reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ufff... skończyłam pisać pracę zaliczeniową i przebrnęłam przez wątek:tak: produktywne jesteście, nie ma co;-)
Mońcik, głaski dla ciebie
a020.gif

Doris dużo zdrowia dla Weroniczki:tak: obyście o szpitalu nawet myśleć nie musieli, sprawa z chodzikiem - super wieści:tak:
Agutka dobrze, że z małą już ok; wygońcie tego wirusa:angry:
Madzia czekam na relację z dzisiejszego dnia:tak:
a dla wszystkich
o015.gif
s030.gif
s030.gif
s030.gif

reklama
Cześć e-ciocie :-)

ufff... skończyłam pisać pracę zaliczeniową

No to gratulatki Kuchasku i życzę wysokiej oceny :tak:

Doris...brak słów na naszą służbę zdrowia :wściekła/y:...a te warunki dla mam to poprostu koszmar...wrrrrrr...wiem bo sama przez to przechodziłam z moją Amelką....

Agutka...cieszę się że Zuzia już lepiej...no i Ty mamusiu mam nadzieję że już dobrze się czujesz :-)

Madziu...ucałuj Walentynkowo małych pacjentów od nas...przyniesiesz im duuużo radości :tak:

MM...jestem...myślę...modlę się...

Majeczko (*)...Aniołku sliczny...tak bardzo mi żal :sad::sad::sad:....

Doris niestety " służba" zdrowia, nawet nie ma co się denerwować tylko przyjąć do wiadomośći, bo po co sobie nerwy szarpać. Weroniczka dzielna dziewczynka....... a jak z chodzikiem jest już??? czekam na zdjęcie w chodziku.....przytulam Was mocno

Wszystkiego najlepszego w dniu Św Walentego i gorące buziaczki w Waszą stronę!!!!!

Dzięki dziewczyny...ucałuje napewno każdego po kolei :)
Już mam wszystko gotowe...powinno się udać....będziemy na oddziałach od 16.
Pewnie wrócę wieczorkiem...jeśli będę jeszcze trzymac się na nogach to juz dzisiaj obiecuję relację razem ze zdjęciami...:)...a jeśli nie dziś to jutro NAPEWNO!!!

Dla każdego...duuuużo miłości.....i romantycznych Walentynek ;)
Buziaki
papapapa

Moniś...kochanie...całuję was mocno i mam nadzieję że spędzicie miło dzisiejszy dzień, pewnie Marcin coś specjalnego wymyśli!!!

Maju...kochanie....nawet nie wiesz jak bardzo boję się dzisiejszej wizyty na OIOMie...
:(....KOCHAM CIĘ MALEŃKA!!!!!!!

Oj niestety służba zdrowia nic innego tylko zacisnąć zęby i przetrwać to wszystko.
Dobrze ze to tylko tak się skończyło choć nie wiem czy ten lek coś pomoże ale może załagodzić i Weronika przejdzie ospę tyle ze dużo łagodniej.Weronika złapała kaszelek cała noc kaszlała na szczęście w tą noc a nie jak byłyśmy w szpitalu bo wtedy to nie wiem czy by nas wypuścili chociaż ja to już się wycwaniłam i wiem że wcale nie muszę godzić się na zostanie.Ostatnio każde zapalenie płuc leczymy w domu
Agutko-współczuje ci takiej akcji z Zuzią dobrze ze już dobrze.Na szczęście Weronikę to ominęło.
2d6ed60fb4a7762d.gif
81bb48d89c2548d0m.gif
Madziu ty to masz wielkie serce dosyć ze sama masz chorego Filipka to jeszcze poświęcasz się tyle dla innych dzieci tobie wielkie serce walentynkowe
Mońcik - odliczam dni do twojego przyjazdu to już nie długo przytulam i ściskam.
Marcinku -to dla ciebie na walentynki
842bb4adb82df3cd.gif
dd461070c77722bb.gif

A co do chodzika to nie mieliśmy kiedy pojechać i kupić no i może dopiero znajdzie się czas po niedzieli.Jak tylko kupimy to od razu aparat pójdzie w ruch.

witajcie :-) Walentynkowe uściski przesyłam wszystkim cioteczkom :-)

Monia, Marcin ... myślę o Was...

Majeczko - opiekuj się mamusią i tatusiem najmocniej, jak możesz, słonko...

Witam Walentynkowo:-)

Madziu koniecznie wycałuj wszystkie dzieciaczki od nas:tak:

Moniko i Marcinie życzę wam dziś dnia pełnego milości:tak:

Majeczko(*) pamiętam...

Witamy walentykowo i My, dużo miłości e-cioteczki,

Majcik....
[*]:-(

Witam wszystkich walentynkowo kochani!!!!

Moniko Marcinie jestem z wami!

Madziu ucałuj kochana wszystkie dzieciaczki od nas bardzo mocno!!!!!

Czekam na fotki i relacje z odwiedzin na pewno łezka się zakreci!!!!..........

Doris tez czekam na fotki Calineczki w swoim nowym pojeżdzie

ucałuj mocno Weronisię od nas!!!!!!
A to dla was wszystkich serducho na walentynki!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry