- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mońcik
Entuzjast(k)a
No no Karolciu, to szykują się zmiany...fantastycznie! Ja też mam chęć stąd uciec, zacząć od nowa ale....wszystkie wiemy, że to nie takie proste.
I jeszcze jedno - bardzo często bywa tak, że jak się zmienia mieszkanie, to i nowy członek rodziny przybywa iii nie mam tu na myśli psa he he!
Z przyjemnością się z wami spotkam, z nadzieją, że nie podzialam na was jak cebula na oczy
I jeszcze jedno - bardzo często bywa tak, że jak się zmienia mieszkanie, to i nowy członek rodziny przybywa iii nie mam tu na myśli psa he he!
Z przyjemnością się z wami spotkam, z nadzieją, że nie podzialam na was jak cebula na oczy
Mońcik
Entuzjast(k)a
Kurcze dziewczyny, ale ze mnie gapa...teraz doczytałam o tej krwi dla dziecka - czy któraś z was dotarła do konkretów, czy juz zaradzono i wogóle. Bo dzięki Mai mam kontakt z krwiodawstwem w Poznaniu...Krewniacy się nazywają, mam kontakt do ambasadora i z nim mozna pogadać, przeciez 1000 osób oddało krew...tel do niego 691 342 120 Kazimierz Pierzchalski! Powołując się na nas i na Maję napewno pomoże. Jeśli faktycznie nie jest za późno!
natala_2006
Fanka BB :)
Witajcie. Tysiąc kłopotów na głowie, ale zawsze pamiętam o Mai... (*)
Modlę się za Ciebie śliczny Aniołku.
Mońcik wielka radość w sercu, gdy można Cię poczytać :-) Wiem, że jest Wam ciężko, ale mam nadzieję, że dzięki swoim najbliższym jak i nam, e-cioteczkom jakoś to sobie poukładacie i jeszcze będziecie naprawdę szczęśliwi. Ściskam mocno i wierzę, że będzie dobrze.
Modlę się za Ciebie śliczny Aniołku.
Mońcik wielka radość w sercu, gdy można Cię poczytać :-) Wiem, że jest Wam ciężko, ale mam nadzieję, że dzięki swoim najbliższym jak i nam, e-cioteczkom jakoś to sobie poukładacie i jeszcze będziecie naprawdę szczęśliwi. Ściskam mocno i wierzę, że będzie dobrze.
monika3
Mama Amelki i Filipka
.
Potwierdzam !!!
PS...AgutkaZG...gdzie się podziewałaś...no i sliczny nowy awatar !!!
T
tynka
Gość
Kurcze dziewczyny, ale ze mnie gapa...teraz doczytałam o tej krwi dla dziecka - czy któraś z was dotarła do konkretów, czy juz zaradzono i wogóle. Bo dzięki Mai mam kontakt z krwiodawstwem w Poznaniu...Krewniacy się nazywają, mam kontakt do ambasadora i z nim mozna pogadać, przeciez 1000 osób oddało krew...tel do niego 691 342 120 Kazimierz Pierzchalski! Powołując się na nas i na Maję napewno pomoże. Jeśli faktycznie nie jest za późno!
Moncik podobno nawet w tv o tym mówili, że ktos sobie jaja robił i cała sprawa jest nieaktualna
kachasek
matka-wariatka :)
Doris, Weroniczko -> trzymajcie się i uciekajcie szybciutko ze szpitala; dużo zdrówka dla małej
no to się wygadałam i idę zakuwać na jutrzejsze egzaminy
o tym samym pomyślałam, bo tak czytam sobie codziennie na spokojnie, dzisiaj weszłam dopiero teraz i proszę bardzo 5 stron;-)A wątek to tak sobie żyje, żyje i nagle post od Mońcik i od razu 4 strony więcej Mońcik "Ty działasz tutaj dla nas jak adrenalina
potwierdzam 3 lata się staraliśmy o dziecko i nic; dwa lata temu w kwietniu się przeprowadziliśmy, we wrześniu skończyliśmy remont, wybrałam się z nudów na studia, a 24. października dowiedziałam się że to 8 tydzieńI jeszcze jedno - bardzo często bywa tak, że jak się zmienia mieszkanie, to i nowy członek rodziny przybywa iii nie mam tu na myśli psa he he!
smsy też były wysyłane (teściowa dostała), sprawa ponoć wyszła być może od jakiegoś apelu chyba z 2004r - ktoś sobie zrobił z tego łańcuszek a potem się dziwimy skąd znieczulica w społeczeństwie jak można sobie jaja robić kosztem zdrowia i życia? bo potem ludzie nie chcą już odpowiadać na apele:-wściekła/y:Moncik podobno nawet w tv o tym mówili, że ktos sobie jaja robił i cała sprawa jest nieaktualna
no to się wygadałam i idę zakuwać na jutrzejsze egzaminy
reklama
witam kochane e-cioteczki;-)
Moniczko z radoscia czytam twoje posty,ciesze sie ze do nas zagladasz,caluje cie mocno i codziennie o was mysle
Karlam ciesze sie ze Michas lepiej sie czuje i ze szykuja wam sie takie fajne zmiany,wreszcie sie doczekalas wlasnego mieszkanka....super(szkoda ze nas juz na stycznioweczkach nie informujesz o takich fajnych wiadomosciach...:-()
ja tez na pierwszy rzut oka myslalam ze sie zafasolkowalas;-)
Madziu zdrowiejcie z Filipciem i nie zawracaj sobie glowy wyciagami z konta,najwazniejsze ze nasze pieniazki sie przydaja
Doris trzymajcie sie cieplutko z Weronisia(mala na zdjeciu sliczniutka)..trzymam kciuki za pomyslne wyniki
Moniczko z radoscia czytam twoje posty,ciesze sie ze do nas zagladasz,caluje cie mocno i codziennie o was mysle
Karlam ciesze sie ze Michas lepiej sie czuje i ze szykuja wam sie takie fajne zmiany,wreszcie sie doczekalas wlasnego mieszkanka....super(szkoda ze nas juz na stycznioweczkach nie informujesz o takich fajnych wiadomosciach...:-()
ja tez na pierwszy rzut oka myslalam ze sie zafasolkowalas;-)
Madziu zdrowiejcie z Filipciem i nie zawracaj sobie glowy wyciagami z konta,najwazniejsze ze nasze pieniazki sie przydaja
Doris trzymajcie sie cieplutko z Weronisia(mala na zdjeciu sliczniutka)..trzymam kciuki za pomyslne wyniki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.