reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnio na wszystko brakuje mi czasu, nawet nie mam go na forumowanie...
Weszłam na moment, a tu tyle postów, smutku , radości...i jak tu jestem to prawie zawsze płacze - aż mąz mnie beszta...

Moniko jestem z wami ....modlę sie o siłę dla was..jesteście wspaniali...to nic że jest ciężko, ze masz zmienne nastroje, ze płaczesz...PŁACZ, smuć sie...MASZ prawo!!!!!kochana, wszystkie cię dopingujemy i wierzymy, ze będzie dobrze...

Madzia wspaniała jesteś!! uśmiechy dzieci oddają wszystko!!! To co robisz jest piękne...serducho dla ciebie!!!

Kubymamo współczuje choroby, wiem jakie to jest straszne....spróbuj poszukać innych lekarzy, moze to jest uleczalne, nie takie rzeczy sie leczy

Doris nie ogladaj takich zdjęć!!! masz żyć i być dla Calineczki..nie poddawaj sie!!!

Majeczko(*) pamiętam i tęsknie....

reklama
Agutka, a mozesz napisać jakiego lekarza w końcu znalazłaś? A moze pisałaś o tym w jakimś innym wątku?

Oj dziewczyny dziękuje za cieple słowa i dodania otuchy.Z tym oglądaniem zdjęć to nie jest takie proste żeby ich nie oglądać nie wchodzę za często na stronę o chorobie Weroniki ale czasami muszę jak chcę się czegoś dowiedzieć a w tym przypadku oglądanie zdjęć jest nieuniknione.
Dziś jest już lepiej miałam trochę inne zajęcie wypad na miasto tylko z Małgosia 2 godz. po za domem i zawsze coś no i ból nóg po wczorajszym lyzwowaniu ale to fajny ból he he he..
19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
f6fcfbcf56fa6a5cmed.jpg

Mam nadzieje ze jak będzie wiosna to wszystko się już zmieni tak już tęsknię za wiosną OCH...

Drogie forumowiczki-Jestem babcią Majeczki i mamą Moniki. Czytuję was codziennie po kilka razy, uzależniłam się od Forum.Bardzo się cieszę, że podtrzymujecie Błońskich na duchu a także i mnie, gdyż bardzo kocham swoje dzieci. Wszystkim Paniom i Panom bardzo dziękuję .
KubyMamo nikt nie chce cierpieć w życiu a zwłaszcza tak młode osoby.
Dlatego odezwałam się. Proponuję poszukać wiadomości o diecie optymalnej dr Jana Kwaśniewskiego i prądach selektywnych, które ponoć bardzo pomagają w różnych chorobach.A nuż może się okazać, że i Pani by pomogły.Pozdrawiam całe forum.:-)

Pozdrawiamy babcię Mai i bardzo nam miło poznać:tak: szkoda tylko, że w takich okolicznościach:-(.

MamoKuby trzymaj sie kochana bardzo mi smutno z tego powodu może warto też zasięgnąc porady w klinice zajmującej sie leczeniem bólu.

Witamy Babcię Majeczki (*) mocno i gorrrrąco..... szkoda, że w takich okolicznościach:-:)-:)-(
P.S. Na forum nikt nie używa Pan/Pani;-) tutaj jesteśmy jedną, wielką Rodziną:-)

KabyMamo - zmień lekarza:tak: i napisz proszę, jakiej rehabilitacji się poddajesz? jekimi metodami? To bardzo ważne!!!!

Moniko, Marcinie.... jestem, czuwam, czekam, pamiętam, myślę, tulę, wspieram... <BUZIAKI>

I ja witam i goraco pozdrawiam Babcie Majuni...

Dzisiaj tylko na chwilke, bylam z Veronica na szczepieniu i zastrzykach wzmacniajacych organizm,w sumie 4 klucia i mala teraz marudna jest...mam nadzieje ze nie bedzie mi goraczkowac...

Pozdrawiam Was wszystkie...

MM jestem z Wami i sciskam mocno...

Dolaczam moja czekoladkowa ksiezniczke...

Załączniki

• DSC04870.JPG
    DSC04870.JPG
    199,7 KB · Wyświetleń: 31
A ja właśnie skończyłam rozmowę z Moniką....a teraz wchodzę na forum i jest jej mama....WITAMY :-)
Bardzo się ciesze że sie Pani odezwała....pozdrawiam serdecznie i ściskam!

Rozmawiałam z Monią o Majce...o tym jak ważną lekce życia dała tyyyylu osobom. Niech skarbek maleńki teraz już tylko bawi się w Niebie z Oliwką i innymi Aniołkami....
[*]
A my damy sobie radę...Monika też. Ja wierzę że teraz w tym trudnym czasie to Bóg niesie ją w swych ramionach...a Maja i Oliwka ocierają każdą jej łzę!

Kochamy Cię Majulek....tęsknimy
[*]

reklama
Babcia Majuni.... jej, Ona pewnie cierpi tak samo jak Monia:-( Ogromnie współczuję. Widzieć jak dziecko płacze i nie potrafić mu pomóc, to musi być okropne.... Tymczasem zawitała, aby pomóc innej osobie. Ech.... wy chyba w genach macie tę dobroć i empatię :-)

Witaj Areta!! :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry