reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madziu jesteś wspaniała...fotki śliczne...a Zosieńka mimo tych wszystkich kabelków i rurek przeurocza...dziękuję...

Moniu, Marcinie..jestem z Wami..dla Was...modlę się...i jak inne e-cioteczki również wyciągam pomocną dłoń...

Majuniu(*)...na zawsze pozostaniesz w moim sercu

reklama
Madziu...piękne jest to co robisz...masz bardzo dobre serduszko, wrażliwe na cierpienia innych...

Moniu...tak mi żal :sad::sad::sad:....żal że Mai się nie udało...żal że musicie przechodzić przez żałobę po swoim dziecku...żal że nie umiem Ci pomóc...

Moje serce płacze...po Tobie Maju (*)....

Fajnie ze wam się podobało..ale bez przesady...ja nic takiego nie zrobiłam!
A teraz ryczę....znowu pękłam...to chyba ta wczorajsza wizyta na OIOMie...i brak Mai...:(((
Boże...jak to boli..a co dopiero Monikę i Marcina...Boże dodaj im sił!!!!!
Tyyyle dzieci...tyyyle małych serduszek walczy, a my nic nie mozemy zrobić...:(
Ahh....

Madziu, tak mocno przytulam Cię do siebie! Trzymaj się Słoneczko!! Bądź silna! Wszystkie chciałybyśmy mieć możliwość pomocy chorym i cierpiącym. To takie ciężkie żyć z taką niemocą. :(
Ale głowa do góry, musimy być silne, aby tym dodawać otuchy innym!!! Musimy zrobić co się da, aby na twarzach innych osób pozostawiać uśmiech!!!
Cytat Matki Teresy z Kalkuty:
"Nie dopuść do tego, by ludzie po spotkaniu z tobą nie odchodzili choć trochę szczęśliwsi"
I tego musimy się trzymać!!!
Całuję i ściskam z całych sił!!!

Madziu -super zdjęcia i ty na jednym jak sie nie mylę.Masz wielkie serce.

A teraz trochę dobra wiadomość Mońcik dziś w lepszej formie.Tak trzymaj kobieto jak to dziewczyny piszą ze masz prawo płakać ale tak oczyszczająco dusze swą a więc płacz ale nie dołuj się cały dzień a będzie szlo ku lepszemu.

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

b3d099449ec52c37med.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
Weronika ma sie dobrze mimo że trochę katarek ją męczy i kaszelek ale na spacerku byłyśmy bo u nas pięknie słoneczko świeci.Pozdrawiam .

Madziu jeszcze raz dziekuje za fotki i opis jak było ......na prawde piekna akcja !!!!!!!!

Zosia cudna maleńka walcz kochana !!!!!!!

Justynko trzymaj sie duzo wiary Ci życzę!!!!!!!

Moniko i Marcinie trudno cokolwiek pisać cierpie razem z wami kochani i wysyłam pomocna dłoń.......

Pozdrawiam e-cioteczki

(*) Majeczko tęsknie.......bardzo.........

Serce Malwiny

Madziu -super zdjęcia i ty na jednym jak sie nie mylę.Masz wielkie serce.

A teraz trochę dobra wiadomość Mońcik dziś w lepszej formie.Tak trzymaj kobieto jak to dziewczyny piszą ze masz prawo płakać ale tak oczyszczająco dusze swą a więc płacz ale nie dołuj się cały dzień a będzie szlo ku lepszemu.

19950603300114.png

200103251972.png

200601222156.png

b3d099449ec52c37med.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
Weronika ma sie dobrze mimo że trochę katarek ją męczy i kaszelek ale na spacerku byłyśmy bo u nas pięknie słoneczko świeci.Pozdrawiam .

Doris super wiadomość !

Moniko ciesze sie ze dzis jest troche lepiej.....................powoli,powoli pójdzie ku lepszemu......................

A Weronisiu calineczko nie choruj tylko mamusi katarek szybko przejdzie!!!

a kiedy chodzik kochaniutka bedziesz miała to brykaj ile wejdzie mamusi.........
buziaki pa pa miłego dnia wszystkim życze
póżniej na pewno zajrze tu pa pa buziole!!!!!!!!!!!!!

ehhh... :-( Mońcik - ściskam wirtualnie... dobrze, że już lepiej... trzymaj się kochana...

Moniko tulimy tulimy tulimy :tak:
Madziu zdjęcia super:tak:;-)
No i fajnie zobaczyć Justynę i Zosieńkę:tak:

reklama
Madzia super zdjęcia, jestes Wileka
Monia mocno Cie przytulam........
pamietam i tęsknię......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry