reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołku kochany,jesteś już w niebie...
[*]

Czytam zalegle posty od 19stej non stop, Majeczka jest w moim sercu i myślach na zawsze...

Moniko,Marcinie,modlę się za Wasze ukojenie w bólu...

reklama
Witamy w niedzielny poranek........

Ja juz nie pytam dlaczego bo i tak tego nie zrozumię....szanuję Wolę Naszego Pana....choc w sercu nie do końca się z tym godzę....
Idę zaraz na spacer z maluszkiem....będziemy podglądać łabędzie......

A co u Was e-cioteczki? Co w niedziele porabiacie:confused:

Spokojnej niedzieli mam nadzieję, że odpoczynku po ciężkich przeżyciach tego tygodnia.....

MM jesteśmy z Wami......

Maju aniołku nasz.....
[*]

Witamy w słoneczny wietrzysty dzień ..................:baffled:
my ciągle myślami z MM.....................:tak:
pytać też już przestałam bo to do niczego dobrego nie prowadzi...........wierzę, że teraz Majce jest lepiej i że jest szczęśliwa:tak:
My też będziemy się powoli zbierać do kościoła i na spacer bo niestety od tygodnia jestem tak niezorganizowana , że mam problem z robieniem zakupów ........i nie ma nic na obiad........:sorry2:

I ja jestem i witam wszystkich bardzo serdecznie.......:-D

Też zbieram sie dziś do kościółka muszę sie pomodlić, wyciszyć (chociaż z moim brzdącem nie wiem jak to będzie) bo nie cierpi siedzieć w wózku!
Ale damy radę...........
Później do mamusi na obiadek z okazji minionego Dnia Babci.......jakoś zleci ta niedziela.:tak::tak:
Mi to jest troche potrzebne po tym smutnym tygodniu :zawstydzona/y:

Pozdrawiam MM i Myślę o was i modlę sie za was ...........

Serce MalwinyZobacz załącznik 65053

(*) Majeczko pamietamy

Witam sie i ja w ten sniegowo - deszczowy poranek. :baffled: ;-)

I tez juz nie pytam "Dlaczego?",gdyz wg mnie jest to pytanie,na ktore nikt nigdy nie wynajdzie odpowiedzi.

MAJUNI jest teraz dobrze - ja to wiem! :tak: Teskni,ale sie usmiecha,bo nic Ja nie boli. :-)

MADZIU,sliczne dzieki za zdjecie! Od MONIKI,bije takie ciepelko... mimo tych ciezkich chwil,widac,ze bardzo mocno sie trzyma! DZIELNA KOBIETA! WSPANIALA!

MONIKO,MARCINIE... Wiem,ze Nas podczytujecie. :tak: I ciesze sie z tego ogromnie! Mam nadzieje,ze Nasze posty pomoga Wam przetrwac te chwile! I ze juz np. dzisiejszy poranek byl lepszy od wczorajszego! Sciskam Was cieplutko! Wierze z calych sil w Wasze szczescie! :blink: :tak: :tak: :tak:

Moniko, Marcinie mam nadzieję, że macie dużo spokoju w sercach (po Monice widać że chyba tak) Dużo sił dla Was no i jeszcze więcej spokoju w duszy i sercach...

Majuniu, śpij Aniołku! (*)

reklama
u nas pogoda pochmurna a rano świeciło słonko...
Moniko i Marcinie silni bądzie ciałem i duchem bo wiele dobrego Was w życiu jeszcze spotka.
Po roku tak silnych przeżyć teraz taki spokój ..... pewnie nieznośny....
spokój na twarzy Moniki... bo wie że Maja nie cierpi i nie czuje niemalże codziennego bólu...
ile pytań jeszcze zadamy...? ale tak musi być...a potem przyjdzie wyciszenie i spokój.

Myślami jestem przy Was MiM

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry