reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tynka w Wawie świeci słonko?? U nas padało całe rano. :( I to ulewa!!! Ale widzę, że zaczyna się przejaśniać. :)) Może coś z tego będzie!
Pozdrowienia dla Wszystkich E-cioteczek. :)

u nas też Hanus nie za bardzo pogoda dopisuje w nocy lało teraz wieje i jest pochmurno!!!!
Ach jak ja bym chciała słońca!!! Ale jeszcze troszkę!!

Moniko pozdrawiam i całuje !!

Doris uściski dla Calineczki mam nadzieje ze wyniki będą lepsze niż te które nieoficjalnie podała Ci Lekarka!!

Eve trzymam kciuki za dzisiejsze echo mam nadzieje ze wszystko okaże sie w porządku z maleńką!! modlę sie o to !!!

Tynka zdrowia dla blizniaczek !! buziole wielkie!!!

Miłego dnia zycze wszystkim e-cioteczkom!!!

reklama
U nas też słoneczko, trochę wieje...
byłysmy z Natą na placu zabaw
i ta mała "glisda" już wie, jak ustawić sobie inne dzieci:baffled:
krzykiem:-D
i jak śmiesznie intonuje, hehe:)

Moniś - ty wiesz, czego Wam życzę:tak: najważniejszy jest cel i dążenie do niego.... na pewno się uda i dzieciątko już gdzieśtam czeka na Was...

Doris - trzymam kciuki mocno, mocno, mocno... za dobre wyniki Calineczki

Eve - trzymam najmocniej, jak potrafię kciuki za prawidłowe echo serduszka
Buziaki dla wszystkich gorrrrrące!:-)

Och pogoda do niczego wieje i kapuśniaczek pada aż nic się nie chce.

Mąż dziś ma zadzwonić do szpitala dowiedzieć się o opisie z USG Weroniki ja też mam nadzieje że nie będzie aż tak źle
Mońcik co się nie odzywasz do mnie co takiego ciekawego czytasz może też bym zaczęła.A tak w ogóle to jestem zazdrosna że tak be ze mnie planujecie te spotkania szkoda że tak daleko mieszkam brakuje mi spotkań z ludżmi co prawda jutro ide do kumpeli hura bez dzieci.
19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

http://dorisw.fotosik.pl/
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
73e84bf9c362bdabmed.jpg

Oj Doris czekam na wiadomości jak z tymi wynikami trzymam kciuki zeby było wszystko ok !!!!
Całusy dla Weroniczki!!!

To miłej gościnki z kumpelą Ci życzę !!!
oderwiesz się trochę a to Ci dobrze zrobi!!!!

A to dla Weronisi!!!

Doris trzymam kciuki za dobre wieści od męża odnośnie USG!!!! Cudowna jest Twoja Weronisia...

Mońcik dzień dobry:-D

Majuchna [']

I ja się witam , późno, ale nie przez odsypianie,lecz przez kwiatków przesadzanie :) (wyłapałyście rym he he he...)
Ja też poczytałam o adopcji ze wskazaniem i dowiedziałąm się, że to tak delikatny temat, bo ociera się o handel dziećmi. W sumie to wyobrażałam sobie, że nawet wtedy jest rozmowa z psychologiem, jakiś przyśpieszony kurs i nadzór urzędasa.
Mamy w planie i tak wybrać się na ten potrzebny kurs - wkońcu to tylko może pomóc.

Haniu, Karlam - mnie pasuje piątek.
Doris, no to zapraszam do siebie. Przyjedziesz na piątkowe spotkanie, a potem razem wrócimy do Sz-na.

Dziewczyny muszę wam powiedzieć, że wieniec który Madzia wybrała w waszym imieniu był tak trwały, że najdłużej się utrzymał ze wszystkich kwiatów - cały miesiąc. Dopiero w weenend poszedł w odstawkę.

Eve...czekam na relacje z wizyty na badaniu - chce usłyszeć, że wszystko jest w normie, bezpiecznie itp :)
Całusy dla wszystkich:-)

Moniś, no to wstępnie piątek u mnie. Rafał się wykuruje do tego czasu. :) Wyślę Go do kina albo co. :) Zaraz dam znac Ance. Tylko musicie się jakoś umówić!!! :) Całuję mocno!!

Monika, ale ten piątek?? Bo się mnie Anka pyta... No bo ja się nastawiam na ten piątek... :))

Oj Mońcik z chęcią bym pojechała ale moje pociechy by się zapłakały za mną a mąż razem z nimi by płakał ale jak przyjedziesz to sobie to odbijemy i będziemy się rozjeżdżać co nie Szczecin i jego okolice już Mariusza nastawiam na to żeby później nie był zaskoczony.Wczoraj była u nas twoja siostra pozazdrościła ci ze ty będziesz u nas i ciebie wyprzedziła hihihi...
19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
73e84bf9c362bdabmed.jpg

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry