reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WITAM KOCHANE..OJ NIECIEKAWIE WCZORAJ W SZCZECINIE BYŁO...:-( NIEDALEKO MOJEJ DZIELNICY KARETKA POGOTOWI ZDERZYŁA SIĘ Z AUTEM...:szok: NORMALNIE SZOK, ZE TAK MIASTO I OKOLICE SPARALIZOWANE...A WODY [POD SNIEGIEM RANO BYŁO TYLE ŻE JAK DEPŁAM TO CIĘŻKA NOGA SIE ZROBIŁA...NA SZCZESCIE JUZ OK:tak:
Madzia dokladnie, ja ta bym chciala pomoc, ale nie wiem jak.... naprawde nie wiem co robic :-( i zle mi z tym bardzo :-( nie da sie ominac zaloby..... a szkoda :-(

ps. Sto lat dla Hakera, dzis sa jego urodzinki :-)
HAKER STO LAT:tak:A SWOJĄ DROGĄ..TRAFNIE KTÓRAŚ Z KOLEŻANEK ZAUWAŻYŁA...MÓGŁBYŚ NAPISAĆ COŚ.........
Witajcie moje drogie....
Dziś dostałam smska od Moniki..."Jeszcze chwila i będzie lepiej.Odezwę się w przyszłym tygodniu....raczej. Pozdrawiam"
Kochana.....czekam czekam czekam......przytulam Cię słońce Ty nasze!!!!!

Oj Boziu.....dodaj tej Naszej Dzielnej Monice sił...dodaj proszę.

Buziaki dla was.....
Hakerku...duzo zdrówka i radości :)
MONIŚ KOCHANA JA TEŻ JAK ZAWSZE MYŚLE O TOBIE, O WS, O WASZYCH ASPANIAŁYCH ANIOŁKACH....:-(
JEDYNE CO MI POZOSTAJE TO...CZEKAĆ AŻ SIĘ ODEZWIESZ KOCHANA...I MODLIĆ SIĘ...O WAS I ZA WASZE ANIOŁECZKI... TO JUŻ STAŁO SIĘ CODZIENNOŚCIĄ...
KOCHANE OSTATNIO ZANIM SZ-N POGRĄŻYŁ SIĘ W CIEMNOŚCIACH POCZYTAŁAM O OSIEROCONYCH RODZICACH...:-(ZNALAZŁAM RÓŻNE STRONKI...ZROBIŁAM TO W DOBREJ WIERZE...BY MÓC JAKOŚ MONI POMÓC...JESZCZE NIE WSZYSTKO POCZYTAŁAM ALE Z TEGO CO JUŻ ZDĄŻYŁAM, WYSUWA MI SIE WNIOSEK TAKI, ŻE...
NIE MA CO POGANIAĆ MONI...ONA WIE KIEDY NAJLEPIEJ BĘDZIE SIĘ Z NAMI SKONTAKTOWAĆ, KAŻDY INACZEJ PRZEŻYWA ŻAŁOBĘ, KTÓREJ JEST NAPRWDĘ WIELE ETAPÓW... I NIESTETY..MONIA MUSI PRZEZ TO WSZYSTKO PRZEJŚĆ...PO TO BY PÓŹNIEJ MÓC ZACZĆ ŻYĆ...NIE PISZĘ "NORMALNIE", BO CÓŻ TO ZNACZY??? PRZECIEŻ O CÓRECZKCH NIGDY NIE ZAPOMNI, ANI O BÓLU..ALE INACZEJ BĘDZIE JESLI JUŻ SIE Z TYM BÓLEM OSWOI...WAŻNE ŻE MONIŚ WIE ŻE JESTESMY Z NIMI...
DZIEWCZYNY KTÓRE SĄ BLISKO MONI...A MOŻE "WYSTARCZY" BYŚCIE CHOĆ PRZYTULIŁY MONIE, POMILCZAŁY Z NIĄ, POPŁAKAŁY...ALBO POWSPOMINAŁY MAJECZKE (*)...???WSZYSTKO ZALEŻY OD "CHWILI"... JA MOŻE NIE PRZEŻYŁAM, NIE WYCIERPIAŁAM AŻ TYLE..ALE WIEM ŻE NIERAZ WYSTARCZY CZUĆ OBECNOŚĆ, BYCIE BLIKIEJ OSOBY...NIEKONIECZNIE MUSI CHODZIĆ O RODZINĘ...
POZDRAWIAM WSZYSTKIE E-CIOTECZKI, OCZYWIŚCIE MONIKĘ ŚCISKAM I CAŁUJE NAJMOCNIEJ;-):tak:...I CZEKAM DALEJ...

MAJU(*) , ANIOŁKU...

Kasiu, mądre rzeczy piszesz.... Monia wie, że jesteśmy i że każda zrobiłaby wszystko, żeby było jej lepiej i lżej - tylko że prawie nic nie możemy zrobić i to jest okropne uczucie.

Moniko, jak zawsze uściski i kilka łez ode mnie. Buziaki.

Zaglądam tutaj i myślę o Was MM...

Kasiu - głębokie przemyślenia.

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Witam jestem i ja ..................
Moniko tule cię mocno i modlę się o was .................o lepsze jutro....................

Kasiu mądre słowa..................

oj ta bezsilność jest straszna.................

(*) Majeczko aniołku...................

Dzień dobry !
karola a co ty w takim dobrym nastroju ;-)

MM myślę nieustannie ...................

WITAM WAS I JA:tak: KURCZE ZNOW NETA WCZORAJ NIE MIAŁAM...SZ-N TO JAKAŚ DZIURA CZY CO, ŻE WIECZNIE PROBLEMY???:szok:
POGODA U NAS DO KITU..SZARO, SMUTNO...DESZCZYK PADA...:-(
MONIA JESZCZE NIE NAPISŁAŚ..KOCHANA JAKOŚ TAK, MARZYŁAM SOBIE PO CICHU.. ŻE SIĘ ODEZWAŁAŚ JAK NIE MIAŁAM DOSTEPU;-)ALE, WIERZE ŻE JUŻ POWOLI, POWOLI LEPIEJ SIĘ KOCHANA CZUJESZ...I ŻE ZAJRZYSZ DO NAS I NAPISZESZ CHOĆ SŁÓWKO...BUZIACZKI I UŚCISKI DLA CIEBIE I MARCINA... MAM NADZIEJE ŻE CHOĆ CIUTECZKĘ PRZEZ TO ŻE Z WAMI JESTEŚMY...I ŻE JEST PRZY WAS KTOŚ, NA KIM MOŻECIE SIĘ OPRZEĆ, PRZY KIM WYPŁAKAĆ,WYŻALIĆ..WYKRZYCZEĆ BÓL, TĘSKNOTĘ...

MAJU(*), ANIOŁECZKU....

reklama
Witajcie Kochane:):-)

Monis sciskam Cie mocno,jestem i czekam z dziewczynami na Ciebie...

Majeczko(*)(*)(*) na zawsze w moim sercu pozostaniesz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry