reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamo Kuby, przesyłam Ci wirtualne uściski i życzenia, żebyś jak najszybciej poczuła się lepiej!!

Moniko.... wiem, że takie myśli są nieuniknione.... ale mam granitową pewność, że zrobiłaś dla Mai wszystko co mogłaś, i zrobiłaś to jak najlepiej było możliwe! Byłaś i jesteś cudowną mamą. Buziaki dla Ciebie.

reklama
Cześć kobietki...​

Dziękuję, wstaję z lepszym nastrojem, ale dzień dopiero się zaczął heh. Czytam posty, odpalam filmik z Weronią i już uśmiechnięta łezka mi w oku tańczy - szkrabek jest niesamowity, pogodny...widać, że poderwałaby się do chodzenia. Mam nadzieję, że to niewykluczone i czas pokaże, że uda się pomóc.

Sciskam :-)​

witam...

Haniu... prześlij troszkę tego dzisiejszego słoneczka... bo u mnie pochmurno,wieje i pada:-(
KubyMamo...przytulam Cię mocno i życzę szybkiej poprawy zarówno Twojego samopoczucia jak i pogody:tak:...
Doris...Calineczka jest cudowna:tak:...buziaki dla Niej i dla Małgosi:-)...
Mońcik...ściskam mocno...
miłego dnia e-cioteczki...

Proszę - oto moje słonko dla Was!!!

pogoda158uf7.gif

Monia, nie zapominaj, że ten wątek jest głównie dla Ciebie. Przyjdź sie wypłakać, gdy Ci smutno, poopowiadaj nam o tęsknocie, o tym, co Cię martwi - to zawsze oczyszcza i pomaga :-)
Jeśli nie chcesz słów pocieszenia napisz o tym. Uszanujemy na pewno. Czasem chcemy sie tylko poskarżyc i nie słuchac pocieszeń, bo wiemy, ze nic nie jest w stanie poparwić nam humoru na ten moment. To ważne, aby mieć takie miejsce....

Majuni nie mogłaś bardziej już pomóc. Ty byłas od tego, aby miała miłość i czuła się mimo wszystko bezpieczna. Lekarze od tego, aby naprawić serduszko. Jako matka sprawdziłaś się DOSKONALE!! Mai na pewno było bardzo smutno, że musi sie z Tobą na chwilę rozstać. Jednak ona nadal jest obdarzona miłością - Twoją tutaj i Pana Boga tam w niebie. Teraz dba zapewne, wraz z Oliwką, o to, aby Tobie nie zabrakło miłości tu na ziemi. No i patrząc na Ciebie, widać, że robi to skutecznie :tak:

Proszę - oto moje słonko dla Was!!!

pogoda158uf7.gif

OJ bardzo dziekuje Hanus za słoneczko przyda sie bardzo na lepsze samopoczucie !!!!

mamo Kuby modlę się o lepsze samopoczucie i zdrowie dla Ciebie całusy dla Kuby !!

Doris Calineczka jest niesamowita !!!Wielkie całuski dla niej i dla Gośki !!!
Moniko bardzo się cieszę że dziś masz lepsze samopoczucie!!Tak trzymać!!!

Wszystkim e-cioteczkom miłego dnia zyczę !!!

Oj dzięki dzięki –Wiem, że Weronika jest niesamowita a ile my się z niej naśmiejemy wystarczy już łez.

Mościk wiedziałam ze ciebie rozbawi ten filmik chciałabym ci pokazać jeszcze jeden, ale ma za dużo MB pokaże ci jak przyjedziesz.

KubyMama- Głowa do góry jutro będzie lepiej. A kysz smutki i zmartwienia, dół trzeba zakopać.
Wiecie, co mnie dziś spotkało- Wracam z przychodni z Weroniką taxi a mój szkrab w najlepsze sobie gada w końcu kierowca nie wytrzymał jak usłyszał jak Weronika zaczęła się pytać,,co to?” O mały włos w drzewo nie walną tak się odwrócił i mówi ze tak małe dziecko i tak ładnie mówi, co za zdolne dziecko. Ja mu mówię, że zdolne i że będzie miała największe AQ w Polsce jak dorośnie a on mi na to ze wszystko na to wskazuje, bo dopiero roczne dzieci zaczynają powoli mówić słówka a ona już nawet pytania zadaje, –ale się uśmiałam z niego. A tak w ogóle to Wiki ma zapalenie oskrzeli, ale nie jest tak źle.

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

http://pl.youtube.com/my_videos?&se...C414jlsykl33QMahvNxaysiFBUzxQAQZJwg8nVeg3s3J6dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

reklama
Hej,nie mam czasu Was poczytać:zawstydzona/y:
Moniczko,buziaki wielkie dla Ciebie kochana:blink: Tak bym Ci chciała ulżyć...
pozdrawiam wszystkie cioteczki.Pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry