reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
życzę Wszystkim e-cioteczkom a przede wszystkim Monice i Marcinowi bardzo miłych Walentynek, żebyście je spedziły w ramionach swoich ukochanych....

Monia nie poddawaj się, jesteś taka silna.....Ściskam Ciebie i Marcina bardzo bardzo goraco

reklama
oj Mońcik...........kochana ty nasza.....trzymaj się .......... jesteśmy myślami z Tobą ....co dzień modle się za Wasze dziewczynki i za Was........ tylko tyle mogę

Moniczko tule Cie mocno...Wiem ze Ci jest ciezko ale i wiem ze sobie poradzisz,jestes silna,potrzebujesz tylko czasu...My jestesmy tutaj z Toba i dla Ciebie i dla Marcina tez...pamietajcie o tym...

Walentynka odemnie dla wszystkich e cioc i e wujkow

Gorące Serce

Witam Walentynkowo!

Mam nadzieję, że Monika już wyszła z dołka. To taki ciężki okres. Są krótkie momenty, że jest trochę lepiej, ale niestety więcej jest tych smutnych - tęsknoty i bólu. Oby ten okres jak najszybciej minął i uśmiech częściej gościł na twarzy Moni... :tak:

Ciekawe jak się udała wizyta Madzi na oddziale?

Zdrówka dla Zuzi!!! :tak:

Buziaczki dla Calineczki Weroniki! ;-)

My z mężem pojechaliśmy do Olsztyna do kina ("Lejdis" -polecam, świetny film!), a potem na obiadzik do SFINX-a. Bez Kubusia, dawno tak nie mieliśmy. ;-)
Z drugiej strony tęskniłam za synkiem... :zawstydzona/y:

Życzę walentynkowego nastroju wieczorem!!! :sorry:

Buziaki!!! :happy:

li-6403.png

KubyMamo ale Ci zazdroszczę, ja już dawno nie byłam sama z M ale w sobote oddajemy ją do dziadków to może wtedy nadrobimy walentynki

Monisiu Kochana nie poddawaj się...wiem że jesteś silna i dzielna... teraz tylko potknęłaś się na drodze życia...ale głęboko wierzę że uda Ci się podnieść i z optymizmem spojrzeć w przyszłość...modlę się o to każdego dnia...wierzę...wiem że szczęście jeszcze zapuka do Waszych drzwi...tulę Was do serduszka...

Majciku(*)...

Moniko zadne slowa nie ukoja Twego bolu...pamietaj ze my tu jestesmy...wyciagamy rece zeby wydostac Cie z tego dolka...
calym sercem jestem z Toba:tak:Czekam.....

Moniko Marcinie jestem z wami ......wiem że wam baaaaaaaardzo cięzko!

Nie wiem co napisać bo to i tak nie ukoi waszego bólu!!!!

Ale wierze że nadejdzie lepszy czas dla was ......mocno się o to modlę!

Madziu czekamy na fotki i żebys coś napisała jak było!!!!

Pewnie pięknie ale i też wzruszająco tyle chorych dzieci..............łzy cisną sie do oczu!!

Pozdrawiam !!!
Magdulenka z Nadią i Zuzią

(*) Majeczko tęsknimy...........

Serce Malwiny

Moniczko, ściskam Cię mocno. Nie wiem co napisać. Nawet ja, obca osoba, gdy widzę w Twoim podpisie zdjęcie Mai... to otwiera mi się jakiś kranik i łzy lecą strumieniem. I tak oto sobie płaczę razem z Tobą kochana, choć na odległość....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry