reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale super zdjątko Wiki - malutka, buziaki dla Ciebie, Twojej Siostry i Mamy!!

reklama
Monika dzięki za fajowe zdjęcie!!!
Świetna mała Weroniczka. I ja też się nie dziwię, że nie chciała jeść - ja też mleka nie lubię!!

Moniś, mnie też dech zaparło jak zobaczyłam suwaczek Karolci. ;)

Dzien doberek wszystkim! :-) :-) :-)

Monisiu,super,ze jestes z Nami! Kochana Ty Nasza!!! :-) :-) :-) Az normalnie mi lzy pociekly ze wzruszenia,ze piszesz tu u Nas... Boze! :-) :zawstydzona/y: :-)
Zdjecie wspaniale! Calineczka wyglada kwitnaco! :-) Ahhh ucaluj dziewczyny od Nas! :tak: :tak: :tak:

MamoKuby,ja tez Ci wyslalam zaproszonko na naszej - klasie. :-) Moje inicjaly to A.J. . :cool2: :-D

A jakby jeszcze ktoras chciala mnie dodac do swojej listy,to zapraszam! :tak: :-)

http://nasza-klasa.pl/profile/220021

Jestem i ja...ale mały nie chce spać i za długo nie posiedzę z wami....szkodaaa...
Moniś.....buziaki dla was..
Mała Calineczka...hehe....swietna jest!!
Pozdrów dziewczyny ode mnie....samych dobrych wyników życze małej!!!!

Monia, Hania :-) :-) obiecuje ze jak ja zafasolkuje to dowiecie sie osobiscie (albo telefonicznie) a nie przez internet, no chyba ze z opisu GG ;-) :-) ech tak Wam dech zaparlo ze kurcze moze sie skusze na jeszcze jednego babla, tylko ze wtedy bede zyla o chlebie i wodzie bo teraz juz ledwo starcza... aha dziewczyny kochane za okolo 1,5 miesiaca przeprowadzamy sie :-) i od razu zapraszam na parapetowe :-) aha Hania, Monia to pasuje Wam i mezom za tydzien w sobote sie spotkac ?;-) caluje mocno!!!

ps. Mala Calineczka ma niezly apetyt :-) ciekawe czy miesko tez zje z taka ochota hehe :-)

Hej dziewczyny!

Ogromnie się ucieszyłam, mogąc znowu przeczytac pościk Mońcik. Już nie wspomnę o jej pomocy dla Malwinki - to Wielka Kobieta! :tak: Tęsknota potrzebuje czasu, powoli stanie się do zniesienia. My nie znałyśmy Mai, a bardzo jej nam brak...

Włosy 9-cio miesięcznej Mai - odlot! :-)

Mam nadzieję, że u Doris wszystko ok. :tak:

Dziewczyny ja też zapraszam do naszej-klasy. Nie wiem jak to fachowo zrobic (Hanuś wie ;)), więc podaję namiary Agnieszka Bazylczuk z Pisza. Wy wszystkie, chociaż wirtualnie, jesteście dla mnie bardzo bliskie... Fajnie, że nasza Maja zbliżyła tylu ludzi do siebie!!!

Pozdrawiam e-cioteczki!!!

Maju
[*]
[*]
[*]

Zaproszenie wysłałam do Agnieszki ,ale jesze nie mam paru e-cioteczek także wysłam wam moje dane i poszukajcie a ja zaakceptuje Magdalena Imianowska Pelplin (magdulenka)

li-6403.png

Dzien doberek wszystkim! :-) :-) :-)

Monisiu,super,ze jestes z Nami! Kochana Ty Nasza!!! :-) :-) :-) Az normalnie mi lzy pociekly ze wzruszenia,ze piszesz tu u Nas... Boze! :-) :zawstydzona/y: :-)
Zdjecie wspaniale! Calineczka wyglada kwitnaco! :-) Ahhh ucaluj dziewczyny od Nas! :tak: :tak: :tak:

MamoKuby,ja tez Ci wyslalam zaproszonko na naszej - klasie. :-) Moje inicjaly to A.J. . :cool2: :-D

A jakby jeszcze ktoras chciala mnie dodac do swojej listy,to zapraszam! :tak: :-)

Logowanie do nasza-klasa.pl

Wysłałam zaproszenie dziekuje !!!

Moniko, mamo Mai...niesamowite, włoski małej też :)

Eve...krzyżyk zostawiłam w rękach Justyny, teraz wisi u Zosi :)

Karlam...aż dech mi zaparło na myśl o tej fasolce he he, w sumie dlaczego nie ;)

Doris z Weroniką w szpitalu, ale nie mają źle. Dostały same pokój, siostry żadko do nich zaglądają, to też nie stresują małej Calineczki. Doris poprosiła o kompleksowe badania, więc zatrzymają ich do poniedziałku. Naskarżyła na córcię, że nie chce jeść, a teraz mi pisze w sms, że Wiki wsuwa śniadanko na dwie ręce :) Chyba się mała wystraszyła i teraz pokazuje, że ma apetyt.

Moncik dzieki że tu jesteś od razu sie tu weselej zrobiło pare stronek doszlo w kilka chwil !!!
Ucałowania dla Weronisi super ta nasza mała Calineczka !!!!
Doris pozdrawiam Cie !!!!
Fotka tez super!!!!

Buziaki i pozdrawiam Cię Moncik i wszystkie e-cioteczki !!!!
Zaprzaszam na N-k Magdalena Imianowska Pelplin

Karolciu - na chwilę obecną pasuje sobota za tydzień!!! Oby Rafał nie musiał iść do pracy....
Przeprowadzacie się?? A gdzie będziecie mieszkać?? :))

Dziekuje za zaproszenia i przyjecie zaproszen do N-K bardzo fajnie jest miec takie osoby jak w swoich znajomych zawsze można na was liczyć i to jest piekne!!!

A o to mój profil jeśli ktoś jeszcze mnie nie ma to zapraszam
magdalena imianowska pelplin-zapraszam sedecznie !!!!
i pozdrawiam a teraz lece na zakupy bo mała domaga sie swierzego powietrza za długo siedzi w domku!!!
pa pa buziaki!!

reklama
Moniko, mamo Mai...niesamowite, włoski małej też :)
Mońcik...zgadzam się z Tobą to rzeczywiście niesamowite..i bynajmniej nie mam tu na myśli włosków...
Bardzo się cieszę że zaglądasz tu do nas...pozdrawiam Cię bardzo bardzo serdecznie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry