- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hmm.. ten filmik jest dramatyczny, rozdrapujący rany, nie wiem czy mi sie podoba. ,....
wolę wspominać maję kiedy była zdrowa, w ciągu tych nielicznych dni kiedy była w domu z rodzicami, kiedy sie bawiła zabawkami, na spacerkach itd... nie chce pamiętać jej wykończonej pod respiratorem..... ;-(
wolę wspominać maję kiedy była zdrowa, w ciągu tych nielicznych dni kiedy była w domu z rodzicami, kiedy sie bawiła zabawkami, na spacerkach itd... nie chce pamiętać jej wykończonej pod respiratorem..... ;-(
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Wczoraj obejrzałam film ze zdjęć i znowu się popłakałam. Ktoś napisał,że wolałby patrzeć na Maję zdrową a nie cierpiącą i z respiratorem. Myślę,że nikt nie znosi widoku chorego i cierpiącego dziecka ale nie można zamykać na to oczu. Maja znaczną część swojego krótkiego życia spędziła w szpitalu...niestety....
Zdjęcia z domu w objęciach rodziców są takie piękne i radosne, ale ta mała dziewczynka w łóżeczku szpitalnym...pod respiratorem to też Maja. Zdjęcia zamieszczone w filmiku choć w przybliżeniu obrazują jej życie osobom, które jej nie znały. Pokazują jak rosła, jak się zmieniała, utrwalają momenty kiedy miała się lepiej i kiedy gorzej, ale każde jedno pokazuje tę samą Maję.
Zdjęcia z domu w objęciach rodziców są takie piękne i radosne, ale ta mała dziewczynka w łóżeczku szpitalnym...pod respiratorem to też Maja. Zdjęcia zamieszczone w filmiku choć w przybliżeniu obrazują jej życie osobom, które jej nie znały. Pokazują jak rosła, jak się zmieniała, utrwalają momenty kiedy miała się lepiej i kiedy gorzej, ale każde jedno pokazuje tę samą Maję.
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Dawno nic nie pisałam chociaz wątek odwiedzam kilka razy dziennie.
Obejrzałam filmik ze wspomnieniem Majki i ... z jednej strony ogromny smutek....... te jej oczy - jak patrzyła na Monikę, Marcina i oni na nią - takie zakochane, niewinne, pełne nadzieji... z drugiej jej zmęczone oczęta proszące... pomóżcie mi... chcę być z Wami... i ta niemoc... dramatyczne i rozdzierające serce ... i tylko jedno pocieszenie w tym wszystkim - chociaż tak bardzo cierpimy w tęsknocie my wszyscy - Ona jedna już nie cierpi...
Majeczko, Moniko, Marcinie... pamiętam o Was w codziennej modlitwie.
Bądźcie silni !!!
Obejrzałam filmik ze wspomnieniem Majki i ... z jednej strony ogromny smutek....... te jej oczy - jak patrzyła na Monikę, Marcina i oni na nią - takie zakochane, niewinne, pełne nadzieji... z drugiej jej zmęczone oczęta proszące... pomóżcie mi... chcę być z Wami... i ta niemoc... dramatyczne i rozdzierające serce ... i tylko jedno pocieszenie w tym wszystkim - chociaż tak bardzo cierpimy w tęsknocie my wszyscy - Ona jedna już nie cierpi...
Majeczko, Moniko, Marcinie... pamiętam o Was w codziennej modlitwie.
Bądźcie silni !!!
S
szalona mama
Gość
Doris, dziękuję ...
Moniko, Marcinie, cudownych rodziców miała Majeczka, dużo sił Wam życzę!
Moniko, Marcinie, cudownych rodziców miała Majeczka, dużo sił Wam życzę!
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
MM myślami i sercem ciągle jestem z Wami ... dużo siły Kochani!!!
Filipkowi zdrówka!!!
... i trzymam kciuki za Zosieńkę!
Filipkowi zdrówka!!!
reklama
Podpisuję się pod wszystkimi słowami...MM myślami i sercem ciągle jestem z Wami ... dużo siły Kochani!!!
Filipkowi zdrówka!!!
Czy wiadomo co nowego u Zosieńki?
Majeńko, Oliwko... (***) dla Was Aniołki
(*) dla mojego Aniołka Areczka...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.