reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
i gdy nadejdzie taki moment, że wejdziesz tutaj nas poczytać to wiedz że wyciągamy do Ciebie ręce, chwytamy Twoje dłonie i ciągniemy mocno do góry i przytulamy :tak:

Ja też wyciągam rękę do Ciebie Moniś....

reklama
Dzień Dobry kochani!!!!!

Witam was wszystkich bardzo ciepło!!!!!!!
(mimo że u mnie bardzo zimno i pada śnieg)

Moniko cały czas jestem z tobą i Marcinem modlę sie za was cały czas przede wszystkim o spokój!!!!!!!!!!!!!!!

Doris a jak maleńka calineczka się czuje!!?????
całuski dla niej i misiaka przysyłam !!!!

pozdrawiam wszystkie e-cioteczki!!!!

Witam nawet nie pisze dziendobry bo jaki ona ma być dobry jak tyle osób codziennie cierpi tyle małych istotek walczy o życie boryka się z bólem a powinny się tylko cieszyć beztroskim dzieciństwem i chyba nie wierzę że w tym wszystkim jest jakiś plan bo go nie ma nie widzę żadnego planu w czyimś cierpieniu....

Przepraszam wszystkich ale mam taką wielką złośc do tego, że ktoś musi tak mocno cierpieć sama nie umiem sobie z tym poradzić...

Moniu...co mam Ci napisać strata dziecka jest czymś nie wyobrażalnym dla matki....podziwiam Ciebie bo ja nie wytrzymałabym tego bolu...a Ty kochana lepiej czy gorzej ale sobie radzisz........tak mi smutno ze nie możemy od Ciebie zabrac tego bólu, że nie możemy pomoc bo tego sie nie da..........

Jesteśmy tu...dla Ciebie....dla Marcina....dla Mai....dla wszystkich którzy potrzebują....

MONISIU,Kochana... Nie wiem,jak Cie pocieszyc... Nie znam takich slow... :zawstydzona/y: Ale wiem jedno - placz pomaga,oczyszcza... Wiec wylewaj tyle lez,ile tylko chcesz... Pamietaj,ze My tu jestesmy... Dla Ciebie... Dla Was... Kochamy i wciaz o Was myslimy!

MAJUNIU,Dziecinko... Czuwaj nad swoimi Rodzicami... Nie pozwol im cierpiec,prosze... Zeslij na nich ogrom szczescia... Ukochaj Oliweczke od Nas... Caly czas o Was myslimy,Aniolki... [*] [*]

Za zyczonka zdrowka dla Zuzi nie dziekuje... Zeby nie zapeszyc... :-(

Monisiu kochana...ahh...nie wiem co mam powiedzieć. Strasznie mi przykro....płaczę razem z Tobą niejednej nocy do poduszki...:(
Nie tak miało być.....wcale nie tak!!!!! :(
Wczorajsze wejscie na OIOM...i widok łóżeczka Majulki..ahh...zabolało mocno! :(
Mocno Cie tulę słońce!!!!!

Jeśli chodzi o wczorajszą akcję....było miło, odwiedziliśmy wszystkie dzieci, porozmawialiśmy z rodzicami....i ak zwykle w szpitalu...jedni rodzice przepełnieni nadzieją że ich skarby dadzą sobei radę, inni zadowoleni szykują powoli się do wyjścia, ale są też rodzice którzy baardzo ciężko znoszą ten ciągły strach, niepewność, niemoc...nawet trudno z nimi było rozmawiać. Potrzebują czasu żeby się oswoić....ja też tak miałam..:(
Dzieciaki rewelacyjne. Zadowolone z zabawek, cukierków, baloników...no a najbardziej z dr.clown i dr. rycerza :))) Swietni i zabawni ludzie...dali maluchom i tym starszym sporo uśmiechów :) A oto obiecane foteczki...

Załączniki

• Zosieńka.JPG
    Zosieńka.JPG
    41,4 KB · Wyświetleń: 127
  • justynka i Zosia.JPG
    justynka i Zosia.JPG
    52,8 KB · Wyświetleń: 124
  • dr.clown2.JPG
    dr.clown2.JPG
    52,9 KB · Wyświetleń: 96
  • Walentynki1.JPG
    Walentynki1.JPG
    51,8 KB · Wyświetleń: 91
  • walentynki5.JPG
    walentynki5.JPG
    57,9 KB · Wyświetleń: 123
Madziu, dzięki za zdjęcia!!! Cieszę się, że wizyta się udała - widać to po minach dzieciaków. Supeeer!!! :tak:

Zosia taka słodziutka... ;-)

MM wciąż z Wami myślami...

Majuniu, słoneczko
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Super zdjecia Madziu dziękujemy;-) no i nasza Zosieńka taka do mamy podobna i tyle ma włosków.:-D Śliczności nasze:tak:.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry