reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Doris...Weronika jest the best!!!! Rewelacyjna....gdyby mój Fifi tak ładnie śpiewał...ahh...a on tylko teledyski by oglądał. No i to jak pokazuje o co chodzi w piosence...ślicznie wszytsko rozumie!!!
BRAWO CALINECZKO!!!!!!

KubyMamo....proszę....wytrzymaj....myslami jesteśmy z Tobą. Przytulam!

Monisiu.....przytulam całuję i z niecierpliwością czekam na Ciebie u mnie...:) Ciekawe jakie ja dostane zlecenia hehehhe
Napewno będziesz dobrze się bawić u Doris :)))

Ja was bardzo przepraszam ale mam mało czasu na komputer....jakoś dni mi leca a jak usiade to zaraz mam rozmowe z mężem na skype....On już się nie może nas doczekać tam w Anglii.
Ja czekam na kamerkę....będzie nas widział to może będzie mu łatwiej tam bez nas.

Pozdrawiam was kochane wszystkie po kolei i myśle o was bardzo często....buziaki wielkie!!!!

reklama
Witajcie dziewczyny:)

Monia :) mam nadzieje ze poranny nastroj pozostanie z Toba do konca dnia:)

KubyMamo sciskam Cie i modle sie zeby znalazlo sie jakies lekarstwo na Twoj bol...

Lece bo dzisiaj moj mezus ma urodzinki i pieke mu jego ulubiona karpatke:) bedzie mial mila niespodzianke bo nie jadl jej juz z rok:)

pozdrowionka dla wszystkich...

Doris - Weronisia brawo brawo -ślicznie tańczy a jak ładnie sobie radzi szkrabek mały:tak:
Hanuś a jutro to słoneczko proszę na niebie zawiesić:tak:

Oj Doris Calineczka super !!! a te zapalenie oskrzeli a sio a sio od Gośki !!!!
Buziaki dla was dziewczynki !!! Doris jak calineczka zacznie wogóle dobrze mówić to przyjdzie Ci zatyczki do uszu kupic bo zagada cie ta mala kruszynka :-D:-D:-D:-D

Moniś mam nadzieje że samopoczucie dobre zostało!!!

Mamo Kuby głowa do góry jeszcze troche i wiosna z nami bedzie !

Wszystkim e-cioteczkom miłego dnia zycze a właściwie to już wieczoru !!!

Hej,Mońcik,jak się dzisiaj trzymasz? Pamiętaj,my tu jesteśmy dla Ciebie,jeśli tylko choć troszkę Ci to ulży,to pisz kochana,płacz,my ce tu mocno wirtualnie przytulimy:-(
Pomodlę się zaraz o spokój w sercu dla Ciebie...

Dziewczyny,jedna z dziewczyn z wątku o poronieniach,jest w 29 tc i dowiedziała się,że jej dzidziuś ma wadę serduszka i będzie musiał mieć operację zaraz po urodzeniu:-( Czekam na kontakt od niej,ale może coś podpowiecie,bo dziewczyna całkiem zagubiona i przerażona....

Koniecznie wskaż jej wątek o fundacji i najlepiej chyba skontaktować ją z urszulab - to siostra mamy Malwiny. Ona na pewno ma informacje na temat specjalistów w kraju. Mońcik pewnie też pomoze. Żeby dziewczyna sie nie błakała sama po sieci i po szpitalach, zanim trafi na tego, kto będzie potrafił jej pomóc...

Dzięki Krupka,tak jej właśnie napisałam,mam tylko nadzieję,że zajrzy i przeczyta,bo to wiadomość. z drugiej ręki,ona się nie odzywa.:zawstydzona/y:

Witam!!!

Gabi - ja wcale się nie dziwię, że Dziewczyna się nie odzywa... Pewnie teraz musi się z sytuacją oswoić. Napisz na tym drugim wątku, że Ją serdecznie do nas zapraszamy!! Tu również otrzyma wsparcie!!!

Całuję Was Dziewczyny!!!

reklama
Cześć...

Współczuję szczerze tej dziewczynie :-( Nawet nie chcę sobie wyobrażać co może czuć :-:)-:)-(

Monia...jak dzisiejszy nastrój ???

Majeczko (*)...Pamiętam o Tobie Promyczku...

Pozdrowienia dla wszystkich e-cioci !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry