reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam! Jestem i ja. :)
Doris, Weroniczka prześliczna!!! I ten radosny uśmiech na twarzy!!! Cudne Dziecko!!!
Całusy dla Was wszystkich Dziewczyny i Chłopaki!!! :*

reklama
hej ja tez nie pisze za duzo ale czytam codziennie,
i to prawda ten watek dziala jak narkotyk;-)a raczej to Wy Dziewczyny :tak:

Doris masz przeslodka coreczke a poniedzialek juz jutro i zmykacie do domku- super!
Moniczko wspaniale ze wrocilas:-), choc na pewno Ci ciezko...

dobry wieczór kochane e-cioteczki !!!
dzis dopiero pierwszy raz zaglądam bo cały dzien byłam poza domem wiec dlatego!!
Moniko i Marcinie pozdrawiam was gorąco !!!
Doris juz jutro do domu bardzo sie z tego ciesze a juz najbardziej pewnie Weroniczka!!!!
No na pewno stęskniona Małgosia nie może sie doczekać was i tatuś !!!
Całuje was moje dziewczynki !!!Pozdrawiam !!!
Miłej i spokojnej nocy wam wszystkim życze!!!
Do jutra babeczki !!!!

Pozdrawiam Magdalena z Nadią i Zuzanną

Jestem i ja...kiepski dzionek dzisiaj mialam,no nie caly bo od popoludnia:(
Widze ze spokojna niedziela byla na forum...

MM pozdrawiam goraco...

Weroniczko,od jutra bedziesz spala w swoim lozeczku:)...Buziale dla Ciebie...

(*) dla Majuni
(*) dla taty Ani :(:(

Witam poweekendowo! :sorry:

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki!!! :happy:

Przytulaski dla MM! ;-)

Doris, Weronisia wygląda ślicznie! Cieszę się, że pobyt w szpitalu przebiega bez problemów. Prześlij jej ode mnie buziaczki! :tak:

Pogoda się trochę ustabilizowała, więc i moje samopoczucie jest lepsze. :-)

Majeczko - Ty na zawsze w naszych sercach
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

I ja mówię dzień dobry :-)...

Nie wiem jak u Was ale u mnie za oknem świeci piękne słoneczko :happy::happy::happy:...tak mi tego było brak...

MM...cieplutkie pozdrowienia dla Was...

Doris...Weroniczka jest nie tylko śliczną ale i dzielną dziewczynką :tak::tak:

Wszystkim zmagającym się z choróbskami swoimi lub dzieciaczków życzę po 1000-kroć zdrówka !!!

Miłego poniedziałku e-ciocie !!!

Majeczko (*)...pamietam...

Majeczko pamietam o Tobie Promyczku! (*)

Moniko, Marcinie o Was wciąż myśle bardzo ciepło i życzę dużo spokoju.

Doris Twoja Calineczka jest przesłodka. Bardzo dzielna dziewczynka! :tak:

Czesc.

Ja tylko na chwilke przyszlam sie przywitac i uciekam ogarnac domek po tej ciezkiej nocce. :-(

Milego dzionka wszystkim!

MM,sciskam ogromnie!

MAJUNIU,pamietam! [*]

witam i ja...
u mnie też zapowiada się piękny słoneczny dzień...
MM...myślę o Was i pozdrawiam serdecznie...

Majciku (*)...

reklama
Witam wszystkich,u nas piekne słonce:tak::-) Mowili dzis na programie pierwszym,ze w sobote odbedzie sie koncert i beda zbierane pieniazki na rzecz leczenia dzieci bardzo chorych na serduszko..Takich z waga ponizej 45kg.Warto byłoby sie zainteresowac i w miare mozliwosci sprobowac pomoc.Beda smsy i licytacje.Niestety nie wiem nic wiecej,bo musiałam zajac sie Julcia...i słuchałam jednym uchem.
Duzo buziaczkow dla małej Weroniki.
I dla Was Moniko i Marcinie duzo ciepła z naszej strony..Majeczka jest rowniez w naszych sercach:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry