reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wyniki sekcji - wciąż na nie czekamy, do miesiąca czasu. Wiemy tylko, że wszystko co zostało skorygowane na serduszku, przyjęło się, zagoiło, nie zwężyło,zrosło idealnie wręcz. Korekta, sama w sobie nie była przyczyną. Można więc sądzić, że to jakieś powikłanie...ale nie będę snuć domysłów, wolę poczekać na konkretne wyniki.

A teraz już mówię dobranoc.

Dobranoc Moniko spokojnej nocy!!!

szkoda że serduszko na prawione musiało przestac bić.......bbuuuuuuuuuu

Moniko spokoju i wytrwałosci!!

Modlę sie za was spokój!!!!!

reklama
Serdecznie witam i ja babcię Majulki
[*], bardzo się ciesze,że dołączyła Pani do nas:tak: tyle miłości,ciepła i wiary w drugiego człowieka nie nauczyłam się chyba nigdzie tyle,co na tym wątku...a to wszystko dzięki naszemu Aniołkowi i Monice, którą podziwiam,szanuję i bardzo ciepło o niej myślę:tak:
Mońcik- przywracasz mi wiarę w to,że cierpienie ma sens, Twoje posty niezmiennie szklą moje oczy ale takie mam ciepło w sercu i jestem taka szczęsliwa kiedy mogę znów czegoś się od Ciebie nauczyć...i tak jak mamamai napisała,jestem na końcu drogi ku zrozumieniu ale..widze światełko w tunelu...dziękuję za to,że jesteś, że ogłam Cię poznać,choć wirtualnie...pozdrawiam ciepło,ach,mam ochotę Cię uściskać:-)

Czyli operacja się udała, a pacjent.......... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................

i ja życzę dobrej i spokojnej nocy...i ściskam i przytulam... dobranoc...

Dobrej nocy wszystkim zycze !!!!
Spokojnych snów i miłych przede wszystkim!!!

Moniko i Marcinie jestem z wami

e- cioteczki do jutra buziaki i pozdrawiam!!!

(*) Majuniu..................

Moniczko kochana, czuję ulgę, gdy piszesz o swojej wierze... widzę, że dodaje Ci ona sił... i czuję spokój...

Areto - witaj :-) jak to super, że jesteś tutaj :-)

Dzień dobry poza tym, ładny dzionek dziś mamy - to Majunia z nieba nam macha :tak:

To już miesiąc odkąd nasza kochana Maja odeszła.
Dopiero miesiąc.
Mońcik Marcinku tule was mocno i ściskam jestem z wami w tej trudnej chwili nie swoją obecnością ale myślami
.
83756647d199c84c.gif

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
b01bc62ecda5083emed.jpg

Witam serdecznie babcię Mai, przykro mi tylko,że w takich okolicznościach:-(. Teraz już wiem po kim Monika ma taką dobroć w sercu i chęć pomocy cierpiącym:tak:.
Moniko przeczytałam twoje posty i jestem pod wrażeniem twojej wiary, jestem też o ciebie spokojniejsza... ty sobie poradzisz:tak: Cieszę się,że do nas zaglądasz. Wszystkie tu czekamy na ciebie. Kazdego dnia o was mysle i modlę sie za was.

Majeczko(*)...

reklama
Witam!!!
Piekne słowa Moniki, niesamowita wiara i tyle sił... Czytam, łzy mam w oczach. Moniko, Twój post sprawił, że dzisiejszy pochmurny dzień stał się słonecznym!!! Dziękuję Ci Kochana, za te słowa. To my powinnyśmy Cię wspierać, a to Ty powodujesz, że nam się robi cieplej na sercach. Dziękujemy Ci za wszystko!!!

Maju, Oliwio, wspierajcie Waszych Wspaniałych Rodziców!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry