reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam i ja
Moniko, Marcinie modlę się...

aggamell głowa do góry, będzie lepiej...musi być lepiej

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

Ja też cały czas czytam ten wątek i ściskam kciuki za Monikę i Marcina. Nie piszę za często bo nie umiem tak ładnie ubierać w słowa tego co czuję tak jak Wy dziewczyny:-(Ale cały czas o Was myślę. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka wszystkim chorym dzieciaczkom!

Witajcie!!!
Zaglądam tu, choć nie zawsze piszę... Ale jestem z Wami wszystkimi i łączę się w bólu...
Wszystkim życzę dużo zdrówka, bo to najważniejsze. Reszta przyjdzie sama...
Pozdrawiam gorąco.

e-Cioteczki, jesteście kochane
Dziękujemy za db. słowa i modlitwę
Właśnie wpadłam do domciu pod prysznic i świeżutkie ciuszki dla dzieciaków, no i nie omieszkałam tu nie zaglądnąć.
Ja też myślę i pamiętam
[*]

Całusy dla wszystkich, do usłyszenia
Mama Michasia i Mirellki

reklama
Witam drogie cioteczki! Też zaglądam tu codziennie, myslę o Majeczce, modlę się o siłę i spokój dla MM...
Dziewczyny, kate less-ty miałas pomysł z założeniem fundacji...może zróbmy to dla Zosi, dla Malwinki zbierane są fundusze,jej też pomagajmy,a Zosieńce należałoby może założyć konto i zbierać na operację? Jeżeli oczywiście Justyna tak chce:tak:dziekujemy za informacje o malutkiej Zosi:tak:trzymaj się kruszynko!

Majeczko...aniołeczku nasz
[*]
!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry