- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
witam moje kochane
czytam was tez codziennie , tylko nie pisze zawsze
moncik podziwiam i ciesze sie , ze znowu jestes
doris sliczna masz ta twoja calineczke
czytam was tez codziennie , tylko nie pisze zawsze
moncik podziwiam i ciesze sie , ze znowu jestes
doris sliczna masz ta twoja calineczke
śliczna,dzielna dziewczynka...Calineczko duuuużo zdrówka...i wracajcie z Mamusią szybciutko do domku...Wpadłam się wykąpać no i co ...po kąpieli pierwsze co to zaglądam tu taj normalnie działacie jak narkotyk.
Tak sie złożyło ze wczoraj przenieśli nas do innego pokoju bo tamten musiał być zdezynfekowany my sie śmiejemy ze za dobrze miałyśmy i dlatego przenieśli nas do innego pokoju w którym są jeszcze 2 dzieci dodatkowo jedno roczne a drugie 1,5 miesięczne.Mały trochę płaczę w nocy jak jest głodny a jego mama nie nocuje z nim dobrze ze w ciągu dnia jest.W tą noc niestety ale sie nie wyspałam.
Tak jak Monia pisała jesteśmy jeden dzień dłużej ze względu na dodatkowe badania.W poniedziałek wyjdziemy na pewno silą nas nie zatrzymają.
Weronika dobrze zniosła podanie leku nic sie nie dzieje i cale szczęście.
Dziękuje za pozdrowienia i za pamięć to mile
Sciskam wszystkich mocno pa.
napewno dasz radę...i samych dobrych dni życzę...Ja dzis znowu miałam słabszy dzień ahhh...ale co tam...damy sobie radę!!!!
ja też...Mońcik,naprawdę bardzo cieszę się,widząc Twoje posty,cały czas o Was myślę i modlę się o siłę dla Was...
mysia23
mama dwójeczki
Kilka dni nieobecności i szał...
Poprawił sie zupełnie nastrój...wszystko dzięki tobie Moniko, jesteś wielka!!!!Oboje z Marcinem jesteście!!!
Jak tu wchodzę to zawsze czuje sie ciut nieswojo, tak wielka i wspaniałą rodzinę wirtualna i nie tylko tworzycie ....cudownie!!!
Doris ciesze sie, ze malutka dzielnie zniosła trud związany z pobytem w szpitalu
Madzia świetnie, że Fifi zdrowy i ty też wracasz do sił..
Majeczko, pamietam
Poprawił sie zupełnie nastrój...wszystko dzięki tobie Moniko, jesteś wielka!!!!Oboje z Marcinem jesteście!!!
Jak tu wchodzę to zawsze czuje sie ciut nieswojo, tak wielka i wspaniałą rodzinę wirtualna i nie tylko tworzycie ....cudownie!!!
Doris ciesze sie, ze malutka dzielnie zniosła trud związany z pobytem w szpitalu
Madzia świetnie, że Fifi zdrowy i ty też wracasz do sił..
Majeczko, pamietam
S
szalona mama
Gość
Mońcik, dziękuję, że wróciłaś do nas. Jak widzisz od razu nastroje lepsze jak jesteś
Pozdrowienia również dla Marcina.
Doris, ślicznie Weronisia wygląda Ucałowania dla Calineczki.
Madziu, Kuby Mamo i Gabi. Dziewczyny, współczuję problemów ze zdrowiem :-( Trzymajcie się ciepło!
Pozdrowienia również dla Marcina.
Doris, ślicznie Weronisia wygląda Ucałowania dla Calineczki.
Madziu, Kuby Mamo i Gabi. Dziewczyny, współczuję problemów ze zdrowiem :-( Trzymajcie się ciepło!
T
tynka
Gość
Dzień dobry
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A dzien dobry bardzo w ten piekny sloneczny dzionek! :-)
MM,sciskam i przesylam moc pozytywow!
MAJUNIU,pamietam Nasz Ty Anioleczku! [*] :-)
Buzia e-ciocie i e-wujkowie na mily dzionek! :-) :-) :-)
MM,sciskam i przesylam moc pozytywow!
MAJUNIU,pamietam Nasz Ty Anioleczku! [*] :-)
Buzia e-ciocie i e-wujkowie na mily dzionek! :-) :-) :-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.