reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Na dobry dzień dla Moich ukochanych E-cioteczek!!!

pogoda33fx3.gif

reklama
Hej dziewczyny ;-) Wczoraj tylko podczytywałam ale nic ie pisałam bo byłam sama z pannami i lekki Sajgon miałam :tak:
Dziś Paweł pojechał z Emilką do lekarza ...........już normalnie nie wiem co się dzieje, kaszel trwa już 3 tygodnie i nic nie pomaga:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
U nas pogoda do dupy ............sypie śnieg ............... Tajka poszła spać a ja się chyba za pranie i jakiś obiad zabiorę :baffled::dry:
Trzymajcie się ciepło w ten paskudny dzionek :blink:
Moniko myślę o was :tak:

Współczuję szczerze tej dziewczynie :-( Nawet nie chcę sobie wyobrażać co może czuć :-:)-:)-(
podpisuję się:-(...

witajcie Dziewczyny:-)
Haniu... dzięki za słonko bo pogoda jakaś taka nie wiadomo jaka dziś...u Tynki pada śnieg więc pewnie niedługo i u mnie będzie to samo:baffled::-(...ja już chcę wiosny:tak:...
Tynka...zdrówka dla Emilki..precz z tym kaszlem:tak:...
Mońcik... jak samopoczucie dzisiaj?

miłego dnia e-cioteczki...

czesc dziewczyny

niechaj ta kobietka, z serduszkowym dzieciątkiem się odezwie, wiele zależy od tego jaką wadę rozpoznano - przypominam, że wada Mai i Malwinki, to skrajnie poważna wada, ale wiele innych, naprawdę spokojnie udaje się zoperować. Przede wszystkim potrzebna jest dobra diagnoza wady, aby skierować ją do najlepszego w tej wadzie lekarza. Jeśli coś da znać, podajcie dalej, a my już dziewczynę pokierujemy. Tutaj jest link do stronki o wadach serduszkowych, kontakt do osób, które nas uświadomiły gdzie co i jak Fundusz na rzecz dzieci z wadami serca

Kochane ... a ja, czekam na Marcina, na nasz adres zameldowania przyszły wyniki sekcji, brrrrrrrrrrrrr...

Mońcik, chyba ciężko będzie przeczytać te wyniki... kochana jestesmy z Wami myślami. Uściski.

Marcin właśnie wszedł jak pisałam. Przeczytałam tę informację, i albo mam za małe pojęcie w tym wszystkim, albo tam nie ma jednoznacznej przyczyny, tylko w sumie wszystkie powikłania, leczenie jakie przechodziliśmy i leczyliśmy przez te 2 m-ce po operacji. Będziemy dzwonić do profesora z prośbą o oświecenie nas - sama wnioskuję, że ten papier nam przekazuje, że to było zatrzymanie krążenia związane z niewydolnością w prawej komorze + te inne infekcje jakie leczyliśmy na bierząco...
No i wszystko mi się przypomniało...film z naszych ostatnich chwil...muszę to wypłakać ...

Monia...mocno mocno przytulam...wypłacz cały ból jaki masz w sercu...

Majuniu (*)...:sad::sad::sad::sad: Tak mi żal ....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry