reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WITAM KOCHANE..OJ NIECIEKAWIE WCZORAJ W SZCZECINIE BYŁO...:-( NIEDALEKO MOJEJ DZIELNICY KARETKA POGOTOWI ZDERZYŁA SIĘ Z AUTEM...:szok: NORMALNIE SZOK, ZE TAK MIASTO I OKOLICE SPARALIZOWANE...A WODY [POD SNIEGIEM RANO BYŁO TYLE ŻE JAK DEPŁAM TO CIĘŻKA NOGA SIE ZROBIŁA...NA SZCZESCIE JUZ OK:tak:
Madzia dokladnie, ja ta bym chciala pomoc, ale nie wiem jak.... naprawde nie wiem co robic :-( i zle mi z tym bardzo :-( nie da sie ominac zaloby..... a szkoda :-(

ps. Sto lat dla Hakera, dzis sa jego urodzinki :-)
HAKER STO LAT:tak:A SWOJĄ DROGĄ..TRAFNIE KTÓRAŚ Z KOLEŻANEK ZAUWAŻYŁA...MÓGŁBYŚ NAPISAĆ COŚ.........
Witajcie moje drogie....
Dziś dostałam smska od Moniki..."Jeszcze chwila i będzie lepiej.Odezwę się w przyszłym tygodniu....raczej. Pozdrawiam"
Kochana.....czekam czekam czekam......przytulam Cię słońce Ty nasze!!!!!

Oj Boziu.....dodaj tej Naszej Dzielnej Monice sił...dodaj proszę.

Buziaki dla was.....
Hakerku...duzo zdrówka i radości :)
MONIŚ KOCHANA JA TEŻ JAK ZAWSZE MYŚLE O TOBIE, O WS, O WASZYCH ASPANIAŁYCH ANIOŁKACH....:-(
JEDYNE CO MI POZOSTAJE TO...CZEKAĆ AŻ SIĘ ODEZWIESZ KOCHANA...I MODLIĆ SIĘ...O WAS I ZA WASZE ANIOŁECZKI... TO JUŻ STAŁO SIĘ CODZIENNOŚCIĄ...
KOCHANE OSTATNIO ZANIM SZ-N POGRĄŻYŁ SIĘ W CIEMNOŚCIACH POCZYTAŁAM O OSIEROCONYCH RODZICACH...:-(ZNALAZŁAM RÓŻNE STRONKI...ZROBIŁAM TO W DOBREJ WIERZE...BY MÓC JAKOŚ MONI POMÓC...JESZCZE NIE WSZYSTKO POCZYTAŁAM ALE Z TEGO CO JUŻ ZDĄŻYŁAM, WYSUWA MI SIE WNIOSEK TAKI, ŻE...
NIE MA CO POGANIAĆ MONI...ONA WIE KIEDY NAJLEPIEJ BĘDZIE SIĘ Z NAMI SKONTAKTOWAĆ, KAŻDY INACZEJ PRZEŻYWA ŻAŁOBĘ, KTÓREJ JEST NAPRWDĘ WIELE ETAPÓW... I NIESTETY..MONIA MUSI PRZEZ TO WSZYSTKO PRZEJŚĆ...PO TO BY PÓŹNIEJ MÓC ZACZĆ ŻYĆ...NIE PISZĘ "NORMALNIE", BO CÓŻ TO ZNACZY??? PRZECIEŻ O CÓRECZKCH NIGDY NIE ZAPOMNI, ANI O BÓLU..ALE INACZEJ BĘDZIE JESLI JUŻ SIE Z TYM BÓLEM OSWOI...WAŻNE ŻE MONIŚ WIE ŻE JESTESMY Z NIMI...
DZIEWCZYNY KTÓRE SĄ BLISKO MONI...A MOŻE "WYSTARCZY" BYŚCIE CHOĆ PRZYTULIŁY MONIE, POMILCZAŁY Z NIĄ, POPŁAKAŁY...ALBO POWSPOMINAŁY MAJECZKE (*)...???WSZYSTKO ZALEŻY OD "CHWILI"... JA MOŻE NIE PRZEŻYŁAM, NIE WYCIERPIAŁAM AŻ TYLE..ALE WIEM ŻE NIERAZ WYSTARCZY CZUĆ OBECNOŚĆ, BYCIE BLIKIEJ OSOBY...NIEKONIECZNIE MUSI CHODZIĆ O RODZINĘ...
POZDRAWIAM WSZYSTKIE E-CIOTECZKI, OCZYWIŚCIE MONIKĘ ŚCISKAM I CAŁUJE NAJMOCNIEJ;-):tak:...I CZEKAM DALEJ...

MAJU(*) , ANIOŁKU...

Kasiu, mądre rzeczy piszesz.... Monia wie, że jesteśmy i że każda zrobiłaby wszystko, żeby było jej lepiej i lżej - tylko że prawie nic nie możemy zrobić i to jest okropne uczucie.

Moniko, jak zawsze uściski i kilka łez ode mnie. Buziaki.

Zaglądam tutaj i myślę o Was MM...

Kasiu - głębokie przemyślenia.

Maju
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Witam jestem i ja ..................
Moniko tule cię mocno i modlę się o was .................o lepsze jutro....................

Kasiu mądre słowa..................

oj ta bezsilność jest straszna.................

(*) Majeczko aniołku...................

Dzień dobry !
karola a co ty w takim dobrym nastroju ;-)

MM myślę nieustannie ...................

WITAM WAS I JA:tak: KURCZE ZNOW NETA WCZORAJ NIE MIAŁAM...SZ-N TO JAKAŚ DZIURA CZY CO, ŻE WIECZNIE PROBLEMY???:szok:
POGODA U NAS DO KITU..SZARO, SMUTNO...DESZCZYK PADA...:-(
MONIA JESZCZE NIE NAPISŁAŚ..KOCHANA JAKOŚ TAK, MARZYŁAM SOBIE PO CICHU.. ŻE SIĘ ODEZWAŁAŚ JAK NIE MIAŁAM DOSTEPU;-)ALE, WIERZE ŻE JUŻ POWOLI, POWOLI LEPIEJ SIĘ KOCHANA CZUJESZ...I ŻE ZAJRZYSZ DO NAS I NAPISZESZ CHOĆ SŁÓWKO...BUZIACZKI I UŚCISKI DLA CIEBIE I MARCINA... MAM NADZIEJE ŻE CHOĆ CIUTECZKĘ PRZEZ TO ŻE Z WAMI JESTEŚMY...I ŻE JEST PRZY WAS KTOŚ, NA KIM MOŻECIE SIĘ OPRZEĆ, PRZY KIM WYPŁAKAĆ,WYŻALIĆ..WYKRZYCZEĆ BÓL, TĘSKNOTĘ...

MAJU(*), ANIOŁECZKU....

reklama
Witajcie Kochane:):-)

Monis sciskam Cie mocno,jestem i czekam z dziewczynami na Ciebie...

Majeczko(*)(*)(*) na zawsze w moim sercu pozostaniesz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry