madzia8310
Fanka BB :)
Doris...Weronika jest the best!!!! Rewelacyjna....gdyby mój Fifi tak ładnie śpiewał...ahh...a on tylko teledyski by oglądał. No i to jak pokazuje o co chodzi w piosence...ślicznie wszytsko rozumie!!!
BRAWO CALINECZKO!!!!!!
KubyMamo....proszę....wytrzymaj....myslami jesteśmy z Tobą. Przytulam!
Monisiu.....przytulam całuję i z niecierpliwością czekam na Ciebie u mnie... Ciekawe jakie ja dostane zlecenia hehehhe
Napewno będziesz dobrze się bawić u Doris ))
Ja was bardzo przepraszam ale mam mało czasu na komputer....jakoś dni mi leca a jak usiade to zaraz mam rozmowe z mężem na skype....On już się nie może nas doczekać tam w Anglii.
Ja czekam na kamerkę....będzie nas widział to może będzie mu łatwiej tam bez nas.
Pozdrawiam was kochane wszystkie po kolei i myśle o was bardzo często....buziaki wielkie!!!!
BRAWO CALINECZKO!!!!!!
KubyMamo....proszę....wytrzymaj....myslami jesteśmy z Tobą. Przytulam!
Monisiu.....przytulam całuję i z niecierpliwością czekam na Ciebie u mnie... Ciekawe jakie ja dostane zlecenia hehehhe
Napewno będziesz dobrze się bawić u Doris ))
Ja was bardzo przepraszam ale mam mało czasu na komputer....jakoś dni mi leca a jak usiade to zaraz mam rozmowe z mężem na skype....On już się nie może nas doczekać tam w Anglii.
Ja czekam na kamerkę....będzie nas widział to może będzie mu łatwiej tam bez nas.
Pozdrawiam was kochane wszystkie po kolei i myśle o was bardzo często....buziaki wielkie!!!!