reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hmm.. ten filmik jest dramatyczny, rozdrapujący rany, nie wiem czy mi sie podoba. ,....

wolę wspominać maję kiedy była zdrowa, w ciągu tych nielicznych dni kiedy była w domu z rodzicami, kiedy sie bawiła zabawkami, na spacerkach itd... nie chce pamiętać jej wykończonej pod respiratorem..... ;-(

Dziękujemy za opis, Doris..

.................MM tez jestem przy was myślami...........

Madziu, oby Filipek szybko wyzdrowiał - daj znać co i jak!

ja też jestem,czytam,próbuję zrozumieć i płaczę.....wiem, że nic to nie zmieni ale jest ciężko na sercu, strasznie ciężko....

Wczoraj obejrzałam film ze zdjęć i znowu się popłakałam. Ktoś napisał,że wolałby patrzeć na Maję zdrową a nie cierpiącą i z respiratorem. Myślę,że nikt nie znosi widoku chorego i cierpiącego dziecka ale nie można zamykać na to oczu. Maja znaczną część swojego krótkiego życia spędziła w szpitalu...niestety....
Zdjęcia z domu w objęciach rodziców są takie piękne i radosne, ale ta mała dziewczynka w łóżeczku szpitalnym...pod respiratorem to też Maja. Zdjęcia zamieszczone w filmiku choć w przybliżeniu obrazują jej życie osobom, które jej nie znały. Pokazują jak rosła, jak się zmieniała, utrwalają momenty kiedy miała się lepiej i kiedy gorzej, ale każde jedno pokazuje tę samą Maję.

Dawno nic nie pisałam chociaz wątek odwiedzam kilka razy dziennie.
Obejrzałam filmik ze wspomnieniem Majki i ... z jednej strony ogromny smutek....... te jej oczy - jak patrzyła na Monikę, Marcina i oni na nią - takie zakochane, niewinne, pełne nadzieji... z drugiej jej zmęczone oczęta proszące... pomóżcie mi... chcę być z Wami... i ta niemoc... dramatyczne i rozdzierające serce ... i tylko jedno pocieszenie w tym wszystkim - chociaż tak bardzo cierpimy w tęsknocie my wszyscy - Ona jedna już nie cierpi...

Majeczko, Moniko, Marcinie... pamiętam o Was w codziennej modlitwie.
Bądźcie silni !!!

Doris, dziękuję ...
Moniko, Marcinie, cudownych rodziców miała Majeczka, dużo sił Wam życzę!

MM myślami i sercem ciągle jestem z Wami ... dużo siły Kochani!!!

Filipkowi zdrówka!!!

... i trzymam kciuki za Zosieńkę!

reklama
MM myślami i sercem ciągle jestem z Wami ... dużo siły Kochani!!!

Filipkowi zdrówka!!!

... i trzymam kciuki za Zosieńkę!
Podpisuję się pod wszystkimi słowami...

Czy wiadomo co nowego u Zosieńki?

Majeńko, Oliwko... (***) dla Was Aniołki
(*) dla mojego Aniołka Areczka...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry