- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Takie wieści sprawiają, że chce się człowiekowi uśmiechać!!! Majuniu tak trzymaj!!! A my wysyłamy Tobie dużo sił do szybciutkiego powrotu do domciu, a potem do przejścia operacji!!! Monika Tobie również przesyłam energię do przetrzymania tego wszystkiego!!! Dajesz radę, jesteś wielka!
Mońcik,te wszystkie Twoje marzenia się spełnią !!!
My tu trzymamy bardzo mocno kciuki,modlimy się,wysyłamy dobrą energię.Tyle osób-na pewno zadziała.Ciężkie chwile jeszcze przed Wami,ale będzie dobrze !!!
Buziaczki dla dzielnej Majeczki i Mamusi:-)
My tu trzymamy bardzo mocno kciuki,modlimy się,wysyłamy dobrą energię.Tyle osób-na pewno zadziała.Ciężkie chwile jeszcze przed Wami,ale będzie dobrze !!!
Buziaczki dla dzielnej Majeczki i Mamusi:-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Mońcik ... jestem oczywiście myślami cały czas z Wami i nieustannie modlę się ...... Trzymajcie się cieplutko. Buziaki dla Majeczki :-).... jestem pewna, że wkrótce "zaświeci słonce"
agnieszka81
Fan(ka)
:-):-):-):-)
Strasznie się Cieszę że z Majeczką lepiej!!!!!Będzie dobrze, bo przecież nie może być inaczej!!!!!!!!!!!!!
4.11. Już tak bliziutko!!!!!!Kciuki mi spuchną tego dnia od trzymania :-)
Strasznie się Cieszę że z Majeczką lepiej!!!!!Będzie dobrze, bo przecież nie może być inaczej!!!!!!!!!!!!!
4.11. Już tak bliziutko!!!!!!Kciuki mi spuchną tego dnia od trzymania :-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
rany ale sie cieszymy!!!!!! :-) :-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
To w takim razie i ja sie ujawnie. Oczywiscie od samego poczatku niezmiennie kibicuje Naszej Majeczce a zagladanie na ten watek stalo sie dla mnie codziennoscia. Przezywam z wami i te dobre i troche gorsze chwile i mam nadzieje ze juz teraz beda tylko te dobre:-) i wszystko bedzie wlasnie tak jak napisala Moncik" nowe zycie takie zwyczajne..... " a jednak tak piekne i spanielek wroci i spacerki i bedzie szampanski sywester
Calym sercem jestem z Wami i naprawde strasznie was podziwiam.
Calym sercem jestem z Wami i naprawde strasznie was podziwiam.
Ja również na ile mi czas pozwala śledzę losy Majeczki i stale jestem z Wami
Brak czasu nie pozwala mi się udzielac zbytnio na forum ale - wiecie dlaczego
już końcowe odliczanie do naszej akcji "SERCEM I MUZYKĄ" - wieśc się niesie, ludzie się dowiadują i to nas cieszy
Po obudwy imprezach na rzecz Maji zdam Wam relację - będę jeździł po obydwu klubach i robił fotorelację tak więc kto będzie chciał będzie mógł dostac zdjęcia
Będzie internetowa stacja TV "E-Club" tak więc z całej akcji będzie videorelacja do pobrania z internetu.
Ogólnie - będzie się działo, działo pozytywnie i tylko w jednym wiadomym celu
Zrobiłem na ostatnim plakacie takie podsumowanie:
"Dwa miasta...
Dwa kluby...
Jedna data...
JEDEN WSPÓLNY CEL!!!"
Myślę, że to hasło idealnie oddaje treśc tego co robimy
Kto może niech wpada do nas
:: Zobacz temat - www.ratujmymaje.com.pl
tutaj więcej informacji
pozdrawiam
Brak czasu nie pozwala mi się udzielac zbytnio na forum ale - wiecie dlaczego
już końcowe odliczanie do naszej akcji "SERCEM I MUZYKĄ" - wieśc się niesie, ludzie się dowiadują i to nas cieszy
Po obudwy imprezach na rzecz Maji zdam Wam relację - będę jeździł po obydwu klubach i robił fotorelację tak więc kto będzie chciał będzie mógł dostac zdjęcia
Będzie internetowa stacja TV "E-Club" tak więc z całej akcji będzie videorelacja do pobrania z internetu.
Ogólnie - będzie się działo, działo pozytywnie i tylko w jednym wiadomym celu
Zrobiłem na ostatnim plakacie takie podsumowanie:
"Dwa miasta...
Dwa kluby...
Jedna data...
JEDEN WSPÓLNY CEL!!!"
Myślę, że to hasło idealnie oddaje treśc tego co robimy
Kto może niech wpada do nas
:: Zobacz temat - www.ratujmymaje.com.pl
tutaj więcej informacji
pozdrawiam
Mońcik
Entuzjast(k)a
Sliczny plakat, az to wszystko wydaje mi sie takie nierealne, jakby nie dotyczyło mnie i naszego dziecka. Niesamowite.
Niestety, jak kolory tego plakatu, życie raz jest szare, a raz raduje czerwienią.
I takie jest właśnie nasze życie. Wczoraj cieszyłam się, że z Maja lepiej, a dzis jestemy powaznie zaniepokojeni. Maja zadko gorączkuje, ale wciąz ma rozwolnienie, znowu brak apetytu. W dodatku ogromnie straciła na wadze, bo w ciągu jednego dnia az 700g ! - przyczyną jest najprawdopodobniej podany dozylnie lek odwadniający, który dotychczas mala dostawala doustnie, inaczej sie wchłaniał. Znowu zrobiła sie niespokojna, marudna. A my tak uporczywie walczylismy o kazde deczko jej cialka.
Nie wiem co będzie do poniedziałku. Juz mnie denerwuje ten szpital, szczegolnie jedna piguła, która ma problem żeby przygotowac mojej córci świeżą herbatkę!
Los wyprawia z nami co mu sie podoba. Im bliżej terminu, tym więcej stresów. Ciężko mi sobie z tym radzić, ale poddać się nie mogę, nie teraz.
Oddają Maję w ręce Boga, wszystko inne zawiodło. Dlatego gorące i szczere prośby o zdrówko dla Mai są nam tak cenne. Wiem, że jesteście ze mną, i mamy spore szanse, że wyprosimy co trzeba - "Pókajcie, a będzie Wam otworzone"!
Rety, rety rety...daj Bóg jak najszybciej tę operację.
Niestety, jak kolory tego plakatu, życie raz jest szare, a raz raduje czerwienią.
I takie jest właśnie nasze życie. Wczoraj cieszyłam się, że z Maja lepiej, a dzis jestemy powaznie zaniepokojeni. Maja zadko gorączkuje, ale wciąz ma rozwolnienie, znowu brak apetytu. W dodatku ogromnie straciła na wadze, bo w ciągu jednego dnia az 700g ! - przyczyną jest najprawdopodobniej podany dozylnie lek odwadniający, który dotychczas mala dostawala doustnie, inaczej sie wchłaniał. Znowu zrobiła sie niespokojna, marudna. A my tak uporczywie walczylismy o kazde deczko jej cialka.
Nie wiem co będzie do poniedziałku. Juz mnie denerwuje ten szpital, szczegolnie jedna piguła, która ma problem żeby przygotowac mojej córci świeżą herbatkę!
Los wyprawia z nami co mu sie podoba. Im bliżej terminu, tym więcej stresów. Ciężko mi sobie z tym radzić, ale poddać się nie mogę, nie teraz.
Oddają Maję w ręce Boga, wszystko inne zawiodło. Dlatego gorące i szczere prośby o zdrówko dla Mai są nam tak cenne. Wiem, że jesteście ze mną, i mamy spore szanse, że wyprosimy co trzeba - "Pókajcie, a będzie Wam otworzone"!
Rety, rety rety...daj Bóg jak najszybciej tę operację.
reklama
Moniś - mi się też wydaje nierealne - ile załatwiania z tym było, latania itd - całe szczęście, że dotarliśmy do finiszu i teraz tylko czekac do środy - jestem dobrej myśli pomożemy Wam na ile jesteśmy w stanie.
Chcę abyście wiedzieli, że na tej jednej akcji nie poprzestajemy - planujemy to ciągnąc dalej Wszystko dla Waszej Córeczki
Przygotowaliśmy 3 tysiące cegiełek-wejściówek na te imprezy i jeżeli jakieś zostaną (oby nie - ale) to wystawimy je na aukcję internetową tak więc Drogie forumowiczki - będziecie miały okazję jeszcze wspomóc Maję.
Aukcje ruszą po imprezach - zebraliśmy troszkę fajnych rzeczy, które będą do wylicytowania - ale to niebawem. Jak już wszystko będzie zrobione podam linki do aukcji na allegro.
Monisiu - wszyscy jesteśmy z Wami i mamy nadzieję, że wszystko się potoczy tak, jakbyście tego z Marcinem pragnęli
Za to 3mamy kciuki
POWODZENIA
Chcę abyście wiedzieli, że na tej jednej akcji nie poprzestajemy - planujemy to ciągnąc dalej Wszystko dla Waszej Córeczki
Przygotowaliśmy 3 tysiące cegiełek-wejściówek na te imprezy i jeżeli jakieś zostaną (oby nie - ale) to wystawimy je na aukcję internetową tak więc Drogie forumowiczki - będziecie miały okazję jeszcze wspomóc Maję.
Aukcje ruszą po imprezach - zebraliśmy troszkę fajnych rzeczy, które będą do wylicytowania - ale to niebawem. Jak już wszystko będzie zrobione podam linki do aukcji na allegro.
Monisiu - wszyscy jesteśmy z Wami i mamy nadzieję, że wszystko się potoczy tak, jakbyście tego z Marcinem pragnęli
Za to 3mamy kciuki
POWODZENIA
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.