reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja ryczę jak mojej małej pobierają krew,albo ją szczepią. Monika i Maja jesteście wielkie:tak:

reklama
ja również pozdrawiam gorąco i mam nadzieję że uda mi się odwiedzić VIP w środę podczas koncertu dla majuni !!!!
:tak::tak::tak:

:-)i tak trzymać:tak:mam nadzieję, że przez to też więcej modlitw i kciuków zaciśniętych za całą rodzinkę:tak:

Dalej jestem z Wami Moniko, Majuniu i Marcinie, trzymam kciuki i modlę się żeby operacja w terminie się powiodła. Cieszę się, że Majcia już nie gorączkuje i ma się lepiej... ale gdy widzę wenflon w jej małej, slicznej głowce .... to serce mi się kraje ... biedna malutka istotka ....:sad::sad: Mam nadzieję, że niebawem wrócicie do domku i 4 listopada wszyscy w pełni sił stawicie się w Poznaniu :tak:. Będę się o to modlić...

Jutro wyjeżdżam, wracam trzeciego, nie będę miała dostępu do internetu, ale sercem i duszą będę z Wami.

Trzymajcie się Kochani!

Cześć Kobietki :)

Jest nieźle. Maja wstała ze świetnym chumorem, wreszcie się rozbrykała i pokazuje wszystkim, jaka z niej silna dziewczynka - taaak, to moja córeczka :)
Nie chcę się cieszyć na zapas, bo wczoraj zdążyła nam raz wysoko zagorączkować, no i te kupki takie chlustające, czekamy na dzisiejsza aby to skontrolować.
Tak bardzo teraz wyczekuję tego poniedziałku, mam ogromną nadzieję, że do tego czasu wszystko się wyklaruje i wyjdziemy do domku, aby móc się przygotować na Poznań.
Ten tydzień zapowiada się szaleńczo. Może wyjdziemy do domu, moje wizyty u lekarzy w sprawie stresów zołądkowych, koncerty, wyprawka do Poznania, sam wyjazd (mam nadzieje)...i zaduma nad grobem Oliwki w Święto Zmarłych.
Teraz, kiedy wysiaduję przy łóżeczku Mai...snuję mnóstwo planów, jak to będzie, gdy Majeczka będzie już zdrowa. Marzę o swobodnych spacerkach, cudownych świętach, o powrocie naszej Saruni(spanielka) do domu, o zabawie Sylwestrowej, o wiośnie i wreszcie wspólnych wyjazdach nad morze i do rodziny, która nie miała okazji poznać naszego skarba. Nie mogę się doczekać. Jeszcze tylko ten horror pod salą operacyjną...i...zaczniemy nowe życie, takie zwyczjne... :-)

Całuję wszystkich, złączmy nasze siły...dopingujmy Majkę !

Mońcik! To fantastyczne wieści :) Słońce za oknem to i Mai - i Tobie się humor poprawił! OBY TAK DALEJ :)
Kciuków nie odpuszczamy- 4.XI tuż, tuż!

Mam nadzieję, że jedynymi problemami przed jakim staniecie w najbliższych dniach będa już tylko sprawy w stylu: w co Maję ubrać, albo czy zaczesać jej włoski na prawo czy na lewo ;>

Trzymajcie się dzielnie!

P.S. Niech Maja szpitala nie rozniesie ;-)

reklama
Mońcik tak się cieszę :tak: dobrze że jeszcze dzis tu zajrzałam, trzymajcie się Kochane dziewczyny Ty Monisiu i Ty Majuniu! Bedzie dobrze, cały czas myślę o Was! Oby do 4 listopada!

Pozdrawiam Was serdecznie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry