :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry