- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Jak co dzień zaczynam od Majeczki (*)...
MM...myślę i modlę się...moje serce jest z Wami...
Majeczko (*)...pamiętam śliczny Kwiatuszku...
Zosiu...walcz Kruszynko o swoje zdrówko !!!...pozdrowienia dla Justyny...
Hanuś...masz rację...nie możemy zaprzepaścić tego co nas połączyło...nich Maja (*) nadal działa wśród nas!!!
MM...myślę i modlę się...moje serce jest z Wami...
Majeczko (*)...pamiętam śliczny Kwiatuszku...
Zosiu...walcz Kruszynko o swoje zdrówko !!!...pozdrowienia dla Justyny...
Dzięki Mai i Monice zaprzyjaźniłyśmy się i nie możemy tego zaprzepaścić.
Niech ta przyjaźń przetrwa!!!
Hanuś...masz rację...nie możemy zaprzepaścić tego co nas połączyło...nich Maja (*) nadal działa wśród nas!!!
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dzien dobry.
MM jestem z wami i modlę się za was.
Dobrze,że są wieści o Zosi - mocne uściski dla małej i w jej kierunku tez płyną nasze modlitwy i myśli. Gosiu pozdrów Zosię i Justynę od nas i powiedz, ze my pamiętamy też o jej małej córeczce
MM jestem z wami i modlę się za was.
Dobrze,że są wieści o Zosi - mocne uściski dla małej i w jej kierunku tez płyną nasze modlitwy i myśli. Gosiu pozdrów Zosię i Justynę od nas i powiedz, ze my pamiętamy też o jej małej córeczce
i ja się witam, podczytuje Was po cichutku i jest z Wami i z MM myslami i całym sercem
Madzia dzięki za info o Monice i Marcinie teraz potrzeba im tylko czasu......
Całuski i pozdrowienia dla Zosieńki, dobrze ze przedłużyli spotkania z mamą to najważniejsze.
Madzia dzięki za info o Monice i Marcinie teraz potrzeba im tylko czasu......
Całuski i pozdrowienia dla Zosieńki, dobrze ze przedłużyli spotkania z mamą to najważniejsze.
aggamell
Zaciekawiona BB
Ahhhhhhh dziewczynki...
Tyle ciepła z tego forum płynie...
Nie było mnie dwa dni i lekturki mam do czytania, że aż miło :-) (wreszcie jakiś uśmieszek mogę wcisnąć tu śmiało;-) )
Nie było mnie ale myśli moje krążyły wokół Was, MMM! Zosi, Malwinki, Filipka mam nadzieje że już zdrowy... i wszystkich goszczących tu.
Niestety, u nas szpital... Wirus, o którym wspominałam wcześniej zagościł u nas w domciu na dobre, a potem tylko lawina dróg dalszych.
Zapalenie oskrzeli u Starszego, u maleńkiej krtanii i nocne duszenie, pogotowia... i znowu ten szpital, przerwana rehabilitacja i już po 2 dniach widać zmiany na gorsze. Lekarze mówią, że maleńka jest osłabiona i może dlatego trzeba czekać... Póki co przestała siadać, pełzać no bo jak!? A zresztą nie będę się tu rozżalać... wszystkie mamy problemy, w dodatku nie jedne z nas dużo poważniejsze!:-(
No nic wracam na salę.
Witam serdecznie gosiula301 dziękuje i czekam na ciągłe inf o stanie zdrowia Zosienki.
Tyle ciepła z tego forum płynie...
Nie było mnie dwa dni i lekturki mam do czytania, że aż miło :-) (wreszcie jakiś uśmieszek mogę wcisnąć tu śmiało;-) )
Nie było mnie ale myśli moje krążyły wokół Was, MMM! Zosi, Malwinki, Filipka mam nadzieje że już zdrowy... i wszystkich goszczących tu.
Niestety, u nas szpital... Wirus, o którym wspominałam wcześniej zagościł u nas w domciu na dobre, a potem tylko lawina dróg dalszych.
Zapalenie oskrzeli u Starszego, u maleńkiej krtanii i nocne duszenie, pogotowia... i znowu ten szpital, przerwana rehabilitacja i już po 2 dniach widać zmiany na gorsze. Lekarze mówią, że maleńka jest osłabiona i może dlatego trzeba czekać... Póki co przestała siadać, pełzać no bo jak!? A zresztą nie będę się tu rozżalać... wszystkie mamy problemy, w dodatku nie jedne z nas dużo poważniejsze!:-(
No nic wracam na salę.
Witam serdecznie gosiula301 dziękuje i czekam na ciągłe inf o stanie zdrowia Zosienki.
Jak dobrze, że tu jesteście ;-)
Modle sie co dzień...
Majeczko
[*]
P.S. Nowy wątek dla Zosieńki - jestem za:-)
Ale sie rozpisałam....
Modle sie co dzień...
Majeczko
[*]
P.S. Nowy wątek dla Zosieńki - jestem za:-)
Ale sie rozpisałam....
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Witam !!!!!!!!!!!!!
dziekuje za info o Zosi....co do osobnego watku to jestem jak najbardziej na taaaaak.
Madziu zdrówka dla Filipka
Hanus święte słowa musimy zrobić wszystko żeby nie stracić tej przyjażni która tu za istniała na wątku Majeczki Musimy dalej to kontynuować bo ten Aniołek tego chciał !!
To Majeczka nas połaczyła i tak już zostanie.............
buziaki e-cioteczki
MM..myślę i pamiętam ,.modlę się..............
Serce Malwiny
dziekuje za info o Zosi....co do osobnego watku to jestem jak najbardziej na taaaaak.
Madziu zdrówka dla Filipka
Hanus święte słowa musimy zrobić wszystko żeby nie stracić tej przyjażni która tu za istniała na wątku Majeczki Musimy dalej to kontynuować bo ten Aniołek tego chciał !!
To Majeczka nas połaczyła i tak już zostanie.............
buziaki e-cioteczki
MM..myślę i pamiętam ,.modlę się..............
Serce Malwiny
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.