reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to ja Wam poprawię troszkę nastrój bo chyba tego wam nie opowiadałam........
We wtorek byłam z Emilką u pediatry no i po wizycie u lekarza poszłyśmy an drobne zakupy do Rossmana ........Stojąc w długiej kolejce do kasy mijałyśmy regał z prezerwatywami , do którego podeszła moja córcia i zaczęła dotykać palcem ........no i Emila na cały sklep " ooooo to taty":szok:..........dawno nie zrobiłam się tak czerwona .......zwłaszcza jak słyszałam śmiech za plecami :sorry2: no ale cóż przytaknęłam, ze to taty :-p

oj no to TYNKA po prawiłaś nastrój na prawde !!!!!:-D:-D
a Emilka to spostrzegawcza dziewczynka brawo !!:happy2::happy2:

reklama
No tynka!....fantastyczne rozladowanie atmosfery he he he :-D kurcze, a jakie ty masz uświadomione córeczki...:tak: piękne, poprostu piękne...

Mój brat po 45 minutach reanimacji z poważną wadą serca leżał podłączony do wadliwego sprzętu, który wykazywał brak akcji serca. Koszmar!!!

A dlaczego go do niego podłączyli? Chyba sztuka dla sztuki!

li-6403.png

oj wspólczuje ci kochana a jak ty skończyło .jesli mozna spytać !!????
ale tak nie raz jest z tymi szpitalami tyle sie teraz słyszy że głowa boli .............

No to ja Wam poprawię troszkę nastrój bo chyba tego wam nie opowiadałam........
We wtorek byłam z Emilką u pediatry no i po wizycie u lekarza poszłyśmy an drobne zakupy do Rossmana ........Stojąc w długiej kolejce do kasy mijałyśmy regał z prezerwatywami , do którego podeszła moja córcia i zaczęła dotykać palcem ........no i Emila na cały sklep " ooooo to taty":szok:..........dawno nie zrobiłam się tak czerwona .......zwłaszcza jak słyszałam śmiech za plecami :sorry2: no ale cóż przytaknęłam, ze to taty :-p

:-D:-D:-D piękne!!! Ucałuj Emilkę od cioci :-)

Dziewczyny, uszy do góry kochane! (choć zdaje sobie sprawę, że czasem trudno...) Zdrówka Wam życzę (i sobie w sumie też).

Jak się wstawia ling do posta?? Znalazłam coś fajnego i chciałam Wam wkleić, a nie potrafię... :(

Czytam i czytam....
oj tak....każdy ma jakieś swoje problemy....dobrze że w tym wszystkim nie zapominamy o innych....:)
Ja niestety mam mało czasu i kiedy mogę to zaglądam...ale dziś znowu na krótko.
Jednak cały czas o was pamiętam.....myśle i modlę sie
Musimy sobie wszystkie razem jakoś dać radę no nie?!!!

Pozdrawiam i ściskam
Moniś...tulę mocno

Majeczko...tesknimy
[*]

reklama
Magdulenko, mój brat miał już 3 zabiegi na sercu i obecnie jest pod stałą kontrolą lekarzy. Nie jest źle, ale ma tą świadomośc, że mogą czekac go kolejne zabiegi (taki zabieg to około 6 godzin pracy na sercu - rurką dostają się od nogi do serca i tam laserem naprawiają jakieś ubytki, ale wszystkiego nie są w stanie wyłapac, zresztą to ciągle sie ponawia)...

Tynka, twoje dzieci są niesamowite! :-D Kiedyś stałam z siostrzeńcem przy kiosku, gdzie była kobieta, mająca widoczny zarost pod nosem, a mały "Ale ta pani ma wąsy'. Miał ze 3 latka... A mi wstyd!!! :zawstydzona/y:

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry