reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIŚ JUŻ KONIEC TYGODNIA...A CIEBIE NIE MA DALEJ...:-( ALE NIE POGANIAM, PO PROSTU CHCIAŁABYM BY DO NAS WRÓCIŁA....JESTEM Z WAMI JAK ZAWSZE...W MODLITWIE, W PAMIĘCI, WSZYSTKIM TYLKO NIE CIAŁEM..NIESTETY...
ŚCISKAM I PRZYTULAM...
POZDRAWIAM WSZYSTKIE E-CIOTECZKI I WAS MONIU OCZYWIŚCIE NAJGORĘCEJ....

(*) MAJU, ANIOŁKU NA ZAWSZE W SERCACH NASZYCH...

reklama
Ja też jak tylko włącze kompter to zaraz jestem na Majeczkowym wątku....żeby zobaczyć czy Monika pisze...echhh
Ale nie poganiam absolutnie...napisała że sie odezwie więc spokojnie czekam.
Jestem z wami kochani...cały czas pamiętam i przytulam mocno.

Maju
[*].......małe śliczności....dziękuje że mogłam cię poznać....bardzo Ci dziekuję!

Witajcie,

Kasiu, moja kolezanka miała podobny problem. Pojutrze zapytam o dobrych specjalistów w Szczecinie.

Monia, kochana jak zwykle duzo ciepłych myśli płynie do Ciebie.

Doris, a co u Ciebie?

Pozdrawiam Wszystkich!

(*) Maju...

Hej!

Dzięki za troskę dzieczyny! U mnie w weekend deprecha, ból i ogólne zniechęcenie do jakichkolwiek czynności. Praktycznie cały czas w pozycji leżąco - siedzącej. Nerwy mi puszczają, trudności w poruszaniu się dołują... Ech... Dzisiaj boli, ale już mniej. Ten ból tak u mnie zagościł, że nawet, gdy pogoda jest ok, to i tak nie mija tak jak dawniej...

Kasiu ja wierzę, że biopsja nic niepokojącego nie wykaże, ale lepiej jej nie odkładac. Nie będziesz się zamartwiac...

Moniko, myślę o Tobie... o Was...

Życzę wszystkim miłego dzionka!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Cześć e-ciocie !!!

Mam nadzieję że u Was wszystkich świeci tak piękne słoneczko jak u mnie :-)

Życzę Wam wszystkim miłego i udanego poniedziałku :-):-):-)

MMM...pamietam o Was...

I ja mam słoneczko w moim miasteczku ale zza chmur nieraz wystaje !!
Ale ogólnie jest ok ! :)
Wypije kawusie i na spacer lecę trzeba korzystać po zeszło tygodniowej brzydkiej aurze !
Moniko i jak samopoczucie ?
jestem z Tobą cały czas ...myślę i wspieram Cię modlitwą !!!!!!

Doris kochana a jak u Ciebie z humorem lepszy juz ..????? Mam nadzieję że tak !! Buziolki dla Calineczki i Gosiaczka !!!!!

Mamo Kuby będzie lepiej myślami też z Tobą jestem ciągle..... Pozdrawiam i buziolki dla Kubusia!!!

Wszystkim e-ciociom dużo słońca w serducha leje !!!!!

MIŁEGO DNIA !!!!!!!

witam i ja...
i u mnie dzisiaj jest bardzo słonecznie...pogoda wymarzona na spacer...zaraz właśnie wyruszamy...
pozdrawiam Was wszystkie E-cioteczki...

Moniu....jestem i czekam....ściskam mocno...

Witajcie,

Kasiu, moja kolezanka miała podobny problem. Pojutrze zapytam o dobrych specjalistów w Szczecinie.

Monia, kochana jak zwykle duzo ciepłych myśli płynie do Ciebie.

Doris, a co u Ciebie?

Pozdrawiam Wszystkich!

(*) Maju...
dziekuje Ilonko z chęcią dowiem się od Ciebie o tych specjlistach, bo ja w sumie nie znam nikogo...:-( i pozdrawim i buziaczki dla synka:tak:
Hej!

Dzięki za troskę dzieczyny! U mnie w weekend deprecha, ból i ogólne zniechęcenie do jakichkolwiek czynności. Praktycznie cały czas w pozycji leżąco - siedzącej. Nerwy mi puszczają, trudności w poruszaniu się dołują... Ech... Dzisiaj boli, ale już mniej. Ten ból tak u mnie zagościł, że nawet, gdy pogoda jest ok, to i tak nie mija tak jak dawniej...

Kasiu ja wierzę, że biopsja nic niepokojącego nie wykaże, ale lepiej jej nie odkładac. Nie będziesz się zamartwiac...

Moniko, myślę o Tobie... o Was...

Życzę wszystkim miłego dzionka!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png
KubyMamo... dziekuje za wsparcie:tak: i życzę Ci z całego serducha abyś nie cierpiała juz tyle..kurcze strasznie dokuczliwa Twoja choroba:-( buziaki dlka Was:tak:

Doris co u Was? mam nadzieje ze lepiej:tak: ucałuj córcie :tak:

Monis jestem jak codzień:tak: ..........

MAJU, SŁONECZKO PAMIĘTAMY....

u Nas Pogoda Do Kitu:( I Ponoc Troche Tk Zostanie... My Niestety Na Spacerek Nie Pojdziemy, Domiś Znów Cosik Załapał:( Nochalek Zawalony, Oczka Zamglone...i Kaszelek Sie Zaczyna:(
milego Dnoia Wszystkim E-cioteczkom:) Dajcie Mi Troszke Waszego Slonca Na Lepsze Samopoczucie..............

reklama
Spokojnej nocki chciałam wszystkim życzyć !

Monisiu jestem z Tobą cały czas....................

(*) Majeczko............................ :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry